Ukrižujte niekoho.DEVZYO1G napísal:Mňa to čaká za 3 týždneChodím na bilingválne gymnázium ktoré sa tak trochu nesie v kresťanskom duchu, čo som od druhákov počul tak nás klasicky nejako "strápnia" .. už teraz nám dali robiť nejakú scénku, chceme vymyslieť naopak niečo čo by tak trochu strápnilo ich
Nejaké nápady?
Aké boli vaše imatrikuly ?
Re: Aké boli vaše imatrikuly ?
Ja som sa z týchto bludov našťastie ulial... na mojich imatrikulačkách bolo totiž toľko ľudí, že sa pár z nás dnu jednoducho nedostalo. Sme nemali chuť čakať, tak sme teda šli radšej na pivo... na moje prvé pivo v živote... nakoniec som bol s imatrikuláciou maximálne spokojný.

-
lowmanek
Light Professional
Daju ti na hlavu med, vypijes nejake zbrndy a potom pojdes na parket, kde si zatancujes s polkou skoly...aspon u nas to tak kazdorocne byva 
Aké boli? Žiadne, keďže som tam nešiel. Tieto maškarády nemusím, preto som nebol ani na stužkovej.
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
U nás boli dosť nudné, kedže polku zakázali...
Ani ja som nebol, len celu triedu strapnili a vobec toho nelutujem.
Imatrikulačky sú super (Mňa našťastie nevybrali
) Teším sa čo vymyslíme prvákom bažantom 
No dneska to druháci "zabili" .. takže MY SI MUSIME ZAPLATIT 1€ ZA TO ZE NAS ONI STRAPNIA? WTF? TO IM NESTACI ZE PLATIM 1800€ SKOLNE? :X
Moje boli v pohodke to som bol ako príman ešte soplák prešli sme za nejakú stenu akokeby tunel,natreli nás dačím,zjedli sme dáku žbrndu čo chutila ako puding s horčicou a múkou.Nakoniec nás ešte posypali múkou, dostali sme lízanku a finito.Potom bola diskoška Teraz prvého robíme imatrikulačky my, ale nejdem tam nechce sa mi