Ake mate auto?
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
No nechcem sa moc je*at do vasej hadky....ale neni na quattre hydrodynamicky menic ?...potom aka spojka? A quattro nema s haldexom spolocne zhola nic... quattro je trvaly pohon..haldex je fake stvorkolka.. s pripojitelnym pohonom
hydrodynamicky menic najdes najskor v automatickej prevodovke a fuxxo nepisal nic o prevodovke ci uz automatickej alebo manualnej
, A3/S3/TT ma iba haldex, ktovie co s nim porobil ten nemeneny olej
vyrok, ze haldex ma kazde quattro, je mylny... ako tu uz bolo spomenute, haldex je fake 4kola, quattro je iba oznacenie, ale quattra prvych niekolko generacii boli prave quattra, teda trvale 4koly + uzavierka 2 diffov
-
Masaker
Medium Professional
Akosi mi usiel model:D mea culpa... tak hdm tam urcite neni:D
-
hojko
Site Admin
Dik za info
Ale podla servisneho intervalu to bude skor 30 tisic pre filter aj olej. Kazdopadne bude lepsie, ak to vymenis aj skor.
Tak pripajam fotky, ako som pisal
Ja proste to auto milujem... a vedla sluzobak
ten mam tiez rad
a este doteraz sa neviem spamatat, ako sa mi ho podarilo dat na slovenske znacky bez znamosti... proste pan boh stal pri mne a aj stastie, ktore ma doteraz obchadzalo... dakujem, ze som sa vyhol poplatku registracnej dane 957€...
a este doteraz sa neviem spamatat, ako sa mi ho podarilo dat na slovenske znacky bez znamosti... proste pan boh stal pri mne a aj stastie, ktore ma doteraz obchadzalo... dakujem, ze som sa vyhol poplatku registracnej dane 957€...
Zlatá Audinka. Ladí ti k služobnému. 
Inak, nedá mi nespýtať sa. Tá tvoja sanitka, to je nejaká špeciálna? Lebo modrú sanitku som nikdy nevidel, a keby som to videl na ulici, sanitka by ma nenapadla.
Inak, nedá mi nespýtať sa. Tá tvoja sanitka, to je nejaká špeciálna? Lebo modrú sanitku som nikdy nevidel, a keby som to videl na ulici, sanitka by ma nenapadla.
diky 
opytat sa mozes kludne... ja pracujem ako vodic Dopravnej zdravotnej sluzby. Tzn. preprava pacienta z domu do nemocnicneho zariadenia, zo zariadenia domov a preprava medz nemoc. zariadeniami. Zachranka (RZP, RLP) je nieco ine. Mame aj vozy s lehatkom a zachranarskou vybavou, ale 90% pacientov, ktorych vozime, su chodiaci, tak preto mame taketo mikrobusy polepene ako sanitky.. Nie je na nej nic specialne, akurat 111 KW motor, sportovy podvozok a plna vybava okrem koze a navigacie
Pacienti sa nestazuju ani v zime a ani v lete .. a ja som tiez velmi spokojny
opytat sa mozes kludne... ja pracujem ako vodic Dopravnej zdravotnej sluzby. Tzn. preprava pacienta z domu do nemocnicneho zariadenia, zo zariadenia domov a preprava medz nemoc. zariadeniami. Zachranka (RZP, RLP) je nieco ine. Mame aj vozy s lehatkom a zachranarskou vybavou, ale 90% pacientov, ktorych vozime, su chodiaci, tak preto mame taketo mikrobusy polepene ako sanitky.. Nie je na nej nic specialne, akurat 111 KW motor, sportovy podvozok a plna vybava okrem koze a navigacie
-
Weblink
Light Star
Dalsie auto do mojej zbierky
Toto vozitko je urcene pre zabavu na nasich rpzbitych cestach, nevadia mu spomalovace, jamy, diery a ine nerovnosti
a hlavne jazdi za 1/3 z ceny, kedze papa miesto benzinu BRČAL
Toto vozitko je urcene pre zabavu na nasich rpzbitych cestach, nevadia mu spomalovace, jamy, diery a ine nerovnosti
a hlavne jazdi za 1/3 z ceny, kedze papa miesto benzinu BRČAL
A kde ten brčal zháňaš a čo to je?
myslim ze nevadia tebe, autu asi vadiaWeblink napísal: nevadia mu spomalovace, jamy, diery a ine nerovnosti
-
Scorpion90
King
to Fuxxo: kolko na tu Audinu platis poistky?
Scorpion90 - 117€ rocne .. preco?
-
Scorpion90
King
pytal som sa kvoli vykonu..havarijnu nemas?
nie nie.. nemam havarijnu.. poistku mam podla obsahu do 1900 cm3..
-
audiotrack
VIP
pekne si umyl tie elektrony
aj ja som vcera suchal 
Dik
Nedavno u nas otvorili novu pobocku s autoumyvarkou tak som bol vyskusat 
ty vole tomu vravim umyvarka, u nas v KE na Juznej triede na OMV za 50c sprcha so samponom, no sampon tam ani ako keby nebol