MP4 + sluchadla
MP4 + sluchadla
Zdravím, chcem si kúpiť nejaký MP4 prehrávač a slúchadlá (špunty) k tomu. Pred pár dňami mi prehrávač aj slúchadlá ukradol nejaký chudák, ktorého ak nájdem, tak nedopadne dobre!!!.. Chcem kúpiť niečo nové a lepšie ako som mal, no moc sa v tom nevyznám. Približná cena slúchadiel tak do 50€ a MP4 do 80€ cca. Budem rád, ak mi niekto poradí aj dobrý e-shop
Díky.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: MP4 + sluchadla
Co si mal doteraz?
Mal som SoundMagic E10 a prehrávač Sony NWZ-E463.. Tie slúchadlá som mal asi 3 dni a rozhodoval som sa, či si ich ja chudobný študent vôbec kúpimSoviet napísal:Co si mal doteraz?
-
Ryan Giggs
VIP
Za 50€ si oproti E10 (ak to maju byt basove sluchadla) velmi nepolepsis. Jedine akto bude nieco vyrovnanejsie, Sooundmagic E30, PL50, Vsonic GR06.
Z basovych tak t-jays one, two, Nuforce NE-700x. Ale nejaky vyrazny rozdiel oproti E10 to nebude, ak vobec nejaky.
Z basovych tak t-jays one, two, Nuforce NE-700x. Ale nejaky vyrazny rozdiel oproti E10 to nebude, ak vobec nejaky.
To je škoda, chcel som skúsiť niečo nové
A s prehrávačom prosím poradiť nevieš?
-
Ryan Giggs
VIP
O niečo lepšie najdeš tak v cenovej relacii o 10-15 vyššej. Napr. Audio-Technica ATH-CKS55, t-jays three...
Pokiaľ ide o player, zaleži čo od toho chceš. Videa, veľky displej, nejaka specialna funkcia...
Pokiaľ ide o player, zaleži čo od toho chceš. Videa, veľky displej, nejaka specialna funkcia...
Asi nic specialne. Len nech to nejak vypada a hra
Jedina poziadavka je, nech nieco vydrzi baterka.
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2012, 12:24)
Jedina poziadavka je, nech nieco vydrzi baterka.
//autoeditácia príspevku (25 Sep 2012, 12:24)
-
Ryan Giggs
VIP
Najlepši zvuk do tohto rozpočtu z bežnych playerov ma Sansa Clip plus/Clip Zip. Akurat ta vydrž nie je uplne indealna. Lepšie hra už len (povedzme) exotickejši Cube C30, tam zas ale nie je uplne priateľske UI.
Ďalšie zaujimave prehravače začinaju až na cca 120€ (Cowon 9, Colorfly C3, ipod).
Ďalšie zaujimave prehravače začinaju až na cca 120€ (Cowon 9, Colorfly C3, ipod).
Okey, ďakujem za rady
:)