Dôkaz o finančnej nezavislosti pre získanie USA GREEN CARD
-
mikkimikki
Medium Professional
Dôkaz o finančnej nezavislosti pre získanie USA GREEN CARD
Zdravím
Verím, že tu možno podobná alebo rovnaká téma už je ale nepodarilo sa mi ju nájisť.
Potreboval by som sa opýtať ... nevie niekto z Vás čo znamená ,,dokázanie finančnej nezávisloti,, na americkej ambasade pre ziskanie zelenej karty ?
V skratke ide o to aby ste sa nestali pre USA priťažov a po obdržaní tejto karty nešli hneď žiadať o sociálne dávky - otázka ale je:
ako sa niečo takéto dokazuje, alebo skôr s akými čiastkami sa musí disponovať aby bola táto podmienka splnená ?
ĎAKUJEEEM
Verím, že tu možno podobná alebo rovnaká téma už je ale nepodarilo sa mi ju nájisť.
Potreboval by som sa opýtať ... nevie niekto z Vás čo znamená ,,dokázanie finančnej nezávisloti,, na americkej ambasade pre ziskanie zelenej karty ?
V skratke ide o to aby ste sa nestali pre USA priťažov a po obdržaní tejto karty nešli hneď žiadať o sociálne dávky - otázka ale je:
ako sa niečo takéto dokazuje, alebo skôr s akými čiastkami sa musí disponovať aby bola táto podmienka splnená ?
ĎAKUJEEEM
Re: Dôkaz o finančnej nezavislosti pre získanie USA GREEN CA
Vypisom z uctu
-
mikkimikki
Medium Professional
no to je sice pekne, ale ide mi o AKE CIASTKY BY SA MALO JEDNAT ... pretoze ,,vyska sumy na prezitie,, je relativny pojem
kamos musel tiez dokazovat vypisom z bu ale to bolo uz pred rokmi a neviem sumu.
Tipujem ze dnes by mohlo stacit tych 5-6tis € - ako spodna hranica, ale ktovie..
Tipujem ze dnes by mohlo stacit tych 5-6tis € - ako spodna hranica, ale ktovie..
-
master23
Light Professional
mna zaujima, na zaklade coho chces ziskat zelenu kartu? lebo viem, ze tie moznosti su pomerne obmedzene.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pokial ja viem tak sa losujumaster23 napísal:mna zaujima, na zaklade coho chces ziskat zelenu kartu? lebo viem, ze tie moznosti su pomerne obmedzene.
-
master23
Light Professional
je vela moznosti (11 co som nasiel na jednej stranke). neviem moc o tej loterii ako to funguje, ale myslim, ze tam neni velka sanca ju ziskat.
myslim, ze najlahsia moznost by bola asi mat niekoho z blizkej rodiny, co je American alebo si zobrat Americana/Americanku (ale nie zas fak marriage).
tak som sa trocha pozrel blizsie na tu loteriu, tak nevypada zas az tak beznadejne.
// data za rok 2012 pre Slovensko, 6 442 ziadalo o kartu a dostalo 80, takze to neni bohvieco.
myslim, ze najlahsia moznost by bola asi mat niekoho z blizkej rodiny, co je American alebo si zobrat Americana/Americanku (ale nie zas fak marriage).
tak som sa trocha pozrel blizsie na tu loteriu, tak nevypada zas az tak beznadejne.
// data za rok 2012 pre Slovensko, 6 442 ziadalo o kartu a dostalo 80, takze to neni bohvieco.
-
Kok
Light Professional
no ale ak z tych 6000 bolo 5k ludi z istej mensiny, tak to chapem
-
master23
Light Professional
to zas nie, pochybujem, ze romovia vobec vedia, ze existuje nieco ako zelena karta. navyse ked pozeram statistiky, tak z vacsiny statov dostane zelenu kartu tak 1-2 percenta.