kontaktovanie osobnosti

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
domcoP
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

kontaktovanie osobnosti

Príspevok od používateľa domcoP »

Ahojte! Hľadal som. ale nenašiel som nič podobné tak dúfam že podobná téma tu nieje.

Nieže by som po tom dajako túžil, ale povedzme že chcem kontaktovať nejakú slovenskú osobnosť. povedzme že by som chcel napísať list (poštou, nie mailom) a chcem aby si to prečítal.

Napríklad chcel by som z JOJky , z Paneláku napísať list povedzme Braňovi Bystrianskemu čo hrá Imriška a chcem mu napísať povedzme že sa mi jeho výkony v Paneláku i v divadle páčia a tak...-žiadne nadávky a podobne!!! A chcem aby si to prečítal iba on a nikto iný. Tak povedzme že by som to posla do TV JOJ a ak by bolo na obálke napísane že je to jemu, tak by mu to dali aniž by si to niekto iný čítal??

Ďakujem za každú pomoc, K+ :D :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: kontaktovanie osobnosti

Príspevok od používateľa test »

Plati listove tajomstvo, takze ano, mal by to dostat. Ale ak ma jeho manazer poverenie od neho, ktory mu otvara listy, cita a predava mu na citanie len tie, kde su odfotene zenske cuca s telefonnym cislom, tak smola.
domcoP
Light Expert
Light Expert

test napísal:Plati listove tajomstvo, takze ano, mal by to dostat. Ale ak ma jeho manazer poverenie od neho, ktory mu otvara listy, cita a predava mu na citanie len tie, kde su odfotene zenske cuca s telefonnym cislom, tak smola.
Ďakujem, K+ :wink: tak teda pokiaľ je z TV JOJ mohol by som ten list poslať na jej adresu čo je na www.joj.sk??
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Predpokladam, ze ma zmluvu s Jojkou. Pozri na stranke a napis to tam, oznac to jeho menom a je sanca, ze sa mu to dostane.
domcoP
Light Expert
Light Expert

test napísal:Predpokladam, ze ma zmluvu s Jojkou. Pozri na stranke a napis to tam, oznac to jeho menom a je sanca, ze sa mu to dostane.
No ja som chcel kontaktovať Andyho Krausa ktorý si myslím že zmluvu s TV JOJ má kedže píše Panelák, Keby bolo keby, Kutil s.r.o, Pod povrchom. Nie za nejakou väčšou zámienkou, iba tak za to že sa mi jeho tvorba Paneláku páči.

A túto adresu JOJ som myslel.
Prílohy
bez_názvu.jpg
Napísať odpoveď