Objektivny nazor k teme.
Re: Objektivny nazor k teme.
Je to čisto na tebe, ale ja osobne by som z toho určite vycúval. Nejde o vierovyznanie ani nič podobné, ale skrátka je to rodina, a ani nie tak veľmi vzdialená. Niekedy musí rozum zvíťaziť nad srdcom, a to je tento prípad.
Odstahujte sa prec zo slovenska a bude Vam najlepsie
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som išiel do toho 
vy si nieste bratranci z druheho kolena. Bratranec z druheho kolena by mu bol tvoj syn. Ty si mu taka vzdialenejsia teta.
Podla mna to nie je vobec ziadny problem.
Ved skus doma naznacit, ze bratranec hento-tamto...uvidis reakciu a rozhodnes sa. Ucin tak skor, nez si budete az priliz blizki.
Ved skus doma naznacit, ze bratranec hento-tamto...uvidis reakciu a rozhodnes sa. Ucin tak skor, nez si budete az priliz blizki.
No určite by som sa s tým zveril rodine, čo je vo veci. Možno prvotná reakcia nebude kladná, ale časom by si to rodičia mohli uvedomiť. A ak by to nezobrali ani po čase, vtedy by som sa začal rozhodovať, ako ďalej.
-
AXO
Professional
Rodina sa to dozvie skor, ci neskor urcite, takze by som si pomaly pripravoval teren, az to na nich vytiahnete.
Priatelia, ktori nepoznaju tvojich(vasich) rodinnych prislusnikov to vediet nemusia, ak sa rozhodnete im to neoznamit.
Co sa mna tyka. Kazdy je strojcom svojho vlastneho stastia, ak to stastie najdes s rovnakym pohlavym, bratrancom, bratom, alebo inym zivocisnym druhom, je to tvoj zivot a kto som ja, aby som ta sudil?
Teraz trochu konkretnejsie. Ak by som bol vas znamy, alebo kamarat. Vidim, ze ste obaja stastni, ked ste spolu a vybalite toto na mna, tak budem akurat spokojny, ze mi s takou informaciou doverujete a som stastny za vas. V poslednej dobe, vidim prave stastie a lasku vo svojom okoli cim dalej, tym menej. Drzim palce, nech vam to dopadne ako si prajete a presne to vystihne komentar na prvej strane: na lasku stacia dvaja.
Priatelia, ktori nepoznaju tvojich(vasich) rodinnych prislusnikov to vediet nemusia, ak sa rozhodnete im to neoznamit.
Co sa mna tyka. Kazdy je strojcom svojho vlastneho stastia, ak to stastie najdes s rovnakym pohlavym, bratrancom, bratom, alebo inym zivocisnym druhom, je to tvoj zivot a kto som ja, aby som ta sudil?
Teraz trochu konkretnejsie. Ak by som bol vas znamy, alebo kamarat. Vidim, ze ste obaja stastni, ked ste spolu a vybalite toto na mna, tak budem akurat spokojny, ze mi s takou informaciou doverujete a som stastny za vas. V poslednej dobe, vidim prave stastie a lasku vo svojom okoli cim dalej, tym menej. Drzim palce, nech vam to dopadne ako si prajete a presne to vystihne komentar na prvej strane: na lasku stacia dvaja.
Zdielate 25% genetickeho materialu, podla mna je to stale dost vela. Bratranci z 2 kolena su na tom neporovnatelne lepsie. Jedine co by ma trapilo v tvojom pripade su fakt len tie deti, rodinu mas na haku v takychto veciach asi, teda ja by som mal.
Ahojte. Dakujem este raz za vsetky prispevky, s ktorymi ste sa so mnou podelili o informacie a postoje.
Zatial sa situacia javi zlozita. Je nemozne sa odmilovat len tak, mali sme spolocne stretnutie, opat to bola vasniva diskusia k teme. Druha strana mi to moc neulahcuje, doniesol kyticu 15 cervenych ruzi, k teme teraz uz zastava nazor, ze chce ostat spolu, je rozhodnuty. Takze moja obrana pomaly pada k zemi.
Skusala som o tom rozpravat s mojou mamou. K mojmu prekvapeniu a udivu to zobrala az moc kladne. Nadobudla som z nasej konverzacie pocit, ze to skor povazuje za vymysel. Kazdopadne ale oboznamena je, mozno sa jej to trochu v hlave ulezi, mozno sa tym zacne viac zaoberat neskor.
