P.S.A Peugeot, Citroen Trnava
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
P.S.A Peugeot, Citroen Trnava
Caute. Neviete o tejto firme nieco ? bol som pozvany na pohovor cez agenturu ale moc slavne reakcie na tu firmu necitam. slubovany plat 630 v hrubom + 63 v hrubom na ubytovanie.. mate niekto skusenost ? ci tam mam vobec ist
Re: P.S.A Peugeot, Citroen Trnava
sesternica tam pracuje velmi sa neztazuje,hovorila ze 620€ v cistom dostane a byvanie ma zadara
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
a robi na tej vyrobe ? lebo som cital ze to je fyzicky narocne a aj v inzerate je ze je to vhodne skor pre muzov
priznam sa neviem co presne robi su tam
3 baby 23 rocne takze podla mna nic tazke,nesom si isty ale daco spominala ze ma na starosti calunenia
3 baby 23 rocne takze podla mna nic tazke,nesom si isty ale daco spominala ze ma na starosti calunenia
Záleží od toho, na akú pozíciu by si mal ísť. Je to tam rozdelené na viac úsekov. Lisovňa, zvarovňa, lakérňa, montáž a myslím že posledný by mal byť finiš. V lisovni sa lisujú všetky diely karosérie (tam vkladáš do lisov kusy plechov, z ktorých sa robia výlisky jednotlivých dielov karosérie). V zvarovni všetko zvárajú dokopy (poväčšinou to robia roboty obsluhované ľuďmi). Spravia tam komplet celý skelet auta. V lakérni celý skelet nastriekajú farbou (samozrejme robia to roboty ale ľudia ich obsluhujú). Z lakérne to ide na montáž. Tam sa do auta osádzajú nápravy, motor, elektroinštalácie, interiér a ostatné veci (robí sa na pohyblivom páse a na každý úkon máš vymedzený čas). Na finiši sa všetko kontroluje a ak sa nájde chyba, tak sa odstraňuje priamo na mieste, alebo sa auto pošle niekam do druhej haly (neviem kam presne). Tieto moje informácie sú veľmi hrubé a napísal som iba to, čo som videl. Niekedy som pracoval vo firme, ktoré pre PSA Trnava zabezpečuje pitný režim a nejaké to občerstvenie v podobe sladkostí a bagiet. Najlepšie robota podľa mňa je na finiši. Najhoršie je to na montáži a v lakérni. Čo si pamätám, tak sa tam robilo na dve 8 hodinové smeny. Ako je to teraz, to netuším. Nebol som v tej firme viac ako tri roky.
čitaš spravne. nečakaj nič extra
700€ v hrubom, zamestnanec, človek so SŠ je na Slovensku veľmi dobré.
Nájsť prácu ako zamestnanec so SŠ za 700 v hrubom nie je až také ľahké, najmä so zvyšujúcou sa vzdialenosťou od BA.
Nájsť prácu ako zamestnanec so SŠ za 700 v hrubom nie je až také ľahké, najmä so zvyšujúcou sa vzdialenosťou od BA.
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak viete ešte niekto o tejto robote a niečo o tom ako prebieho pohovor tak dajte pls vedieť.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
boli tam testy na hladanie chyb,potom sme tam skladali auticko z lega
samizda tyzden sme mali rozne dalsie testy.potom ta zaradia na pracovnu poziciu
ak budes zaradeni pod auto vyfuky tak ti vravim ze ti krk trafi slak
samizda tyzden sme mali rozne dalsie testy.potom ta zaradia na pracovnu poziciu
ak budes zaradeni pod auto vyfuky tak ti vravim ze ti krk trafi slak
-
Sexirebelka8
Novice
Prajem pekny dnik!
Chcem sa spytat ludi ,ktory mate uz nejake skusenosti s touto pracou..
Ohladom ubytovania nieco konkretnejsie,ak mozem poprosit.
Vopred dakujem za akekolvek info.
Chcem sa spytat ludi ,ktory mate uz nejake skusenosti s touto pracou..
Ohladom ubytovania nieco konkretnejsie,ak mozem poprosit.
Vopred dakujem za akekolvek info.
O niekoľko dní tam idem robiť do výroby ako pracovník v montáži. Potom dám vedieť čo a ako.
-
James13579
Star
dobry den, momentalne naberaju na oddelenie kvaltiy vyrobnnch pracovnikov. Viete o tom nieco blizsie?
Už tam nie som. Ale prácu v Peugeote dobre popísal jeden diskutér vyššie.
-
Kok
Light Professional
Síce osobné skúsenosti ohladom PSA nemam, ale predpokladám že to bude asi v ako každej strojarskej - automotive firme. Nedostatočné platové ohodnotenie za vykonanú prácu, pri jednaní s nadriadeným o prípadnom zvýšení platu dostaneš výsmech, zákon padajúceho hovna tu funguje viac ako kde inde... Ale za vyskúšanie to stojí ak nemáš nič ine