Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
No čo, tešíte sa na dnešnú pol noc?
Ja osobne sa neviem dočkať!
Viesco mal som 16 FPS pri bojoch...Blur napísal: koľko máš potom fps pri takomto počte hráčov?
Zdravím
Stala sa mi taká vec, že mi lock-li account, pretože som sa prihlásil zo svojho nového notebooku. Musel som si zmeniť pass. Teraz neviem, či sa mám zase prihlásiť z počítača aby mi to znovu neurobilo.
Dá sa to nejako nastaviť? ... aby som sa mohol prihlasovať z dvoch počítačov ?
Stala sa mi taká vec, že mi lock-li account, pretože som sa prihlásil zo svojho nového notebooku. Musel som si zmeniť pass. Teraz neviem, či sa mám zase prihlásiť z počítača aby mi to znovu neurobilo.
Dá sa to nejako nastaviť? ... aby som sa mohol prihlasovať z dvoch počítačov ?
Pokial si dobre pamatam, tak staci sa prihlasit na mail a ten account po kliknuti na link unlocknut.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne to robilo v d3, keď som sa prihlasoval z iného pc, stačilo len odpovedať na tú otázku, alebo čosi potvrdiť a keď ti to nešlo, tak len si dal mail a potom si zmenil heslo
no veď to ťe som zmenil heslo ... ale teraz neviem že keď sa prihlásim na PC znovu aby som h nemusel meniť znovu a znovu .. lebo žiadne potvrdenie accountu som tam nemal ..
-
aruN
Professional
no vždy som musel meniť heslo, ak som sa prihlásil z iného pc, ale to som na to bol len 2 dni, teraz hrám stále na tom istom, takže nemám problém
tam ide o to, že oni si myslia, že sa ti niečo deje s účtom, tak preto to treba stále meniť a potvrdzovať
tam ide o to, že oni si myslia, že sa ti niečo deje s účtom, tak preto to treba stále meniť a potvrdzovať
No však ja viem. Však práve preto sa pýtam či sa nedá nejako primárne nastaviť 2 PC. že by im to nerobilo problémy keby sa joinem z jedného alebo z druhého.
Ale asi to nechám tak .. vydržím hrať len na noťase...
Ale asi to nechám tak .. vydržím hrať len na noťase...
-
xH4wK
Este to niekto vobec hra odtialto ? 
Pozeram ze moja stara guilda Impiks takmer nehra, moze mi niekto poslat scroll of resurrection ? Co potrebujete na to email alebo login ?
Nech sa s nimi porozpravam co nove
dufam ze na to nepotrebujem kupit datadisk ci ?
Pozeram ze moja stara guilda Impiks takmer nehra, moze mi niekto poslat scroll of resurrection ? Co potrebujete na to email alebo login ?
Nech sa s nimi porozpravam co nove
-
Wishmaster
Medium Professional
ta ked nechces byt 90lvl, tak nie
)
-
*****HERO*****
Guru wannabe
caute, mozte mi niekto refreshnut situaciu na nasich CZSK neofik blizzlike serverov? naposledy pred rokom som este hral na Anthorii a chcel by som znova zacat, len ako pozeram tak to tam uz nejak upada a hracov je malo. co je teda u nas (pripadne aj v zahranici ak sa to oplati) TOP? zatial som skusal Twinstar a vyzera celkom v pohode
tak Anthoria nie je zlá, ale je tam pomerne malá herná komunita*****HERO***** napísal:caute, mozte mi niekto refreshnut situaciu na nasich CZSK neofik blizzlike serverov? naposledy pred rokom som este hral na Anthorii a chcel by som znova zacat, len ako pozeram tak to tam uz nejak upada a hracov je malo. co je teda u nas (pripadne aj v zahranici ak sa to oplati) TOP? zatial som skusal Twinstar a vyzera celkom v pohode
môžem ti ale odporúčiť Twinstar, je tam normálny aj PvP realm, v priemere online okolo 1200hráčov
-
R1k1nko
Darca
teraz sa budu aj spajat twin + antoria je to na oboch strankach....
takze viac hracov..
jj twin rullz ...
takze viac hracov..
jj twin rullz ...
otazka co myslite kedy by sa mohol objavit cata na neoficialnych?
