ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
zdravim, dnes mi dosiel kurier s tym startovacim balickom od zuno. pri uvodnej registracii som potvrdil, ze chcem aj kartu visa. nemala mi prist spolu s tym balikom ? alebo mi pride este osobitne postou ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pride ti osobitne postou, len neviem, ci ju nemusis este v elektronickom bankovnictve potvrdit, resp. poziadat o vydanie.
tak ak na ich strane zvolim polozku Karty, tak tam pise: Na tvojej karte momentalne pracujeme. Zatial si mozes aktivovat dalsie sluzby....bla bla....
nie, musis si ju vyziadat a pride ti postou, nepride ti automaticky
ja viem ze mi nepride automaticky, ale vravim, ze som pri reg. uviedol, ze chcem kartu, zadal som aky pin chcem a to vsetko, tak nemusim to hadam robit znovu ? reps. poziadat o novu kartu
-
hojko
Site Admin
Tak potom nemusis, uz len cakat.
od 6.8. sa mení cenník, co som to preletel očami, tak nič zvláštne, najväčšia zmena je asi, že 1 výber v mesiaci z bankomatu Tatrabanky je zadarmo
, ostatné výbery v mesiaci sú všetky za 0,8€
Kto si bude chcieť otvoriť účet v ZUNO banke a nemá tam nikoho známeho tak nech mi napíše súkromnú správu aby zbytočne neprepadol ten myfriends bonus 
Príde ti do 10 dní. Píšu, že zvyčajne to stihnú už do 5 dní.jjaannoo napísal:ja viem ze mi nepride automaticky, ale vravim, ze som pri reg. uviedol, ze chcem kartu, zadal som aky pin chcem a to vsetko, tak nemusim to hadam robit znovu ? reps. poziadat o novu kartu
Ahojte, oplatí sa do ZUNA poslať nejaké peniaze čisto len za účelom sporenia z úrokov, ale pod podmienkou, aby som mal k nim vždy prístup? Nejaké vlastné skúsenosti? 
-
t0m4s3
Admin
Pokial ti inde nedaju viac tak preco nie? Ja to tak robim. Vyplata mi chodi do RB, tu hned skoro celu preposlem do Zuna a odtial potom vyberam. Aj tych par korun mesacne je lepsie ako 0.
-
Soviet
Darca
Tiez tam mam sporenie a na nom vsetky uspory a pohoda. Vzdy mas k nim pristup. Jedine ak si das sporenie plus, tak stracas urok v tom mesiaci, ked si stadial prachy presunies prec.
potvrdzujem, tiez to tak robim a ak nahodou potrebujem zaplatit nieco co sa mi paci, s cim som neratal ze si kupim a nemam tolko na ucte, jednoducho si cez IB a net v mobile priamo pred pokladnou prevediem zo sporiaceho uctu na hlavny a v pohode zaplatim 
Je možné vkladať hotovosť na môj ZUNO účet cez Tatrabanku ? Alebo to idete iba prevodom ?
iba prevodom
Zuno mal pol roka dozadu ak si dobre pamatam, nechce sa mi to pozerat... rocny vklad s urokom 3,6 % (alebo mozno dvojrocny).. Ten som nestihol, ale vlozil som si peniaze na 1 rok s urokom 3,4 %. (btw teraz mas na jeden rok 2,6 %
v ZUNO ) Myslim si , ze taky urok v ZUNO uz nebude
.. ide to coraz nizsie. Sporenie bolo 2,2 % a teraz je len 2,01 %.. To uz je vyhodnejsie si otvorit ucet v SLSP a tam mam sporenie 2,5 %, takze rocny vklad v ZUNO je useless 
Ak by niekto chcel tiez zuno ucet a nema nikoho kto by mu poslal odporucenie tak mozte poziadat aj mna.. SS 
Aj vam sa tak spomalil IB ? to pockajte prosim trva snad vecnost.. predtym to islo ok
hej...a ked som sa odhlasil zobrazilo mi stranku bez dizajnu 
-
p4ra
Redeemer
Technicke problemy. Pracuje sa na ich odstraneni.