co dalej?
co dalej?
zoznamil som sa z jednym dievcatom cez internet. hodne sme si pisali(a aj stale piseme), par krat(3x) sme sa uz stretli, ale v hodne velkom casovom rozpati. problem je, ze som z terajsej situacie hodne zmateny. co sa tyka internetu, tak tu mame povedzme vcelku nadpriemernu komunikaciu a aj na vacsinu pozvani vonka odpovedala kladne, ale nevidim od nej ziadne signaly..ziadna iniciativa, ze by navrhla ona aby sme niekde vysli, pripadne ziadna ta odozva po stretnuti typu bolo ok, mozeme ist aj na buduce a pod(comu sa ani necudujem, lebo tie stretnutia su celkom rozpacite). neviem ako s tym nalozit dalej, skusit to s nou zasa alebo je toto jasna otocka?
Re: co dalej?
Keby nemala záujem, by s Tebou už nekomunikovala a už by sa nechcela stretnúť.. možno je len hanblivá a iniciatívu necháva na Teba...
..samozrejme to neznamená, že ju máš pri najbližšej príležitosti oprieť o strom! Možno je v tom aj niečo iné... prípadne sa jej rovno opýtaj na najbližšom stretku. Asi budeš mať v tom momente veľkú hrču v hrdle, ale potom to bude ok, budeš vedieť, na čom si.

..samozrejme to neznamená, že ju máš pri najbližšej príležitosti oprieť o strom! Možno je v tom aj niečo iné... prípadne sa jej rovno opýtaj na najbližšom stretku. Asi budeš mať v tom momente veľkú hrču v hrdle, ale potom to bude ok, budeš vedieť, na čom si.
Hlavne si polož otázku, čo vlastne očakávaš od toho vzťahu
//a ako napísal brm, skús byť najbližšie úprimný a otvorený a zisti na čom si
//a ako napísal brm, skús byť najbližšie úprimný a otvorený a zisti na čom si
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...závisí od toho, aká je povaha...ak je submisívna, utiahnutá a veľmi nekomunikuje, tak by som predpokladal, že nemá odvahu a spravil by som prvý krok ja...ak je ukecaná a ide do všetkého neznámeho a je bláznivá a energická, videl by som problém buď v tom, že jej energeticky nestačíš, alebo ťa nepovažuje za vhodný objekt na vzťah a párenie, ale píše sa jej s tebou dobre...
To bude asi len o hanblivosti.
Pokial máš pocit, že sa pri tebe cíti celkom dobre, tak ju určite niekam ešte zavolaj. Nezatracoval by som to, sú také typy báb, na ktoré môžeš skúsiť hocičo a očariť ich čímkoľvek, no aj tak nebudeš cítiť z jej strany žiadny signál. Kažodpádne keď bude vhodná chvíľa a budeš si istý, že to chceš skúsiť (a svojim spôsobom trochu risknúť), tak nadhoď danú tému a uvidíš výsledok. 
Rozpačité stretnutia ? Nedokážete sa tak porozprávať ako cez net ?
popravde ano. co sa tyka povahy tak je niekde medzi, ziadny extrovert to teda nie je, ale tiez to nie je nejake utiahnute dievca..no mozete mat pravdu vsetci, asi fakt jedine schodne riesenie je proste vytiahnut ju zasa von a nejako z nej vytiahnut co si vlastne o tom vsetkom myslidanodrevo napísal:Rozpačité stretnutia ? Nedokážete sa tak porozprávať ako cez net ?
Ďalšia internetová deformácia. Pokiaľ nie je priestor na rozmýšľanie, prípadne zmazanie časti napísaného príspevku v reálnej komunikácii, tak to uź nie je tak ľahké, čo ?
Skúste si prestať písať toľko cez net, možno sa potom viac porozprávate
Skúste si prestať písať toľko cez net, možno sa potom viac porozprávate
podla mna je to celkom normalne spravanie, jednoducho nechce aby si si myslel ze je na teba nejako moc namotana- a asi ani nie je. Urcite by som tomu este dal cas.
M142 - Je to zenska ktora si s Tebou rada pise / a mozno s dalsimi 100/ tym sa jej troska zvysuje jej EGO.. ziadne signaly..ziadna iniciativa??? nechodi ona aj s dalsimi 100 von? proste ona Ta von nepozve a mozno si jej aj ukradnuty, ledaze na zabitie nudneho casu to je vsetko... mozno to teraz nepochopis ale raz urcite hej
-
kabul
Expert
bucuresti, ten tvoj pohlad by mal opodstatnenie pokial by s nim nechcela chodit von...to ale ona chce, na vacsinu pozvani mu kyvne a to aj potom, co predchadzajuce stretnutie za vela nestalo
takze moj nazor je taky, ze chce byt s tebou, ale neni proste iniciativna
a fakt si skuste menej pisat, najlepsie odmedzit to uplne len na tie pozvania, ziskas tym kopu priestoru na rozhovory pocas realneho stretnutia
takze moj nazor je taky, ze chce byt s tebou, ale neni proste iniciativna
a fakt si skuste menej pisat, najlepsie odmedzit to uplne len na tie pozvania, ziskas tym kopu priestoru na rozhovory pocas realneho stretnutia
-
jin
VIP
Musíš zvoliť výraznejší "ťah na bránku".
Podľa toho, že sú stretnutia rozpačité je jasné, že ani jeden z Vás nepreberá iniciatívu, preto to celé naberá kurz "awkward". Aby to nabralo kurz "awesome", musíš prebrať iniciatívu, aby si aspoň zistil, či sa to stretne s pozitívnou odozvou, alebo, či s tým holka neráta a berie ťa iba ako e-soulmate...
Podľa toho, že sú stretnutia rozpačité je jasné, že ani jeden z Vás nepreberá iniciatívu, preto to celé naberá kurz "awkward". Aby to nabralo kurz "awesome", musíš prebrať iniciatívu, aby si aspoň zistil, či sa to stretne s pozitívnou odozvou, alebo, či s tým holka neráta a berie ťa iba ako e-soulmate...