Ohladom potomkov, je to asi zatial skoro riesit, zatial neplanujeme, ale informovat sa budeme. Buduci tyzden som objednana ku gynekologovi, skusim sa informovat ohladom testov, alebo dalsieho postupu.
Temu som zakladala hlavne s tym, aby som to zo seba dostala von, vyventilovala sa. Nakolko sa situacia rozbehla dalej, chcem sa opytat, ci staci poziadat o lock na temu, alebo mam dopisovat dalsie riesenie, ako bude nasledovat? Nepredpokladam, ze to nie koho moc zaujima, to je dovod, preco sa pytam.
Zatial sa situacia javi zlozita. Je nemozne sa odmilovat len tak, mali sme spolocne stretnutie, opat to bola vasniva diskusia k teme. Druha strana mi to moc neulahcuje, doniesol kyticu 15 cervenych ruzi, k teme teraz uz zastava nazor, ze chce ostat spolu, je rozhodnuty. Takze moja obrana pomaly pada k zemi.
Skusala som o tom rozpravat s mojou mamou. K mojmu prekvapeniu a udivu to zobrala az moc kladne. Nadobudla som z nasej konverzacie pocit, ze to skor povazuje za vymysel. Kazdopadne ale oboznamena je, mozno sa jej to trochu v hlave ulezi, mozno sa tym zacne viac zaoberat neskor.
Ohladom potomkov, je to asi zatial skoro riesit, zatial neplanujeme, ale informovat sa budeme. Buduci tyzden som objednana ku gynekologovi, skusim sa informovat ohladom testov, alebo dalsieho postupu.
Temu som zakladala hlavne s tym, aby som to zo seba dostala von, vyventilovala sa. Nakolko sa situacia rozbehla dalej, chcem sa opytat, ci staci poziadat o lock na temu, alebo mam dopisovat dalsie riesenie, ako bude nasledovat? Nepredpokladam, ze to nie koho moc zaujima, to je dovod, preco sa pytam.
Viem o jednom manzelstve v podobnom pribuzenskom vztahu, no trosku vzdialenejsom. Nakolko genetika neni moj odbor, tak to, ze maju 3 normalne deti ako nejaku objektivnu informaciu interpretovat nebudem.
Ked teoreticky pomyslim, na vztah so sucastnou, znamou dcerou mojej sesternice/bratranca, pride mi to, ako bolo spomentue, nechutne...no keby som v tvojej situacii, tak uz by mi to take zle neprislo...
V com je rozdiel? No v nicom. Podla mna je moralka vec svedomia, to mas, sprav ako ti kaze...
Prajem ti vela rozumnosti a trpezlivosti pri rozhodovani
Prepac, ze som nebol objektivny...
Ked teoreticky pomyslim, na vztah so sucastnou, znamou dcerou mojej sesternice/bratranca, pride mi to, ako bolo spomentue, nechutne...no keby som v tvojej situacii, tak uz by mi to take zle neprislo...
V com je rozdiel? No v nicom. Podla mna je moralka vec svedomia, to mas, sprav ako ti kaze...
Prajem ti vela rozumnosti a trpezlivosti pri rozhodovani
Prepac, ze som nebol objektivny...
pravnuk aj pra-pravnukcssco napísal:Co by bolo to dieta tvojej babke, vnuk ci pravnuk?
-
theBliZZard
Star
Ak som to neprehliadol... ako dlho ste "spolu"?
@theBliZZard Neprehliadol, prve stretnutie bolo v januari a spolu sme od 14. februara 2012.
-
master23
Light Professional
ak som to dobre pochopil, tak to je tvojho bratranca syn. ak ano a mam si to predstavit z mojho pohladu, teda bratrancova dcera, tak mne osobne by to pripadalo cudne a ani sekundu by som nad nou nevahal.
ale ked sa na to citite, tak kludne pokracujte.
ale ked sa na to citite, tak kludne pokracujte.
Ked neexistuje pravny problem (v pripade zväzku), tak neexistuje ziaden problem.
-
hojko
Site Admin
kathleen: Mnohokrat je vsak moralka a pohlady rodiny daleko viac ako pravo a zakon.