How I met your mother [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: How I met your mother [spoilers]

Príspevok od používateľa Gothar »

CheZteR napísal:tak prve dve serie velmi netrebalo riesit dejovu liniu, napr. epizoda s fierrom, barneyho maraton atd atd :) mohlo sa to uberat prakticky ktorymkolvek smerom, teraz, ked sa to blizi ku koncu, treba rozmyslat ako to co najlepsie ukoncit a treba pozerat hlavne na to, aby to nadvazovalo na to, co sa vsetko udialo a povedalo v predchadzajucich seriach..a ze sa toho udialo a povedalo dost, ze?...
mozno preto to to ide na ukor vtipu...skalní proste ostanu a pockaju ako to skonci, a tí co to pozerali iba kvoli zabave, proste pojdu za niecim inym, zabavnejsim :)
Na jednej strane mas pravdu, ale zaroven musim podotknut, ze dej sa da posuvat dalej a nemusi to byt na ukor zabavy. Najlepsim prikladom su Priatelia - 10 serii, dej sa hybal a zabavy bolo stale dost, v tomto uz HIMYM straca dych. Ja to uz pozeram len z povinnosti a uz si archivujem iba prve 4 serie. A uz som to tu spominal, ale chyba je v tom, ze cely serial stoji na rozpravani pribehu z minulosti a ma jasny ciel - spoznat matku. Tym padom uz mame odkryte to, ze Robin bude teta, Barney bude stryko a caka sa len na matku, co uz zacalo byt unavne niekde v priebehu 5tej serie.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

GothaR napísal: Na jednej strane mas pravdu, ale zaroven musim podotknut, ze dej sa da posuvat dalej a nemusi to byt na ukor zabavy. Najlepsim prikladom su Priatelia - 10 serii, dej sa hybal a zabavy bolo stale dost, v tomto uz HIMYM straca dych. Ja to uz pozeram len z povinnosti a uz si archivujem iba prve 4 serie. A uz som to tu spominal, ale chyba je v tom, ze cely serial stoji na rozpravani pribehu z minulosti a ma jasny ciel - spoznat matku. Tym padom uz mame odkryte to, ze Robin bude teta, Barney bude stryko a caka sa len na matku, co uz zacalo byt unavne niekde v priebehu 5tej serie.
+sa tam neviem koľký krát zjavila "záhadná" žena so žltým dáždnikom, čo už mňa osobne naštvalo, pretože sa to stále približuje k odhlaniu matky, ale stále sa dejová línia posunie a rozšíri, čo je, myslím si unavujúce
Gothar
Moderátor
Moderátor

Asi tak...a keby to este ukoncili niekedy po 4.-5. serii, tak mohli mat serial oznacovany ako jeden z najlepsich sitcomov, teraz je to uz len varenie z vody a nicenie vlastnej povesti. Po ukonceni by sa dalo pokracovat novym serialom, kde by bol hlavnou postavou napriklad Barney - podobne ako vznikol serial Joey. Tvorcovia by mohli zarobit rovnako a pritom by to neposobilo tak krcovito ako teraz.
Blur
Light Star
Light Star

Presne tak. Myslím, že hlavným problémom je až prehnane natiahnutý dej, na čo si myslím, že neskôr doplatia znížením sledovanosti, lebo neviem, ale myslím že časom to omrzí väčšinu ľudí. Neviem aké sú na to ohlasy v USA .. toť môj názor
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Vcera som akurat dopozeral poslednu 8 seriu Scrubs a dnes som si pozrel prvu cast 8. serie HIMYM a neda mi to neporovnat. Scrubs slape celych 8 serii naplno (ziadna cast hadam nebola vyslovene nudna a mozno len par bolo mierny podpriemer), pricom uz ukolo 4 serii mi bolo jasne ako to skonci. HIMYM mal nasliapnute po prvych 2 seriach na jeden z najlepsich serialov vobec, lenze potom mu zacal dochadzat dych a po dnesnej casti mam pocit ze uz len zomiera v krcoch. Vsetok vtip je prec, Lili a Marshal mi uz vyslovene vadia a osudy ostatnych ma tiez nejak neberu. Zatial co pri poslednej casti Scrubs som bol pomaly dojaty k slzam a zaroven sklamany ze to skoncilo, u HIMYM budem rad ak vobec budem schopny tento serial dopozerat (boh chran ak by chceli spravit 9 seriu) co ma dost stve kedze kedysi patril k spicke a hltal som kazdu jednu cast. :|
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Aj druha cast bola sice iba o vztahoch, ale ovela lepsia, ako prva.
Spoiler
A ten koniec :shock:
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Súhlasím s postom nadomnou. Časť bola oveľa lepšia, aj zábavnejšia. Ak to takto pôjde ďalej, tak sa dosť teším :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tak tato cast bola fakt super, neskutocne jak v himym ta kvalita dielov kolise. Mne sa najviac pacil Arthurov ringtone :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

krankenwagen napísal:Aj druha cast bola sice iba o vztahoch, ale ovela lepsia, ako prva.
Spoiler
A ten koniec :shock:
Koniec ta prekvapil? Ved to bolo jasne uz od konca minulej serie :)
Inak tato cast ma tiez potesila, humor zas ako za starych cias, bohvie ako dlho to vydrzi, snad dlhsie ako do nasledujuceho dielu :D
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

GothaR napísal: Ved to bolo jasne uz od konca minulej serie :)
Vlastne hej, teraz som si to dal vsetko dokopy :D Kazdopadne, pokial budu aj nasledujuce casti kvalitne na tom podobne ako tento, budem spokojny :)
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Výborný diel, tie scény s Klausom :lol:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Dobrá časť :) Prekvapilo ma že
Spoiler
rozchod quinn a barneyho nenaťahovali na pol série
Blur
Light Star
Light Star

Som síce trocha pozadu.... nový diel som pozrel, moje dojmy? Pobavil a hlavne prekvapil, aj keď ten koniec sa dal očakávať.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

veľmi dobrý diel, jeden z najlepsich poslednu seriu podla mna:D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

No prekvapili, mohlo by tam byt takych zvratov viac... :wink:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

po nete sa rozsirila zaujimava diskusia, ci je matkou tato herecka http://www.imdb.com/name/nm2138621/ , nakolko bola pisana v prvej casti medzi titulkami, avsak nikde sme ju nevideli - cize mohla byt jedine na konci pod dazdnikom :hmm: .. ale moze to byt len nejaka blbost :close: , kazdopadne zaujimave :)

josh radnor sa nedavno u Kimmela vyjadril, ze sa nevie, ci to bude posledna alebo bude aj 9 seria, lebo sa este stale vyjednava, cize scenaristi to maju podla mna dost blbe momentalne, kedze nevedia ako maju pribeh stupnovat
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Bolo aj písané, vraj by si Jason Segel zahral rád aj niečo iné. Takže neviem, ako by to pokračovalo bez jednej z hlavných postáv ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Fuuu tak toto bol zlé
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Veľmi slabá časť, ako keby nemali čo vymýšľať... Barney celkom pobavil s tým jeho balením, ale inak to bola nuda dosť.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Denco napísal:Bolo aj písané, vraj by si Jason Segel zahral rád aj niečo iné. Takže neviem, ako by to pokračovalo bez jednej z hlavných postáv ...
Rovnako bolo aj pisane, ze to neovplyvni pokracovanie ;) aj ked ja zastavam nazor, ze (aspon v tomto pripade) v najlepsom treba skoncit... no nic idem si pozriet 3 ep. :)
Napísať odpoveď