Aký film si pozrieť ? :(

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tripmaster
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký film si pozrieť ? :(

Príspevok od používateľa Tripmaster »

Pozri si vesmirnu odyseu. V HD je to zazitok.

Odporucam este Initial D alebo ak chces vidiet autenticku akciu, nie naaranzovane hollywoodske kaskaderske sceny, pozri sa po TT3D. Je tam kopa peknych zaberov.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Vesmirna odysea ma daleko od bezhlavych tuningovych zavodov ako v pripade serie F&F (s vynimkou dvoch casti), Taxi alebo neuveritelnej komedie v podani Project X. Kvalitnych filmov je kopu, aj takych co bavi teenegerov ohurenych scenami v spominanych filmoch. Cez CSFD sa dokaze k tomu doklikat behom pol hodiny, najde kopu filmov a moze si postahovat HD aj FullHD v 720p alebo 1080p a v pripade, ze sa mu to zapaci, tak nech si tie dvd zakupi.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Zdravím, nechcem vytvárať novú tému, tak to napíšem sem, nemá to síce nič spoločné z hd projektorom, ale tiež hladám nejaké filmy ktoré si pozrieť, doteraz som takisto sledoval len filmy ktoré sú "cool" pre moju vekovú kategóriu, no chcel by som si pozrieť nejaké staršie filmy ktoré by niečo vomne zanechali, nie len bezvyznamne klatičky .. naposledy som videl film http://www.csfd.cz/film/897-plaz/ ktorý vomne zanechal nejake dojmy, pustili nam ho na teambuildingu za ucelom vidiet ako funguje komunita, vazne sa mi to pacilo a chcel by som si pozriet aj nejake ine filmy, nemusi to mat nick z komunitou, len aby to vomne nieco zanechalo ..
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ked chces efektovky- avatar,transformers 3,avengers,battleship,ghost rider,dark knight,matrix reloaded,gi joe,rambo 4,resident evil afterlife,sex and the city 2,mission imposible 4,gladiator remastered

je ich viac to ma napadlo tak narychlo..mam bd vypalacku je to dobra vec
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Nečítala som celú diskusiu, tak snáď sa neopakujem :
Intouchables - bez pochýb skveký
Vyměřený čas - dobrý ( Amanda Seyfried je moja krvná skupina, prebehala 1/2 filmu v lodičkách :)))

//autoeditácia príspevku (04 Okt 2012, 12:42)
Ešte doplním : The Devil´s Double.
Filmy o násilí z princípu nepozerám, ale toto som vnímala ako faktografickú snímku o Husseinovom synovi a fakt bolo na čo pozerať.
Napísať odpoveď