cs 1.6 Problemy

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
idont
Novice
Novice

cs 1.6 Problemy

Príspevok od používateľa idont »

Zdravim all mam dost vetsi ale dufam ze nie nevyriesitelny problem.Ide o to ze ked som si preinstaloval csko v steame tak som si chcel aj automaticky zvysit fps ako som to urobil aj predtym mal som 72 obvykle a po navode som si dal vzdycki na 100,ale pomýlil som sa pri návode ked som išiel do C:Windows,system32,opengl32.dll.A v tom je ten problem ten subor som mal otvorit a to co je v nom skopirovat dat do steam steamapss nickname counter strike a nakoniec gldrv,A tam som ho mal dat ale ja som ho otvoril v programe notepade poznamkovy blok a potom automaticky sa mi vsetky DLL subory teras otvaraju v poznamkovom bloku a teras sa nemozem docitat to co som chcel.Chcel som tam zmenit zadany text co tam bol a presunut do cska ale bohuzial teras mam HLavny problem nemozem nic prepisovat prosim Vas ak niekto vie ako vratit do povodneho stavu subor opengl32.dll.Aby sa neotvaral v poznamkovom bloku ale v predvolenom programe alebo subore ako som ho mal predtym poradte prosim niekto.Dakujem velmi pekne,za radu.
XGames
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: cs 1.6 Problemy

Príspevok od používateľa XGames »

tipujem za toto je tvoj posledny prispevok na tychto forach :)
idont
Novice
Novice

Príspevok od používateľa idont »

Lol mg ja chcem na rychlo poradit ja sa tu v tom neviznam prosim vas napiste mi co mam robit a ja uz tu v zivote nenapisem chcem iba toto. :(
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Ja ti poradím.

1. Dospej
2. Nauč sa gramatiku
3. Téma o CS tu je dokonca medzi prvými na prvej strane takže si fakt taký imbecil aby namiesto toho, aby si otvoril oči urobíš rovno 2 témy?
4. Nehraj CS.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

idont napísal:Lol mg ja chcem na rychlo poradit ja sa tu v tom neviznam prosim vas napiste mi co mam robit a ja uz tu v zivote nenapisem chcem iba toto. :(
čo máš urobiť? Spýtať sa v téme o cs ktorá tu už je. To že chceš odpoveď a viac sem nenapíšeš nám je jedno, ale čakaj rovnako arogantný prístup z našej strany. Takže ja ti to tu zamknem a viac sa s tebou nebudem baviť. Môžeš sa opýtať v téme, ktorá je venovaná counter striku.
Zamknuté