"RANDE" v zapadakove
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: "RANDE" v zapadakove
neviem ci si to tu citala cele, ale spominal som ze on tu svoju terajsiu ma len na sex cize mu zial na nej nejak velmi nezalezi...celkovo som este nevidel zeby mu na nejakej holke zalezalo, vzdy skusa balit viacere zaroven ale tak co uz je to jeho vec 
Uplne vazne zacinam rozmyslat nad tym, ze qwerty ma nejaku zvlastnu charizmu, ked ma taky uspech u peknych bab, pritom tu na nete svojim prejavom to za vela nestoji. No co uz, mlade pipky to este v hlave v tom veku nemaju uplne vyporiadane, takze je mozne ze to tak naozaj je. Nedalo by sa s nim spravit nejake skupinove stretko,? 
-
Hotwire
Addict
kto vravi ze ma uspech? a kto vravi ze su pekne? mne osobne sa ani jedna jedina z nich nepaci, mam iny vkus nez on proste....pridte do KE, ale az v decembri pls, chcem byt aj ja pritom ked sa s nim vsetci stretnete...a nakoniec ak ho budete skupinovo mlatit tak niekto bude musiet....to vsetko natacat
(joke)
-
Grim
Darca
...návrh na skupinové stretko bol...nakoniec skupinové stretko skončilo tak, že sme si pokecali dvaja...všetci tu majú rečí na kilá, ale keď príde an činy, tak zalezú do nory...keď som aj iných volal, aby sme si vysvetlili niektoré veci, tak nikto sa nechcel stretnúť...všetci posraní...aj keď neviem z čoho...jediný, kto sa somnou stretol bol qwerty...a mne osobne sa tiež väčšina tých dievčat nepáčila, to ale neznamená, že sú to tlsté opachy...
-
Hotwire
Addict
jasne ze niesu tlste opachy, ved hovorim je to vecou vkusu
...a odkial si? ja sa s tebou rad stretnem, a isto sa qwerty zas prida
-
Bushido
Medium Professional
Keď dôjdete do BA tak kedykoľvek 
bushido bud realisticky. aj ked ches vidiet ZOO, musis cestovat. ta za tebou nedorazi 
-
Bushido
Medium Professional
Prirovnávaš qwertyho k nejakej atrakciilumir napísal:bushido bud realisticky. aj ked ches vidiet ZOO, musis cestovat. ta za tebou nedorazi
-
qwerty-xyz
v BA sa mam stretnut s jednou "starou znamou" .... tak mozno nieco, ale ked mi spravi program slecna ako minule ze ostanem spat na internate tak sorry guys, ... budem radsej s nou. 
inak nemam problem znova ani so schyzom, s ktorym sa stretnem znova velmi rad, rovnako ako aj s grimom, A s javataarom zafajcim novy tabak.
inak nemam problem znova ani so schyzom, s ktorym sa stretnem znova velmi rad, rovnako ako aj s grimom, A s javataarom zafajcim novy tabak.
-
Bushido
Medium Professional
Daj potom nejakú PM 
-
p4ra
Redeemer
V BA ostanem aj po praci a zaplatim ti veceru podla vyberu, len aby som videl, ze co za exota si. 
-
Soviet
Darca
nuda v tejto teme dako nastala..Uz qwerty nema co vytiahnut asi, ako stare zname a terajsie zname a ine zname a dalsie dokonalosti na nom a pribehy okolo neho. Cakal som viac.
-
qwerty-xyz
SOVIET mam inu robotu a problemy momentalne, ....
Tak co ti mm na to napisat, s nimi mi aj tak nepomozes.
-
audiotrack
VIP
neprišla, čo?
-
qwerty-xyz
Kto neprisiel audio? prosim ta uz sa odvtedy bolo vonku, a bolo sa aj vtedy, koniec koncov by sa malo ist zase, len mno,
... nebudem to v tejto teme riesit
len o tom nevie?
-
qwerty-xyz
ty si debil? jasne ze o tom vie, .... tema je uz uplne mimo, a mimo je hlavne kvoli tym dvom babam....
