Mam vyvinut aktivitu?
Re: Mam vyvinut aktivitu?
no zavolaj mu a choďte von...neviem nad čím tu maturuješ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z toho vyplýva čo? Že ty chceš vážny vzťah a máš pochybnosti či ho chce aj on, keď nespravil prvý krok? Písala si o lepšom spoznaní, ale nikde som z tvojho písania nenadobudol dojem, že máš záujem aj o niečo viac. Tak teraz celkom nechápem o čo ti ide. Ale ak to stretnutie chceš, nech už je dôvod akýkoľvek, tak ho navrhni. Inak budeš čakať dokedy?kathleen napísal:Jin: mne nejde az tak o dogmy. ale v praxi sa mi overilo, ze muz vita prvy krok od zeny, ked mu ide len o fyzicke zblizenie. ale ked chce nadviazat vztah, tak nenecha zenu/dievca prevziat riziko odmietnutia..hm, nemecka mentalita je zapeklita, urcite cakaju viac iniciativy od zeny a daju sa lahko odstrasit. len neviem, ako ma ta moja iniciativa presne vyzerat
-
uNreal_saTch^
Professional
Ako som to tu tak rychlo zbehol, myslim ze podobny nazor som zachytil. Pozvi ho von a tym mu das najavo, ze mas zaujem. To by pomohlo aj najostychavajsiemu chlapovi, ktory by na to nemal gule. Ak by mal zaujem o dalsie stretnutia, nehanbil by sa uz pozvat ta na dalsie. Ak ta nepozve, je to jasne...
ide o CITOVY vztah, nemusi byt vazny. lebo niekoho nezaujima v skutocnosti ani ako sa mam, pokial dostane svoje. kdezto ked ma ma niekoho uprimne rad, tak pri mne stoji aj ako kamarat a nenecha ma sa trapit.audiotrack napísal:
z toho vyplýva čo? Že ty chceš vážny vzťah a máš pochybnosti či ho chce aj on, keď nespravil prvý krok? Písala si o lepšom spoznaní, ale nikde som z tvojho písania nenadobudol dojem, že máš záujem aj o niečo viac. Tak teraz celkom nechápem o čo ti ide. Ale ak to stretnutie chceš, nech už je dôvod akýkoľvek, tak ho navrhni. Inak budeš čakať dokedy?
--CAKAM NA JEHO ODPOVED--
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A ake to mas konkretne skusenosti s Nemcami? Ja osobne poznam vela mazelskych parov, kde si Nemec zobral Slovenku, Cesku, Rusku, Chorvatku a pod. su to normalne, fungujuce manzelstva.Son-Gohan napísal:
alebo budes musiet dat....
nechcem ti brat iluzie ale nemci su enormne nadrzani na slovenky,cesky,ukrajinky a bude ta zrejme chciet vyklatit ale to zistis sama,mozem sa samozrejme mylit(dufam teda ze sa mylim len to ber ako kamaratske upozornenie)
to uz bude zalezat na tebe
dakujem zatest podaktori s tym mame skusenosti,za to ze ty nie tak tu tvoju zasluzenu :minus:ktoru som ti mal schuti
dat ti odpustim
-
MeanSeriously
Medium Star
pryja nikto tu netvrdí že to je tak vždy. Len je proste zvýšené riziko a tak si treba dávať väčšie bacha. Lebo láska je slepá ;-)
Uz je to tu total off topic, nechapem, co riesite. Tu vobec nejde o narodnost, ale o to, v akych kruhoch sa clovek pohybuje. Ked ma niekto 21, studuje perspektivny odbor na univerzite nedaleko rodneho mesta, je z normalnej rodiny, normalne vyzera a sprava sa, je inteligentny -> V com je rozdiel, ak by bol Slovak? Ze sa urcite nepretvaruje? V konecnom dosledku, ja poznam jeho krajinu, kulturu a jazyk. On moje nie. Tak kto je v nevyhode?
MeanSeriously: Ked sa niekto "zalubi" do toho druheho na zaklade toho, ze je zo "zaslubenej krajiny oplyvajucej mliekom a medom" a potom padne na nos, to je uplne ina kapitola. howk
PS: grim: tu poznamku s Hitlerom si si mohol odpustit, nie je vtipna, originalna ani aktualna vzhladom na sucasnu situaciu v EU.
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2012, 12:45)
ODMIETNUTIE
MeanSeriously: Ked sa niekto "zalubi" do toho druheho na zaklade toho, ze je zo "zaslubenej krajiny oplyvajucej mliekom a medom" a potom padne na nos, to je uplne ina kapitola. howk
PS: grim: tu poznamku s Hitlerom si si mohol odpustit, nie je vtipna, originalna ani aktualna vzhladom na sucasnu situaciu v EU.
