Cipovanie aut na Slovensku

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Cipovanie aut na Slovensku

Príspevok od používateľa gogo956 »

áá, vdacna tema pre konspiratorov, bububu-oznackuju si nas zeleni mimozemstania z inej galaxie :D
teraz k veci: nevidim v tom ziaden zasadny problem, resp. zatial sa este blizsie ani nevie co vsetko to bude obsahovat, takze netreba robit predcasnu hysteriu.. :wink:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Uzasna konspiracia, ked dohady a predpovede blaznov sa teraz naplnaju do bodky ;). Ach taky bezstarostny zivot ako tu niektori uzivatelia vedu by som aj ja chcel mat.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Korag

neviem preco by sa mal bat niekto kto neporusuje zakony ani inac sa neprevinuje voci spolocnosti.
Boja sa len ti co nemaju ciste svedomie a nechcu aby na nich bolo vidiet.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Korag napísal:Uzasna konspiracia, ked dohady a predpovede blaznov sa teraz naplnaju do bodky ;). Ach taky bezstarostny zivot ako tu niektori uzivatelia vedu by som aj ja chcel mat.
Čo sa naplna do bodky? :roll:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

neviem preco by sa mal bat niekto kto neporusuje zakony ani inac sa neprevinuje voci spolocnosti.
Boja sa len ti co nemaju ciste svedomie a nechcu aby na nich bolo vidiet.
:lol: :lol: :lol:

Skutočne? A čo je to previnenie proti zákonu napr.? Proti akému zákonu? Kto vytvára zákony? BOH? Ak Boh tak potom chápem že veríš v neomylné zákony. Lebo iba viera v neomylného Boha a ním tvorené zákony môže byť opodtstanená aby si vyslovil takúto myšlienku.

Nikdy som nesúhlasil so vstupom Slovenska do Eú ani do NATO. Teda nemám dôvod rešpektovať zákony a povinnosti ktoré nám z tohto vyplývajú. Nechápem prečo by som mal dodržiavať všelijaké je.nuté vyhlášky EU, ktoré píše 25 nikým nevolených ľudí!! Veď nie som úplný kretén mám aj svoju hlavu a svoj rozum. Nebudem podporovať euroval lebo to tak napísali v Eú a od nás chcú aby sme sa tam len podpísali lebo to je vyhláška, ktorú "všetci potrebujeme".

25 trpáci z EU niesú ani moji králi, ani moji morálni tútori, dokonca ani pápež a ani moji Bohovia ! Odo mňa mandát nemajú a nemajú ani potrebnú legitimitu a legalitu od ľudí z EÚ.

Okrem toho nikto nemá právo zasahovať do môjho súkromia. A automobil je moje súkromie, keď si do neho niekto sadá ožratý alebo cestuje ako pirát, riešením predsa nieje začať sledovať všetkých šoférov čo robia vo svojich autách. Riešním je ho tvrdo potrestať a zobrať vodičák na trvalo ak to bola veľmi závažná nehoda.
KAm to bude až pokračovať, vláda sa vyhovorí že kôli zvýšenej kriminalite musí každému do domu nainštalovať kamery? Neskôr každému dajú do rúk čipy aby bola uľahčená identifikácia a hľadnie osôb? Potom prídu internetoví provdieri a zakážu stránky ktoré sú pre Vás "potencionálne" škodlivé a nevhodné? Wait.. to sa už predsa stalo! potom zasa príde vláda a vyberie vám ktoré správy potrebujete vedieť a ktoré sú pre váš rozum stresujúce, ťažké pre psychiku a ktoré nepotrebujete? Do čoho všetkého sa nám bude vláda starť začne vydávať vyhlášky na to aký účes je priateľný? Prikážu vám aký oblek nosiť do práce, čo ďalšie? Bude vám vláda vyberať aj jedálničkek a kamerou bude sledovať či sa neprejedáte či nejete veľa mastného a pod.? BUde vás vláda sledovať v každej chvíli aj všetky vaše fyziologické potreby? Bude vám radiť vo výbere partnerky?
Bude nám vláda v budúcnosti riadiť a plánovať celý život? Určovať zamestnanie??