Ja viem ze po vas chlapci slecny neletia, ale tak su aj taki po ktorych hej,....
qwerty, ty si aky psycho. rad hras vysoku hru a zahravas sa s ohnom, len aby ta raz nejaka femme fatale nepolozila PSYCHICKY. lebo vidim, ze sa beries prilis vazne a si si sebou moc isty. ale trepu tebou hormony a pozeras asi vela filmov. nuz, good luck. vedz, ze vsetko sa cloveku v zivote vrati (ked si neverny). ludia ako ty by mohli energiu investovat do nejakych trvalych hodnot. namiesto toho si tahas popod nos medove motuzy s nejakymi pipkami a budujes na tom svoje ego. malichernejsi ciel zivota ako nasledovanie druheho najsilnejsieho pudu si ani neviem predstavit. ale tebe to asi staci k stastnej existenciiqwerty-xyz napísal:Kecate vsetci az moc, az tak zeby to chcelo samostatnu temu, ONA sama mi pise sms ako jej chybam a ako je jej so mnou vonku fajn, ona sama navrhla ze pride za mnou do ziliny (co by bol echt pruser lebo tu pride moja frajerka) sama vravi ze nechce byt len kamaratka a chce aby sa to posunulo dalej, ... ma docista na haku moju frajerku, a ked jej to dovolim pojde po mne aj cez mrtvoly.... ci si vymyslam alebo nie je mi jedno chlapi, idem do lekarne, snad potom ked budem mat pauzu na kavu napisem a rozpisem v samostatnej teme co a ako. tema bude experimentalna, ja mam vsetky veci podklady a navody uz dopredu dane, mam totiz cloveka ktory robi chladny kalkul a narozdiel od mnohych neostal zaseknuty v dobe svojej slavy ale posuva sa stale dalej ..... aspon si skusim, nakolko ludia z hojka maju rozum a aky ....
-
qwerty-xyz
pocuvaj, ja som hovado byt nechcel, a vzdy som mal na takych ludi svoj nazor, ale ked klamala jedna, druha, tretia, stvrta, piata ..... plus desiatky znamych, a ja som bol jediny cestny, bol som jediny cestny hlupak .... kazdy by povedal ze vau, taky by som chcel byt (cestny a zasadovy) ale v kutiku duse sa bude oddavat hriechu a uzivat si ho plnymi duskami aj ked vie ze to nie je spravne, a nevrav mi ze to tak nie je, je a deje sa to vsade a vzdy. (prilezitost robi zlodeja, aplikuj to podobne aj na tuto temu) a Dokonca este aj tie baby o ktorych si vsetci myslia ake su svate a zamilovane, robia take excesy ze nad tym zozstava rozum stat, tak si tieto moralisticke dristy nechaj pre seba ....
FEMME FATALE ??? wtf ??? takato zena tu uz bola, sebavedomie mam budovane vo velkej casti na nej, axxis,grim,javatar a schyzo vedia o aku zenu sa jedna, Jasne, tato jedina by mi ho vedela kedykolvek dodrbat k nule, preto som rad ze s nou nie som a dufam ze sa ani tak skoro nestretneme, aj ked kava s nou by bodla,
Stopercentna garancia zeby na nas pozeralo cele mesto, v hocktorom by to bolo.
Zatial nic desne zleho nerobim, akurat mozno presedlam z jednej baby na druhu, a co ? neboudem prvy ani posledny, a to ze som bezcitna svina, to ste mile holky spravili vy zo mna, nie ja z vas, ja este len zacnem ....
preco mnozne cislo? ja viem preco a viem si to aj dokazat.
FEMME FATALE ??? wtf ??? takato zena tu uz bola, sebavedomie mam budovane vo velkej casti na nej, axxis,grim,javatar a schyzo vedia o aku zenu sa jedna, Jasne, tato jedina by mi ho vedela kedykolvek dodrbat k nule, preto som rad ze s nou nie som a dufam ze sa ani tak skoro nestretneme, aj ked kava s nou by bodla,
Zatial nic desne zleho nerobim, akurat mozno presedlam z jednej baby na druhu, a co ? neboudem prvy ani posledny, a to ze som bezcitna svina, to ste mile holky spravili vy zo mna, nie ja z vas, ja este len zacnem ....
preco mnozne cislo? ja viem preco a viem si to aj dokazat.
-
Grim
Darca
...qwerty...nie všade sú baby také kur*y ako tam, kde sa pohybuješ ty...samozrejme, aj tu je problém nájsť babu, ktorá má aj trochu v hlave, ale dá sa to...mimochodom, dnes som videl v TT v TESCU jednu fakt žirafu...aj celkom pekná bola, ja som jen bol po plecia...a regále mala po ofinu!...