Uz sa objavil, ale jeho funkcnost takych serverov je stale nic moc.
tak mi pride, ze na twinstar konecne dopadlo to ich arogantne spravanie a ludia im na to seru... vid. "malo" ludi na deimose..
a oni zistili ze nemaju prachy za elektriku v serverovni...
ked sa mali spojit s byvalim developerom OG Apoc-om a tym zachranit komunitu Sargeras+Narnias tak o tom ani nechceli pocut...
a to spajanie je tiez robene ich stylom, hlupost s hviezdickami a predajom charov... vsetci vedia ze nejde o spajanie...
v podstate ako som uz pisal v tejto teme a to 6 mesiacov trvajuce nahadzovanie SKINu spellu Grobbulusa bolo na smiech...(pricom spell fungoval 100%, len bolo treba prehodit link na graficky effekt spellu z undefined na spell1), tato malickost sposobovala takmer neporazitelny naxxramas...
( je vsak zaujimave ze niektore guildy (s clenmi twinstar teamu) sa dokazali dostat cez neviditelny spell s 6000dps a 15000 aoe dmg dostat bez problemov / islo o to ze spell nebolo vidiet a ked dakto do neho stupil - kludne aj polka raidu, neslo to prehealovat, kedze v nom sa stat nema...), napodobne so spellom u Kellthuzada a tahanim bosa do textury.. tot Twinsral
a oni zistili ze nemaju prachy za elektriku v serverovni...
ked sa mali spojit s byvalim developerom OG Apoc-om a tym zachranit komunitu Sargeras+Narnias tak o tom ani nechceli pocut...
a to spajanie je tiez robene ich stylom, hlupost s hviezdickami a predajom charov... vsetci vedia ze nejde o spajanie...
v podstate ako som uz pisal v tejto teme a to 6 mesiacov trvajuce nahadzovanie SKINu spellu Grobbulusa bolo na smiech...(pricom spell fungoval 100%, len bolo treba prehodit link na graficky effekt spellu z undefined na spell1), tato malickost sposobovala takmer neporazitelny naxxramas...
( je vsak zaujimave ze niektore guildy (s clenmi twinstar teamu) sa dokazali dostat cez neviditelny spell s 6000dps a 15000 aoe dmg dostat bez problemov / islo o to ze spell nebolo vidiet a ked dakto do neho stupil - kludne aj polka raidu, neslo to prehealovat, kedze v nom sa stat nema...), napodobne so spellom u Kellthuzada a tahanim bosa do textury.. tot Twinsral
-
capodituticapi
Light Expert
Po pol roku sa vraciam na official wow, horda ale ešte musím premyslieť server možno aj starý známi DT.
Mám dotaz patchol som na Cata ale- ked zapnem cez klasicky wow.exe vyhodi eror ked zapnem cez (ice wow server) icewowlauncher tak mi to spustí ale stale mi vyhadzuje podmienky ked spustite WOW 1.x + ukazuje video. Ked sa lognem na vytvaranie postav tak pri zmene classi/frakcie či rasy tak mi to začne v hornej časti obrazovky načítavať. Pri lognutí sa do sveta sa nedaj bože načítať hra. pri Wotlku,BC ani clasicu som taky problem nemal..
A preco sa to nespytas na tom freecku kde chces hrat ?Ernie napísal:Mám dotaz patchol som na Cata ale- ked zapnem cez klasicky wow.exe vyhodi eror ked zapnem cez (ice wow server) icewowlauncher tak mi to spustí ale stale mi vyhadzuje podmienky ked spustite WOW 1.x + ukazuje video. Ked sa lognem na vytvaranie postav tak pri zmene classi/frakcie či rasy tak mi to začne v hornej časti obrazovky načítavať. Pri lognutí sa do sveta sa nedaj bože načítať hra. pri Wotlku,BC ani clasicu som taky problem nemal..
Z 1 dôvodu tuna mi nato odpovedia rychlejsie