Google Android OS
Re: Google Android OS
Oslavy na Google Play
https://play.google.com/store/apps/coll ... 25_billion
https://play.google.com/store/apps/coll ... 25_billion
12 apliakcii mi ukazuje ze mam aktualizovat,proste stale pise "Prebieha preberanie" aj ked instalujem nove aplikacie.CheZteR napísal:ze nie su aktualizacie
Neviete, čím môže byť spôsobené to, že niekedy sa mi začne rozsvecovať displej, pričom mi neprichádza žiadna správa ani notifikácia? OS mám Android 2.3 a smartphone Samsung Galaxy S, ale predpokladám, že to bude skôr SW problém.
robi to nejaka appka, rozpamataj sa odkedy to robi a daj si do suvislosti s appkou, ktoru si v tej dobe instaloval
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mne to na galaxy s tiez robilo nieco, ale muselo to tam byt od zaciatku lebo mi to robilo po resetovani mobilu. ale zial si uz nespominam ci som to vyriesil 
typek, tým to nie je. Robí mi to už dlho, ale doteraz som tomu nevenoval veľkú pozornosť, takže už nemôžem zistiť, ktorá aplikácia to spôsobuje...
-
typek61
Darca
je to aplikaciu mne tiez blikal z nicoho nic
teraz je vsetko ok
je to na 100% appkou, aj mne to robilo, tiez som sa tu pytal, neviem uz ale co to robilo...uz to nerobi
http://www.mojandroid.sk/google-play-st ... e-riesenie ja som si nastavil pre wifi pevnu ip a dns ipcky som dal ake su v clanku a funguje mi tovalki250 napísal:Uz asi tyzden mi nechce LG P350 Android 2.2.2 stiahnut/aktualizovat ziadnu aplikaciu cez google play.Donedavna ziaden problem,ale teraz len pise ze to ide instalovat a ostane to tak.V com moze byt problem ?
Ano,uz som nasiel skor ten clanok pomohlo nastavenia DNS.Syfon napísal:
http://www.mojandroid.sk/google-play-st ... e-riesenie ja som si nastavil pre wifi pevnu ip a dns ipcky som dal ake su v clanku a funguje mi to
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Mám rovnaký telefón LG P350 a mám ten istý problém. Skúšal som podľa návodu meniť DNS ale nič nepomohlo, market stále odmieta spolupracovať... Mám router Asus WL500gP v2... Má ešte niekto takýto problém, že nepomohlo zatiaľ nič? To ste len nastavili DNS a sa to hneď rozbehlo? Ja som skúšal nastavenia, mazanie dát aplikácií, reštarty a nič nepomohlo...
bud si tie ip adresy dns servrov zmenis v routri, alebo si nastav staticku ip v telefone, vsetky ip si nechaj rovnake ako ich pridelil router a zmen len dns, hned ako som to spravil tak mi zacal market stahovat
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Aj to som skúšal, nič nepomáha... fakt netuším čo s tým... ešteže to je len pracovný telefón...
Poradte nejakú stabilnú romku na HTC Desire, doteraz som mal nejakú zo Sense 3.5, no v poslednom čase už nieje stabilná a mobil robí blbosti, hladám nejakú HLAVNE stabilnú romku 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Neviete o nejakej aplikácii, čo by vedela vypnúť/zapnúť zvuk podľa zadaného času?
-
t0m4s3
Admin
ja pouzivam llama, ktora este bere v uvahu aj aktualnu polohu
Myslis casove profily, aby sa na noc vypli zvuky a tak?
alebo do skoly 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dík, skúsim tu llamu. Stále si zo školy zabúdam zapnúť späť zvuky a zmeškávam potom hovory
.