Ahojte, mám taký problém. V jednom obchode mi poskladali PC, nainštalovali win 7 a niekedy sa PC nevypne ani cez ŠTART, ani cez Power button. Iba obrazovka PC sa vypína... či také niečo. Nerobí to pravidelne, netuším podľa akého kľúča. Aktualizácie má win 7 všetky.... PC potom vypnem iba cez tlačítko na zdroji (hrozí takto nejaké poškodenie?).
Poraďte prosím, ďakujem.
PC sa vypína... ale nevypne
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC sa vypína... ale nevypne
Mne sa to stavalo este na XP, po naformatovani disku a novej instalacii islo vsetko v pohode. Takze si myslim, ze je to skor problem Windowsu. Stat by sa pri tvojom vypinani nemalo stat nic.
ďakujem za odpoveď.
Formátovať sa dá aj len časť disku rozdeleného partíciou? Mám 2 TB disk rozdelený na 3 časti, dá sa zformátovať len C:/ ?
Formátovať sa dá aj len časť disku rozdeleného partíciou? Mám 2 TB disk rozdelený na 3 časti, dá sa zformátovať len C:/ ?
-
hojko
Site Admin
Ano, da sa. Priamo cez instalacku naformatujes len tu cast, kde mas system (C:) a na ostatnych ti ostanu data zachovane.
-
typek61
Darca
najlepsie keby danu particiu formatoval pomalym ,lebo win 7 instalacka to formatuje rychlo
Ahojte, už som to vyriešil... hľadal som všade možne... v Správcovi zariadení som zakázal sieťovému adaptéru Realtek prebúdzať počítač v Správe napájania a už je všetko ako má byť. Počítač sa normálne vypne.
Snažil som sa vyhnúť preinštalovaniu WIN, pretože mám legálny, ale nemám inštalačné DVD. Keby som v budúcnosti chcel preinštalovať systém, povedzme o rok, tak si musím kúpiť DVD, alebo by šlo legálne obnoviť súčasný systém povedzme stiahnutím inštalácie zo stránok Microsoftu?
Snažil som sa vyhnúť preinštalovaniu WIN, pretože mám legálny, ale nemám inštalačné DVD. Keby som v budúcnosti chcel preinštalovať systém, povedzme o rok, tak si musím kúpiť DVD, alebo by šlo legálne obnoviť súčasný systém povedzme stiahnutím inštalácie zo stránok Microsoftu?
Da sa to aj legalne, zozenies si DVD adekvatne tvojmu Windowsu (napriklad Vista, 32-bit, SP1) a pouzijes tvoj instalacny kluc.