problem s N900

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
m.glk
Novice
Novice

problem s N900

Príspevok od používateľa m.glk »

Zdravím vás,

mam taký problém s N900-kou, že keď otvorím zložku konverzácie (teda SMSky) tak mi tam vypisuje, že žiadne konverzácie, čo je blbosť, pretože by tam mali byť zložky ako prijaté správy, odoslané správy, koncepty, atď. Alebo druhý problém je taký, že neviem vymazať denník hovorov, proste nejde vymazať...neviete mi poradiť, že čo robiť ? Bolo mi poradené, že aktualizovať softvér cez PC suite, no nejako mi to nejde :oops: viete mi pomocť ?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s N900

Príspevok od používateľa wladas »

N900 ma sms riesene uplne rovnako ako ked pises napr na skype (ten tam tiez je)
a ak si nepozries logo tak na prvy pohlad ani nezistis ci vlastne pises SMS alebo IM (skype, icq, gtalk)

a prave preto tam niesu zlozky ako prijate a poslane, vsetko je to spolu, rozdelene len podla kontaktov

soft aktualizuj na tvrdo, flasovanim, nic komplikovane
m.glk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa m.glk »

pozri toto video - , napr. 26sekunda. Ja keď otvorím zložku Konverzácie, tak mi vypíše (tam, jak sú na videu tie obálky žlté), že žiadne konverzácie a pritom som odosielal a prijal už nejaké SMS-ky.
Tak isto mi nejde vymazať zoznam hovor...ten zoznam už musí byť plný, lebo ked mi niekam volám a pozrem ten zoznam hovorov tak sa to neuloží medzi ,,volané čísla,,. Proste otvorím zložku Telefón, dám ,,vymazat posledné hovory,, a nič sa nestane...
Dnes som prostredníctvom Nokia Suite reinštaloval softvér a nič to nezmenilo. Toto si myslel, tým aktualizovaním na tvrdo,flashovaním ?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

cudne chovanie, odporucam flasovat
a nie, hento flashovanie nieje

navod
Napísať odpoveď