Zhodnoceni webdesignu
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Zhodnoceni webdesignu
Muzu Vas poprosit o zhodnoceni konkurencniho designu? Je opravdu tak hezky a povedeny?
Muj design: obrázky patria do prílohy
Konkurencni design: obrázky patria do prílohy
Opravdu si nemuzu pomoct a musim znat i nazor jinych lidi.
Dekuji vsem budoucim zucastnenym.
Muj design: obrázky patria do prílohy
Konkurencni design: obrázky patria do prílohy
Opravdu si nemuzu pomoct a musim znat i nazor jinych lidi.
Dekuji vsem budoucim zucastnenym.
-
Grim
Darca
Re: Zhodnoceni webdesignu
...ten tvoj sa mi oveľa viac páči...oveľa...
-
fikotek
King
Dekuju Grime za tak rychlou odpoved. Vazim si toho. Samozrejme uvitam i dalsi nazory.
-
weroro
Flash coder
Na konkurenčnom sa mi viac pozdáva header. Obsahová časť je jasná u teba.
-
MeanSeriously
Medium Star
súhlasím s werorom, header je nevýrazný, ale rozloženie na ňom dobré! Hádam tam cýbajú väčšie medzery + väčšie písmo alebo by sa to dalo vyriešiť aj tým že pod niektorými časťami by bol nejaký žltý div.
Ale tvoj sa mi páči viac.
BTW. Zadanie je z topdesignera?
Ale tvoj sa mi páči viac.
BTW. Zadanie je z topdesignera?
pri tom tvojom mi hneď udrie do očí tá veľká žltá plocha... ja osobne takéto velmi nemám rád, preto by som skôr zvolil ten druhý...
ale máš lepšie zladné farby s farbami loga, tak viacej pasuje podla mňa ten tvoj... to je ale prvý pohlad, keď si otvorím tu stránku... keď scrollujem nižšie, tak potom vyhráva ten tvoj kvôli farbám, viacej sa mi to páči ako ten druhý, ten mi príde taký "suchý" ...
ale máš lepšie zladné farby s farbami loga, tak viacej pasuje podla mňa ten tvoj... to je ale prvý pohlad, keď si otvorím tu stránku... keď scrollujem nižšie, tak potom vyhráva ten tvoj kvôli farbám, viacej sa mi to páči ako ten druhý, ten mi príde taký "suchý" ...
určite je lepší tvoj...
Horná polovica konkurencia... dolná polovica Tvoje... 
To, že je krajšia horná polovica webu znamená, že je lepší celý, pretože práve tú užívatelia vidia ako prvé pri príchode na stránku. A teda konkurenčný lepší určite je - vzhľadom na zameranie webu. Business veľmi nemá rád krikľavé farby. Tá jemná bielo-modrá je úplne dobrá. Síce je to také klišé, ale overené klišé.
Celkovo si myslím, že je lepší Tvoj, ale nepáčia sa mi tie okná "Chci poslat reklamu" a "Chci vydělávat". Jednak je tam tá farba strašne ostrá a výrazná, a tiež sa mi nepáči ten design, alá obálka, alebo niečo podobné.
aa.. ked vykricniky.. tak nedavaj dva.. to by sa hodilo niekam do loga alebo tak...
davaj jeden alebo tri
davaj jeden alebo tri
-
audiotrack
VIP
konkurencia zvolila lepšie farby, a tie postavy hodnotím tiež kladne. U teba je to trochu nudné
-
fikotek
King
Diky kluci za zhodnoceni
Hensym: Obalku maji i v logu tak jsem chtel aspon trosku udrzet nejaky korporat
Jen z tohohle duvodu jsem zvolil to co sem zvolil.
Pokus cislo 2: obrázky patria do prílohy
Snad Vam ty boxy uz nebudou tak tahat oci.
Pokus cislo 2: obrázky patria do prílohy
Snad Vam ty boxy uz nebudou tak tahat oci.
Je to lepšie.. ale čo keby si skúsil na tej veľkej žltej a modrej ploche urobiť taký jemný prechod medzi farbami? Neviem, ako sa to odbornie povie, ale niečo podobné, ako máš žltý nápis UŽIVATELÉ a modrý INZERENTY.. prípadne ako máš tú obálku v logu. Nie veľmi, len tak trochu.. ale aby to bolo vidno...

//áno, gradient, dík, audio..
-
audiotrack
VIP
volá sa to gradient
-
fikotek
King
Ano prechod bych tam mohl datbrm napísal:Je to lepšie.. ale čo keby si skúsil na tej veľkej žltej a modrej ploche urobiť taký jemný prechod medzi farbami? Neviem, ako sa to odbornie povie, ale niečo podobné, ako máš žltý nápis UŽIVATELÉ a modrý INZERENTY.. prípadne ako máš tú obálku v logu. Nie veľmi, len tak trochu.. ale aby to bolo vidno...
To už je jedno, akým spôsobom si k tomu prechodu prišiel.. ide o výsledný efekt. Ten sivý pás v strede máš s prechodom.. nie? Hore a dolu je tmavé, v strede svetlejšie. A asi aj tie modré rámce so štatistikami sú dolu "vytieňované".
Jednoducho tá žltá farba aspoň na mňa pôsobí dosť lacno.. pripomína mi to skôr zlaté stránky ako nejakú inú službu.
No neviem, to je len môj pocit.. a netvrdím, že ak urobíš ten prechod, že to bude vyzerať lepšie. Ak niekto povie, že nie.. OK!
Jednoducho tá žltá farba aspoň na mňa pôsobí dosť lacno.. pripomína mi to skôr zlaté stránky ako nejakú inú službu.
No neviem, to je len môj pocit.. a netvrdím, že ak urobíš ten prechod, že to bude vyzerať lepšie. Ak niekto povie, že nie.. OK!