Herne sluchadla

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Herne sluchadla

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ta karta ma aj dedikovany vystup na sluchadla, takže ako zdroj pre sluchadla je to veľmi slušne železo, ktore nakrmi aj naročnejšie sluchadla. O to viac by bola škoda nevyužiť to.

Ešte napiš cenovy limit, či potrebuješ izolovať (aby si posluchom nerušil okolie) a aky charakter zvuku preferuješ (vyrovnany, vyrazny bas...).
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

V podstate to ani nejako neriešim. Povedz mi čo by si mi odporúčal, ja neviem cca 200€, ale môže to byť aj viac, to je naozaj nepodstatné :) Á mám rád basy :)

A plus aj nejaký ten mikrofón mi k tomu ak by si vedel odporučiť :) cca mikrofón mi ale asi stačí za 5€ niečo, nech sa len počujeme s kamarátmi to je všetko čo mi treba :) A to asi každý mikrofón robí takže tak :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pozri napr. Beyerdynamic DT 990 Pro (250 ohmovu verziu). Basov to ma viac než dosť a zvuk celkovo na tu cenu nadpriemerny. Ešte lepšie (drahšie) Shure SRH940 alebo Beyerdynamic DT880 (250 ohm), oboje maju basov menej ako DT 990, ale celkovo lepši zvuk. Tie headsety sa s tymto nedaju porovnať ani vo sne.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ja sa v tom nevyznám :) Rád by som mal basy, mám ich rád a celkovo mi to príde zaujímavejšie... Keby si si mal ty vyberať, ktoré by si mi odporučil? viem, že si mi odporučil tieto všetky, ale vezmime si príklad. Ty nemáš žiadne slúchadlá, len znalosti a vedomosti. A ideš si nejaké kúpiť. Ktoré by to boli? :)

/teraz som si o nich niečo čítal a googlil, DT 880 a nemám z toho nejaký dobrý pocit... s equalizérom sa veľmi nerád hrám, som rád keď je to všetko na direct... neviem, bojím sa toho. Najradšej by som si ich vyskúšal niekde
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tu recenziu poznam. Je ale na 32 ohmovu verziu. Navyse to testoval na mobile a mizernej zvukovke. Tie nemaju dost stavy na nakrmenie takych sluchadiel (aj sam to tam pise), o (ne)kvalite zdroja nehovoriac. Preto zrejme ten ekvalizer. Plus tam pise ze tych basov je dost.

Neviem ci a kde sa daju v tvojom okoli niektore sluchadla vypocut, ale daju sa pozicat. hifisluchadla.sk a sk.sluchatka net taku sluzbu za maly poplatok ponukaju.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Takto: ja čo som pozeral nejaké tie recky ešte pomimo, celkom sa mi začali pozdávať tie 990 Pro. V podstate je to o nejakých 100€ menej, a čo som čítal tak spokojnosť tiež veľká. Popozerám ešte niečo, tak či tak chybu neurobím ani pri jedných ak som to pochopil správne :)

Ďakujem Ryan, K+ :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Chybu urcite neurobis ani jednymi. Ono vacsinou to podla mnohych skusenosti dopadne tak, ze aj niekto kto ako ty hlada vela basov a nikdy nepocul ziadne kvalitne sluchadla, nakoniec je spokojny aj so sluchadlami ktore tych basov v skutocnosti nijako extra vela nemaju. Tie basy totiz skutocne basuju, nedunia ako u lacnych sluchadiel, idu podstatne hlbsie, maju lepsie rozlisenie, dynamiku atd. Ved to zistis aj sam. Sam som zacinals poziadavkou vela basov. A teraz mam pouzivam hlavne sluchadla, kde ich je malo. Aj ked mam aj basovejsie. Skonci tak vacsina, s rastucimi skusenostami zacnes ist po celkovej kvalite zvuku na ukor velkeho mnozstva basov.
Kazdopadne DT990 pro je velmi dobra volba, ten bas je kvalitny a je ho tam aj dost ak by siho predsa len chcel vela. Ako vstup do sveta kvalitneho zvuku je to viac nez dobre.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Nejaky tip na dobre wireless herne sluchatka? 5.1 cena do 80 Eur.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

tak ja mam tieto sluchadla sice to nestojí 40 euro ale zas podla mna zvuk je super a basy tiež ja viem len odporučiť :

http://www.shark.sk/doplnky/sluchadla/c ... sluchadla/
Ryan Giggs
VIP
VIP

iWin napísal:Nejaky tip na dobre wireless herne sluchatka? 5.1 cena do 80 Eur.
Pri wireless za 80€ by som sa zameral na odolnosť a pohodlie. Zvuk nema zmysel riešiť.
EjkejEj
Novice
Novice

Príspevok od používateľa EjkejEj »

Caute,viete mi niekto poradit pre priatela dobre,kvalitne a zaroven nie moc drahe herne sluchadla?? Dakujem za radu.
Napísať odpoveď