STEAM:Counter strike 1.6

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
idont
Novice
Novice

STEAM:Counter strike 1.6

Príspevok od používateľa idont »

Zdravim all mam dost vetsi ale dufam ze nie nevyriesitelny problem.Ide o to ze ked som si preinstaloval csko v steame tak som si chcel aj automaticky zvysit fps ako som to urobil aj predtym mal som 72 obvykle a po navode som si dal vzdycki na 100,ale pomýlil som sa pri návode ked som išiel do C:Windows,system32,opengl32.dll.A v tom je ten problem ten subor som mal otvorit a to co je v nom skopirovat dat do steam steamapss nickname counter strike a nakoniec gldrv,A tam som ho mal dat ale ja som ho otvoril v programe notepade poznamkovy blok a potom automaticky sa mi vsetky DLL subory teras otvaraju v poznamkovom bloku a teras sa nemozem docitat to co som chcel.Chcel som tam zmenit zadany text co tam bol a presunut do cska ale bohuzial teras mam HLavny problem nemozem nic prepisovat prosim Vas ak niekto vie ako vratit do povodneho stavu subor opengl32.dll.Aby sa neotvaral v poznamkovom bloku ale v predvolenom programe alebo subore :( ako som ho mal predtym poradte prosim niekto.Dakujem velmi pekne,za radu.
Prílohy
Typ suboru ako si vsimnete ostava rovnaky ale program v ktorom sa spusta je problem.
Typ suboru ako si vsimnete ostava rovnaky ale program v ktorom sa spusta je problem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: STEAM:Counter strike 1.6

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o CS a tiez aj o Steame tu nie je alebo co??? Precitaj si laskavo pravidla fora.
Zamknuté