Slackline
Slackline
Skušali ste alebo robíte niekto slackline?My sme si s kamošom kupili slack GIBBON 15 metrov dlhý a 5cm široký a máme ho asi týždne a včera už som zašiel aj tam aj nazad, viem naň naskakovať a podobne.Pochválte sa ak niekto slackujete tak nejaké videá, fotečky, skusenosti.Ja tu dám aspoň video pre tých čo nemaju predstavu čo to je
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Slackline
este vcera to bolo povrazolezectvo a dnes uz je to slackline a robia sa na tom "nejake" triky? kua, to som vazne uz taky stary, ze taketo veci idu uplne mimo mna?
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Povrazolezectvo? S povrazom to ma spolocne len nylonove vlakno a lezenia tam tiez moc nieje.
-
audiotrack
VIP
zdroj: http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik ... zolezectvopovrazolezec, -zca muž. r. artista ovládajúci akrobatické cviky na povraze natiahnutom nad zemou;
aký je tam teda rozdiel, keď ti je to spoločné lano (čo je okrem iného jediná pomôcka pri oboch aktivitách) málo?
-
Tripmaster
Light Star
Rozdiel je v tom, ze nechodis po povraze, ale po plochej gurtni. Ma to ine vlastnosti ako lano, resp. povraz, uz len v tom, ze povraz je staticky narozdiel od slacku. Je to proste ina "diciplina" ako povrazoleectvo, tak sa to asi nebude volat tak isto. A ide o komercnu vec takze chytlave meno je zaklad.audiotrack napísal: zdroj: http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik ... zolezectvo
aký je tam teda rozdiel, keď ti je to spoločné lano (čo je okrem iného jediná pomôcka pri oboch aktivitách) málo?
-
audiotrack
VIP
tam nikde nie je písané nič o lane, a o chôdzi. Je tam písané že je to ten, kto robí triky na povraze. Takže povrazolezec je aj ten čo sa hádže na tej tvojej gurtni. Minimálne je to odnož povrazolezectva, tak ako beh má šprint, beh na dlhé trate, jogging.. ale stále je to behpovrazolezec, -zca muž. r. artista ovládajúci akrobatické cviky na povraze natiahnutom nad zemou;
Fascinuje ma, že sa viete začať hádať o tom či je to slackline či povrazolezetctvo či čo