Dobierka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dobierka

Príspevok od používateľa CheZteR »

bigfutbal.SK a predajna je v prahe? napis im mail ..ak si objednany tovar nevyzdvyhnes, nasledky su v kazdom eshope ine, niekde sa platia penale vo vyske postovneho
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

to si robis srandu ? :D do podmienok si mozu dat co chcu, oni to nemaju ako od teba dostat tie penale, nemaju ziadne pravo :) blbost.. mozes byt taky chrapun a poobjednavat si dobierok kolko chces a prevziat nemusis absolutne nic :wink:

inak, dnes som potreboval poslat dobierku do CR a velmi nemilo ma prekvapila vyska postovneho - 8,2€ ! a este mam ocakavat nejaky poplatok 4-6€ za konverziu meny.. smradi nenazrani :x
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Už som to vyriešil zmenou osobného odberu na DPD... + 10 € :roll:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

phase nerobim :) vela eshopov to ma v zmluvnych podmienkach..a ano, mozu si to od teba vymahat, nakolko si to objednavas na svoje meno a fakturacnu adresu
teda, ked si to objednavas cez net...ine je ked nakracas do predajne sposobom "dobrý, máte toto a toto?...nie ale mozme vam to objednat....super, tak mi to objednajte...dobre, budeme to mat na predajni v piatok, pridte si pre to...dakujem dovi..." v takomto pripade ti fakt nemozu nic ... ale ked si objednavas cez net, cez svoj vytvoreny ucet, ver tomu ze ak si neprevezmes tovar, moze ti prist fakturka za postovne
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Tak ak je to naozaj tak tak sa ti ospravedlnujem, ale ja som stale toho nazoru ze na to nemaju pravo.. Oco mal zo 4 roky eshop, tiez to mal v podmienkach ale nikdy to nerobil ked sa to stalo. Bolo to tam iba ako odstrasenie, ale nemohol nic robit :-)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ked suhlasis s obchodnymi podmienkami a posielas objednavku uzatvaras kupnu zmluvu, ktorej sucastou su tie obchodne podmienky a teda ak je to v nich tak si nimi viazany a teoreticky si to moze voci tebe druha strana uplatnit. dalsia moznost je zaradenie na rozne blacklisty z ktorych ti potom budu plynut rozne obmedzenia ako nutnost platby vopred atd...
druha vec je to, ze kto by to robil? ludi ktori by masovo objednavali a nic nepreberali je malo, vacsinou je na neprebratie nejaky iny objektivny dovod a takymito natahovackami by si eshop odplasil zakaznika, takze to nikto v praxi aj tak nerobi, skor to sluzi nato aby to prinutilo zakaznika zvazit ci to fakt chce a dalo to tomu isty punc vaznosti
Napísať odpoveď