jj o tom som pocul ale nevies na akej stranke?minik460 napísal:jop, kamos to kupoval cez sms ako steam
Minecraft
Re: Minecraft
neviem, mozem zistit a dam ti vediet, ak chces.
čawko potreboval by som pomôcť keď hrám s kamarátom cez LAN (hamachi) tak mi hádže error
A java exception has occurred ... Na internete som sa niekde dočítal že to može byt umiestnením servera ale kedže býva v tom istom meste a ešte ktomu to je cez LAN nemyslím že problém je tam ...
Javu som preinštaloval už asi 2x tak isto aj minecraft
A java exception has occurred ... Na internete som sa niekde dočítal že to može byt umiestnením servera ale kedže býva v tom istom meste a ešte ktomu to je cez LAN nemyslím že problém je tam ...
Javu som preinštaloval už asi 2x tak isto aj minecraft
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím vás, mám taký problém s Minecraftom, že mi nejde nič zbúrať, ani jedno políčko, jediné čo mi ide zobrať sú kvetiny a ostatné do nich raz seknem a hneď sa to obnoví, ako keby som inde potom sekol...a pritom stále sekám do toho istého
neviem na akom serveri hraješ, ale je dosť možné že sa nachádzaš v Safe ZoneS_N_I_P_E_E_E_R napísal:Zdravím vás, mám taký problém s Minecraftom, že mi nejde nič zbúrať, ani jedno políčko, jediné čo mi ide zobrať sú kvetiny a ostatné do nich raz seknem a hneď sa to obnoví, ako keby som inde potom sekol...a pritom stále sekám do toho istého
proste si na území, kde je kopať zakázané
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
ja to myslím v Singleplayeri
S_N_I_P_E_E_E_R: a držíš to tlačítko alebo klikáš?
si zabilrobbo napísal:S_N_I_P_E_E_E_R: a držíš to tlačítko alebo klikáš?
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
okk
takže už som zistil kde robím chybu
díky 
pls co mam zrobiť ak mi crashne minecraft?
ako ti crashne? čo ti vypisuje?Nicolas17 napísal:pls co mam zrobiť ak mi crashne minecraft?
Nazdar,
Nasiel by sa tu niekto ochotný, s kým by som sa mohol dohodnúť na kúpe gift kódu? € by som mu potom poslal cez šek.
Vďaka.
Nasiel by sa tu niekto ochotný, s kým by som sa mohol dohodnúť na kúpe gift kódu? € by som mu potom poslal cez šek.
Vďaka.
ten vas server je este funkcny? Lebo by som si zahral minecraft v skole, tak od nudy 
Počujte..neviete nejaký seed pri ktorom sa spawnete blízko NPC dediny? 
6562788807852359878 
Akurát som tu chcel napísať príspevok nepoznáte neake Seedy na MC 1.4.2 ?? Zevraj je aj neaky Mushroom world kebyze viete na neho seed tak napíšte ale možte neake iné seedy . DIKS
donko je take ist na google a zadat "minecraft 1.4.2 mushroom seed" ? Mal by si menej pisania a aj skor vysledok