majkl - dufam ze zas nebudes vyberat polroka ako ked si kupoval feliciu

no a teraz k tvojmu vyberu a celkovo
zabudaj nato ze na honde budes mat lepsiu spotrebu ako na felde. mal som xy hond tychto 6g 1,4i, 1,5vtec, 1,6vti aj hatch, sedan, coupe a ani na jednom som sa nedostal pod 6. odspodu je to mrtve a musis to tocit ak chces nejaky vykon. samozrejme ak neratame vti ale to ty nehladas. jednoznacne chod do 1,5 vtec motora, je tam lepsia spotreba ako na 1,4 a hlavne lepsi vykon. ked to pojdes kupovat daj si pozor na lemy, soferovu sedacku, praskajuce zvody, papanie oleja. auto je to velmi jednoduche a diely stoja par korun. ako moj mechanik povedal, je to robene pre ludi

no a co sa tyka tvojho vyberu:
1, kasna vyzera zachovalo, bez elektriky - svihadla, non siber, spatne zrkadla, sa mi az nezda zeby bolo v takom tip top stave za tu cenu ale treba to vidiet
2, skaredy predfaceliftovy anglican, nebral by som to a este ked je to po zbabranom celolaku

3, stocena ale vyzera zachovalo, zvarane zvody - isiel by som pozriet tuto
4, od mp79 ani nepozeraj, predava same stocene vraky, buchnuta na predok, meneny volant, soferova sedacka vysedena nerealne km
5, vyzera dobre, chcelo by to viac info
6, taktiez pekne aj ked mozno to robia len upravene fotky, taktiez by to chcelo ist pozriet
7, mohol zrezat macku, psa - nevadilo by mi to vobec, nepise vobec vybavu ani ci je to 55kw alebo 66
8, 1,4 sedan neber, ak uz sedan tak 1,5 vtec
btw: takuto 1,4 6g som predaval aj tuna Whisper-ovmu kamosovi za 9kil