pani, v oblasti motora mi nieco zacalo klepat, presne miesto neviem lokalizovat, zvuk to ma teraz ako dizel, v pondelok s tym asi pojdem do servisu, napada vas len tak z hlavy, co to moze byt?
po vypnuti a zapnuti motora to prestalo, po asi 5 minutovej ceste zacalo zase, zvuk mozem natocit, ak to pomoze...
A4 B5 110 kW, kod motora AEB
Klepanie motora
Re: Klepanie motora
jasné, že natoč, aj mne nieco na benzine nieco klepe tiez s tym budem musiet daco porobit.
olej si kontroloval?
mne to pride ako ventily ale mne to dost podobne klepe ale od vymeny rozvodoveho remena aj s kladkou 
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tiez by som sa asi pozrel na tej olej.. a tento zvuk ako keby bol od hydrostel.. teda zrejme to ide z hlavy..
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zvuk dizla v pripade benzinu robi chod na 3 valce. Skontroluj sviecky (malo by byt citit aj smrad z vyfucku), v opacnom pripade moze byt napr. chyteny vstrekovac.
Ak to ma retiazkovy rozvod, moze aj to cvakat, alebo spomenuty hydrostel.
Ak to zacalo od nejakeho momentu, olej to bude velmi malo pravdepodobne, lebo by musel viditelne vytekat.
Ak to ma retiazkovy rozvod, moze aj to cvakat, alebo spomenuty hydrostel.
Ak to zacalo od nejakeho momentu, olej to bude velmi malo pravdepodobne, lebo by musel viditelne vytekat.
Tiez mam tento motor, tri valce, si myslim, to lebudu. Ked mi odisla zapalovacia cievka na jednom valci, tak to malo uplne iny zvuk a hlavne bol velmi nepravidelny.