plocha na iny disk
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
plocha na iny disk
kupil som si ssd disk a kedze sa nan ledva vprace win 7 + nejake tie programy chcel by som mat plochu na inom disku kde je viac miesta na odpad
riesil som to odkazom ( priecinok pracovna plocha som dal na D a do c:/ pouzivatelia / user / ) som dal odkaz na tu pracovnu plochu ale akosi to nechce bavit poradi mi niekto ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Re: plocha na iny disk
Ukladaj si veci na iný disk. Takto to riešim ja. V Déčku som si vytvoril priečinok Knižnice a dal tam všetky priečinky čo boli na Céčku (Ako Obrázky, Hudba, Videá, Dokumenty atď.) a ukladám to tam. Na nič lepšie som neprišiel. Našťastie na ploche chcem mať poriadok tak tam nič nedávam. Ten problém som sa snažil nejako poriešiť ale na nič som neprišiel a toto je pomerne jednoduché. V prehliadači a download manažéroch si nastav kam ti to má ukladať a vyber Vždy sa pýtať. Potom sa ťa to opýta kam uložiť no nebudeš musieť klikať ako blb lebo ťa to vždy hodí to toho priečinku kde si to nastavíš.
-
gego
Light Professional
stareho psa novym kuskom nenaucis
ja predsa len chcel ako spravit ten odkaz pracovnej na to D 
Skús v registroch: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
zmeniť cestu pre Desktop... bez záruky!

//Tuneup Utilities by mal zmeniť túto hodnotu v registri..
zmeniť cestu pre Desktop... bez záruky!
//Tuneup Utilities by mal zmeniť túto hodnotu v registri..
-
hojko
Site Admin
Cez TuneUp Utilities ide zmenit adresar pre plochu.
-
Michaelo
Hardcore addict
Netreba na to ani TuneUP. Teraz som sa trochu hral a prišiel som na to že sa stačí dostať do
Prikladám ScreenShot.
kliknúť pravým na priečinok ktorý chceš premiestniť, dať Vlastnosti a vybrať UMIESTNENIE.C:\Users\NICK
Prikladám ScreenShot.