O tom je sloboda? O tom je náš život? NA to sme sa narodili aby sme boli zavretí v zlatej klietke a sledovaní 24 hodín denne či dodržiavame "zákony" ktoré píše nejaký Ko.otko z Bruselu alebo z NRSR? V čom je to iné ako byť otrokom v nacistickom nemecku alebo sovietskom zväze alebo byť kňazom v cirkevnej hierarchii alebo byť vojakom? A to všetko podsúpime len preto lebo nám niekto sľúbi bezpečnosť a istoty = pohodlnosť? Svet je nebezpečné a nevyspytateľné miesto a slobodu nestojí obetovať pre víziu niečoho čo je nesplniteľné.

Jediné o čo štátu ide nieje naša "istota a bezpečnosť" ale o to mať možnsoť zasahovať do našich slobôd a manipulovať, usmerňovať a vašde kontrolovať teda úplne ovládať svojich "zverencov". Dnešná skutočnosť sa začína podobať filmom ako matrix či equilibrium a to je šialené.
Život nieje žiadna istota, nikdy nevieme čo sa nám v živote môže stať a ak vás niekto balamutí že vám zaistí spokojný život bez nečakaných udalostí s istotami tak len za cenu toho že vám zoberie všetky vaše slobody, potešennia a osobnú slobodu. No i tak Vás neochráni. Základný pud človeka je byť slobodný sám sa rozhodovať nenechať za seba rozhodovať iných môcť robiť čokoľvek čo sa mu zachce. Keď človeku toto zoberieme zoberieme mu "dušu". taký človek sa nebude ničím líšiť od stroja, bude to chodiaci robot čo potrebuje 3 krát denne dotankovať. VY obhajcovia takýchto zásahov zavrite sa na 5 dní do izby, bez kontaktu s ostatným svetom a nevyliezajte, nechajte si nosiť jedlo a vodu a potom pochopíte čo robí človeka človekom.

Kto vymení slobodu za bezpečnosť je právom otrok.
Aristoteles.
gogo956
Redeemer
Redeemer

"Nikdy som nesúhlasil so vstupom Slovenska do Eú ani do NATO"

-tato veta hovori sama za seba, takyto Hejslovaci ako ty su "pozehnanim" pre Slovensko. Ale neber to prosim moc osobne, vyjadrujem len svoj osobny nazor :wink:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

gogo956 to si snad robis srandu? Ake svedomie? Tu vobec nejde o svedomie, chces mi povedat ze je normalne, ked budu mat vsetky podrobne informacie ulozene v nejakom mikrocipe a ty ani nebudes vedet co vsetko maju? Narodnost, cely zivotopis, zakladne udaje, dolezite body v tvojom zivote, proste vsetky tieto aspekty, ktore robili zivot slobodnym uz razom bude poznat niekto iny a moze si s tymi informaciami robit co chce a vyuzit vo svoj prospech. S takymto postojom ako mas ty si fakt uz dobrovolne budu chodit ludia implantovat cip aj pod kozu.

//autoeditácia príspevku (23 Sep 2012, 11:20)
slay napísal:
Čo sa naplna do bodky? :roll:
Ale nic slay nic
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

-tato veta hovori sama za seba, takyto Hejslovaci ako ty su "pozehnanim" pre Slovensko. Ale neber to prosim moc osobne, vyjadrujem len svoj osobny nazor :wink:
[/quote]

