Aikido a ja - ano, ci?
-
Maxpayne
Light Professional
Re: Aikido a ja - ano, ci?
a teraz si este raz precitaj co som napisal ja,asi si nepochopil co som napisal. Kde som tvrdil ze box je horsi? Kaslime na tuto debatu uz.
Ja som tým myslel len to, že jedno video nič nedokazuje a vôbec - písal som len to, že box, resp. kick-box či pod. športy sú oveľa využiteľnejšie aj v zmysle času v realite, ako aikido. To je celé.
ono, samotne aikido udajne funguje celkom dobre vraj, na tej majstrovskej urovni, ale komu sa chce trenovat to 10+rokov?
ale sam nemozem posudit, nezapasil som so ziadnym cvicencom aikida, ani som sam aikido nerobil a ani ma to nikdy nelakalo
ale sam nemozem posudit, nezapasil som so ziadnym cvicencom aikida, ani som sam aikido nerobil a ani ma to nikdy nelakalo
Však o to ide - popravde, kto pri tom vydrží tých 10 rokov? 
steven seagal
,dokonca cvicil jedneho ufc zapasnika
Vsak toto. 10rokov. Ci uz len 5 rokov...
pi*u s ryzu cvicil...len sa prizivil na silvovej slave, lebo su kamarati a silva nemal srdce ho vyhodit zo satne ako to urobil napr jones ktory ho nepustil ani cez svoju ochranku a dobre urobilSon-Goku napísal:steven seagal,dokonca cvicil jedneho ufc zapasnika
uz si sa rozhodol ci chces na relax alebo vediet sa ako tak ubranit?Xijo napísal:Vsak toto. 10rokov. Ci uz len 5 rokov...
cold co ja ti viem ja som videl len jedno videjko ako mu tam daco stale ukazoval,po zemi sa tam valali.no ci mu to daco dalo?
hovorim, to bolo len PR pre saegala...vdakabohu ze uz stym skoncil