//autoeditácia príspevku (15 Sep 2012, 12:45)
ODMIETNUTIE
Ako to zdovodnil?
nijako a na co? (som fakt mila a dobre si rozumieme, ale nechce ist so mnou von.)
nuz, porusila som pravidla (cudzinka sa nema nukat domorodcom) a prekrocila hranice (mladsi kolegovia su len na pozeranie!). potvrdila sa teza (chalan sa ozve sam, ked ma zaujem a nie je tlk), len ja som nechcela akceptovat realitu.
mea culpa! nie som na seba hrda, ale nejak to rozdycham.
nuz, porusila som pravidla (cudzinka sa nema nukat domorodcom) a prekrocila hranice (mladsi kolegovia su len na pozeranie!). potvrdila sa teza (chalan sa ozve sam, ked ma zaujem a nie je tlk), len ja som nechcela akceptovat realitu.
mea culpa! nie som na seba hrda, ale nejak to rozdycham.
-
maciatko99
Medium Star
Nič si neporušila, spravila si to najlepšie čo si mohla. Nemá význam čakať na muža, kým sa ozve, niekedy sa skôr dočkáš dôchodku ako toho, že sa ti ozve. Ani si neporušila žiadne pravidlá, je jedno či si cudzinka, miesta alebo nie, stále si žena a mala si o neho záujem, tak si sa mu ozvala. Že je mladší? No a čo, to je plus len pre neho, že bude mať "staršiu" a skúsenejšiu ženu, ktorá bude názorovo inde ako mladé pubertiačky. Podľa mňa by si mala byť na seba hrdá, spravila si prvý krok, nemal záujem a nič sa nedeje, život ide ďalej sa ty sa v žiadnom prípade nemáš za čo hanbiť, ba práve naopak. Aspoň vieš na čom teraz si a je možné, že sa ťa len zľakol a že čoskoro to skúsi ona a zavolá ťa práve on niekde von.
Hlavu hore, nič sa nestalo. Hlavne si neber z toho príklad vo forme precedensu. Ak strestneš o pol roka niekoho podobného a budeš s ním chcieť ísť von, tak sa toho opäť neboj a normálne sa ho to spýtaj, tak ako si to spravila aj teraz!
Hlavu hore, nič sa nestalo. Hlavne si neber z toho príklad vo forme precedensu. Ak strestneš o pol roka niekoho podobného a budeš s ním chcieť ísť von, tak sa toho opäť neboj a normálne sa ho to spýtaj, tak ako si to spravila aj teraz!
Dakujem za povzbudenie.
Doteraz som to tu len čítal. No spravila si určite to najlepšie, čo si mohla, lebo čakať zas do aleluja na to, či sa ti pán milostivý ozve alebo nie, to tiež nie je bohviečo. Samozrejme, že to teraz mrzí, no keby si to neskúsila, tak by si si to možno o pár mesiacov/rokov akurát tak vyčítala, že mohla som to skúsiť. Takto máš aspoň dušu na mieste a môžeš sa posunúť vpred. Držím ti palce. 
Mohla som si ho nechat na piedestale platonickej lasky a dufat. Teraz viem, ze nie som pre neho dost dobra a nic sa na tom neda zmenit. Hold, nie ze by o mna chalani nemali zaujem, ale s nim som mala pocit, ze sme na jednej vlne. No nic, bola to prijemna prax so zastavami mozgu a tak 
kathleen
poznam trochu ako to zo vztahmi medzi rodenymi Nemcami a "inymi" je, nakolko mame v ramci rodiny aj sirsich znamych niekolko prikladov zo zivota,z toho jedna pani tam emigrovala a vydala sa pred cca 25rokmi a sme pomerne v castom kontakte:
Rodeny Nemec, zo strednej triedy, nebude vazne chodit zo Slovenkou, Ukrajinkou,Ruskou,Madarkou atd. Niektori si zvyknu nejaku nabalit, chvilu spolu ziju a ked sa jej nabazi tak ju povecsinou posle prec.
Oni totiz nas /Vychod/ vnimaju do urcitej miery ako menejcennych aj ked do oci Ti to samozrejme nikto nepovie.Daju sa ale najst aj vynimky v pripade ked je dotycny tiez "privandrovalec".Da sa teoreticky nabalit aj rodeny Nemec ak je dotycna slecna mimoriadne pekna+ ma kvalitne vzdelanie, poznam aj take pripady, ale vecsinou to su chlapi z nizsej ako strednej vrstvy.
poznam trochu ako to zo vztahmi medzi rodenymi Nemcami a "inymi" je, nakolko mame v ramci rodiny aj sirsich znamych niekolko prikladov zo zivota,z toho jedna pani tam emigrovala a vydala sa pred cca 25rokmi a sme pomerne v castom kontakte:
Rodeny Nemec, zo strednej triedy, nebude vazne chodit zo Slovenkou, Ukrajinkou,Ruskou,Madarkou atd. Niektori si zvyknu nejaku nabalit, chvilu spolu ziju a ked sa jej nabazi tak ju povecsinou posle prec.