Ako sa ukázalo takíto hejslováci / na to označenie som hrdý, pretože Samuel Tomášik to bol človek na úrovni, o ktrom tí čo používajú označenie hejslováci sami ani netušia/, by dnes zachránili rozpočet a keby sme ich počúvali, dnes by nebol žiadny problém s eurovalom ani zodpovednosťou za masakre NATO.
A nemusel by tu byť ani Sulík a hrať na 2 strany a obhajovať strašné krávoviny, je to agent ako všetci ostatní.
Áno, aj FED nakupuje štátne dlhopisy, čím zvyšuje množstvo amerických dolárov v obehu, no existujú dva podstatné rozdiely. Po prvé, americký dolár je svetová obchodná mena, čo znamená, že USA sú jedinou krajinou, ktorá sa dokáže zadlžiť vo vlastnej mene v zahraničí. A po druhé, FED berie ako záruky len dlhopisy s prvotriednou bonitou, čo sa veru napr. o španielskych dlhopisoch povedať nedá. Keď sa teda FED rozhodne sterilizovať (inými slovami znížiť množstvo peňazí v obehu) z dôvodu rastúcej inflácie, tak mu stačí predať časť dlhopisov a tým stiahne príslušné množstvo dolárov z obehu. Túto možnosť ECB však už v dohľadnej budúcnosti nebude mať, lebo bude mať plný trezor toxických dlhopisov, ktoré žiaden investor nekúpi.
V podstate obhajuje americký monetárny=menový systém, to je teda pekný trapas. To je ako keby dvaja susedia mali psa a mačku a keď sa ujovi Šulínovi pred dvere vyserie pes, tak sa sťažuje a keď to spraví mačka povie:,, no prepáčte ale toto hovno mi nesmrdí ani nevadí lebo je mačacie.."

Problém je v obmedzenosti ľudí a neschopnosti rozmýšľať, jediné čo ľudia vedia je príjímať názory ako peniaze a súdiť bez akéhokoľvek hlbšieho skúmania a poznania. Skús si zistiť niečo čo ĺuďoch ako boli Jefferson, Lincoln, Jakson atď atď. Ameriku v jej veľkosti vybudovali práve vlastenci /národovci u nás/ na princípe klasického liberalizmu a kapitalizmu. Tí čo prišli po nich Ameriku zhovadili do dnešných rozmerov. Akurát že to boli skúsení, slobodomyseľní aj vediaci ľudia tí patrioti. Existenciu Slovenska ako takého a našej slobody presadili presne takí istí Slováci v minulosti i keď u nás kôli ideologickej masáži to nebolo jednoduché.

Teraz sa ukáže či Slováci sú schopným a bystrým národom schopným sa uchytiť alebo hlupákmi ktorých neustále niekto vodí za nos. Ľudia ako ty v tom už majú jasno namiesto toho aby boli sami zodpovední za seba a chod svojej krajiny presunú svoje práva na Brusel v očakávaní že v západnej europe žijú Bohovia, že tam nejestvuje korupcia, rozkrádanie, mocenské spory a nekalé praktiky. Ja hovorím spolupráca áno, globalizácia nie. A vravím že západná európa a usa sú dávno také ak nie viac prehnité ako dnešné Slovensko, jediné z čoho ťažia je slobodná minulosť a klas. kapitalizmus, ktorý tam bol do roku 1913 podvodníci založili FED čo u nás v európe sa udialo už niekedy v 16 storočí keď tu povznikali centrálne banky. Inak voľakedy za bankovým systémom stáli templári. Dnes jezuiti cez Vatikán a nimi riadených slobodomurárov robia čo chcú. Ján Pavol II vyzýval na nový svetvý poriadok v roku 2004 a Benedikt píše že treba ustanoviť jednu centrálnu banku pre celý svet a že tá Vatikánska v ktorej sa odjakživa prali špinavé peniaze je ideálna. A to sa týka aj iných vecí, jezuiti a pápež sa bozkávali s Hitlerom a Tisa nechali obesiť, ešte mu posielali rozhorčené dopisy. Všetko je jedna veľká fraška. A ako sa píše všetky cesty vedú do Ríma v tomto prípade priamo do vatikánu.
Napísať odpoveď