Win 7 error .. Popripadne prehodit na XP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
qwartone
Novice
Novice

Win 7 error .. Popripadne prehodit na XP

Príspevok od používateľa qwartone »

čaute, mám taký problém že ešte včera mi išiel počitač všetko v pohode.. Ráno sa zobudim,zapnem, načita sa mi logo, pojdtržnik v pravom rohu a chyba že Win 7 nejde spustit. Píše že mam dat orig. CD win 7 a opravi system.. Lenže problem je v tom že ja win 7 orig nemam a cd tiež nie. S toutou chybou sa neda nič robit iba rr nb ked stlačim enter. Googlil som niečo o nabootovani a tak dalej ale niak tomu vcelku nechapem.. A preto sa pytam ako prosim opraviť tuto chybu alebo ako preinštalova win 7 na XP od ktoreho CD mam. Toto cd som tam skušal aj dat ale nič sa nestalo stale to iste... Vopred ďakujem.

Ešte k tej chybe presnejšie :

Windows failed the start.....

File : /Boot/BCD
Status : 0xc000014c
Info : An error accured while attempting to read the boot configuration data

Ostatne piše že mam vložit orig. disk.. Popripade ma napadlo stiahnut win 7 ale nenašiel som odkial tak keby tak poprosim aj link.. THX !
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Win 7 error .. Popripadne prehodit na XP

Príspevok od používateľa hojko »

Staci vlozit aj stiahnute DVDcko s Windowsom.
qwartone
Novice
Novice

Nad tým som rozmýšlal ale nikde ho neviem stiahnuť.. nenašiel by so popripade niaky link ?

//autoeditácia príspevku (28 Sep 2012, 18:10)
Vložil som stiahnute DVD s win 7 a nič... nenačitalo sa to ani nič... čital som že sa mam dostať do biosu ale neviek ako ... F8,F2,Alt+10 a dalšie F nič s toho nefunguje tak neviem ako mam nadstavit to boodotacie cd aby mi to bralo
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Toto nie je warez forum, takze tu ziadny odkaz na stiahnutie necakaj. Na bios skus stacit DEL, okrem toho to pise snad pri kazdom zapinani pocitaca aj notebooku, ze co treba stlacit pre vstup do biosu.
qwartone
Novice
Novice

Nedá sa vstúpiť do biosu.. a mne sa nenačita win mne sa načita iba logo aceru a hned chyba..
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

no a pri tom logu stlačíš niektorú zo spomínaných kláves... a akú klávesu, tak to je napísané na obrazovke keď ti svieti to logo... napr mne to píše aby som stlačil F2 a je to v lavom dolnom rohu napísané....aby si išiel do BIOSu nepotrebuješ windows.. aspoň myslím :D
Napísať odpoveď