Oni totiz nas /Vychod/ vnimaju do urcitej miery ako menejcennych aj ked do oci Ti to samozrejme nikto nepovie.Daju sa ale najst aj vynimky v pripade ked je dotycny tiez "privandrovalec".Da sa teoreticky nabalit aj rodeny Nemec ak je dotycna slecna mimoriadne pekna+ ma kvalitne vzdelanie, poznam aj take pripady, ale vecsinou to su chlapi z nizsej ako strednej vrstvy.
Gogo, myslis, ze je to tak aj teraz? Neviem, pride mi to ako spred desiatich rokov..ale musim sa priznat, asi nemam tolko skusenosti a informacii ako ty, skor viac dufam, aby to tak uz nebolo..
A Kathleen, jasne, ze by si bola pre neho dost dobra, ale do hlavy mu nikto nevidi, a ak ti ani nepovedal dovod odmietnutia, mozes iba skusit hadat, ale je velmi mala pravdepodobnost, ze uhadnes..Podla mna si to urobila najlepsie ako sa dalo, nevznikol ziaden trapas, v podstate vies na com si a aspon nebudes zabijat cas pubertalnym tichym obdivovanim a cakanim na vysneny prvy krok druhej osoby..
A Kathleen, jasne, ze by si bola pre neho dost dobra, ale do hlavy mu nikto nevidi, a ak ti ani nepovedal dovod odmietnutia, mozes iba skusit hadat, ale je velmi mala pravdepodobnost, ze uhadnes..Podla mna si to urobila najlepsie ako sa dalo, nevznikol ziaden trapas, v podstate vies na com si a aspon nebudes zabijat cas pubertalnym tichym obdivovanim a cakanim na vysneny prvy krok druhej osoby..
Brambor
je to tak aj teraz, aj ked mozno v mensej miere. Napadol ma aj druhy mozny dovod odmietnutia z jeho strany: vekovy rozdiel. Vecsina muzov by nechcela mat starsiu partnerku, pravdupovediac ani ja
lebo sa z toho robia vtipky ze "ulovila si zajacika" a pod
je to tak aj teraz, aj ked mozno v mensej miere. Napadol ma aj druhy mozny dovod odmietnutia z jeho strany: vekovy rozdiel. Vecsina muzov by nechcela mat starsiu partnerku, pravdupovediac ani ja
Kathleen, toto je pre teba ako stvorene a zaroven v tych troch bodoch je kopec pravdy.
Ano, viem, ze je to tak.gogo956 napísal:kathleen
//autoeditácia príspevku (01 Okt 2012, 18:49)
S tymto tiez suhlasim, resp. to tak moze vyzerat.gogo956 napísal:Brambor
=> RESULT: kombinacia Vychodoeuropanka a mlady zajac je na 99% fail.
Nevadi, ja si stojim za svojimi kvalitami a predsudky obmedzenych ludi mi mozu byt ukradnute. Mozno ked budem mat 3 tituly, ziaden prizvuk a vyzor modelky, tak ma nebudu vnimat ako chuderu z Vychodnej Europy. Ale moje ciele su niekde inde a pojdem si za nimi, ci uz s Nemcom, ci bez Nemca
test: diki
PS: Na SVK je to podobne: ked je baba z chudobnej rodiny, pochadza z vidieka a ma vychodniarsky prizvuk, automaticky ju chalani zo zapadneho Slovenska beru za menejcennu. Ked dobre vyzera, tak ju chcu maximalne na kratkodoby "vztah", ale do rodiny by ju nikdy nebrali. (To len na margo
-
HARDeričko
Amateur
Len ta poopravim...asi si chcela napisat
" => RESULT: kombinacia Vychodoeuropanka a mlady NEMECKY zajac je na 99% fail. "
Ale zase ja poznam osobne priklad kde pekna,vzdelana dievcina z vyhodneho slovenska (moja byvala kolegyna, kedze teraz uz zije v nemecku) ma za manzela top managera ktory podla mna zdaleka prevysuje strednu nemecku vrstvu

" => RESULT: kombinacia Vychodoeuropanka a mlady NEMECKY zajac je na 99% fail. "
Ale zase ja poznam osobne priklad kde pekna,vzdelana dievcina z vyhodneho slovenska (moja byvala kolegyna, kedze teraz uz zije v nemecku) ma za manzela top managera ktory podla mna zdaleka prevysuje strednu nemecku vrstvu
..to je to 1% 
dnes som ho stretla, resp. videla v meste. a strasne mi to prislo luto
v pondelok ma byt party pre nas odbor, chcela som tam ist. ale kedze on potrvdil ucast na FB, tak uz ani moc nemam chut. co uz, pravdu vam malokto povie do oci.
btw. moja kamoska ma tiez top managera a zije v Nemecku pri holandskej hranici.. hacik je len v tom, ze pan manager je o 15 rokov starsi, ma zenu a deti.
dnes som ho stretla, resp. videla v meste. a strasne mi to prislo luto
btw. moja kamoska ma tiez top managera a zije v Nemecku pri holandskej hranici.. hacik je len v tom, ze pan manager je o 15 rokov starsi, ma zenu a deti.