Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
kupovat iphone na ebayi je šialenosť
Ako povies
mojmu vsak nic nechyba a je factory unlocked 
A reklamacie ako budes riesit ? 
3G som mal 4 roky az kym som ho nestratil a ziadne reklamacie som neriesil. max som menil poskrabany display v autorizovanej predajni...
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na iPhone je 1 rok medzinarodna zaruka, pripadne sa da za 99 dolacov dokupit dalsi rok navyse, takze neni problem.
nepoznáte nejakú offline app na správu peňazí? Aby som si mohol zapisovať koľko som minul na jedlo, cestovanie a pod. za mesiac
oplatí sa to za tú cenu ten moneybook? zatiaľ som si našiel Money Journal. Uvidíme ako mi to bude vyhovovať.
toshl vyzera tiez dobre.
tazko povedat, pouzivam ju skoro rok, takze uz som si na nu zvykol. ucel splna, je tam aj backup niekde na ich server, keby nahodou.. skus toshl, ked je free a ked nie, rozhodni sa : )
tazko povedat, pouzivam ju skoro rok, takze uz som si na nu zvykol. ucel splna, je tam aj backup niekde na ich server, keby nahodou.. skus toshl, ked je free a ked nie, rozhodni sa : )
toshl nie je offline.
skúsim ten moneybook
ako to myslis, ze offline? nepotrebuje pripojenie na net? ci?
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsi je saver a za tie 4 ecka sa naozaj vyplati.
Ale toshl vyžaduje pripojenie na net túším tiež iba na zálohy a nato aby si si mohol prehliadať výdavky aj cez prehliadač na počítači. Určite je plnohodnotný aj offline a je free
-
Lpersexionist
Amateur
Pozeral som ponuky na predaj iPhone 5 na Slovensku. Väcsina obchodov ma dostat tovar az koncom oktobra. Ma niekto informacie o tom, ci bude niekde k dispo aj skor? Prip. ako to vyzera u operatorov?
Dik.
Dik.
Zdravím. Menil som si batériu na iPhone 3GS, asi po nejakých 2.5 roka. Menená bola doma, pekne ručne, nebol žiaden problém (alebo o žiadnom neviem?). Následne som mobil trikrát plne vybil a nabil, avšak výdrž batérie je v podstate menej, ako pol dňa, rádovo v hodinách, ak na telefóne niečo robím (dokonca menej, ako so starou batériou).
Keďže by sa malo jednať o úplne novú batériu, chcem sa spýtať, či môže byť problém hocikde inde, ako v samotnej batérii - totiž mne napadlo iba, že samotná batéria je zlá/stará/naletel som obchodníkovi atď.
Keďže by sa malo jednať o úplne novú batériu, chcem sa spýtať, či môže byť problém hocikde inde, ako v samotnej batérii - totiž mne napadlo iba, že samotná batéria je zlá/stará/naletel som obchodníkovi atď.
No pravdepodobne si sa samozrejme ulakomil a nekupil originalnu bateriu znacky OEM Apple.
Konkrétne sa jedná o túto batériu http://www. mp3 .sk/originalna-bateria-pre-mobil-apple-iphone-3gs-p-107331.html . Priznávam, že po doručení som ju už neštudoval, teda nepozeral som sa, či niekde na sebe má nejakú záruku originality.
Pokial viem, tak 3GS malo minimalne 2 rozdielne revizie originalnych baterii. Baterku mozes zial iba vybrat a zahodit, kedze ti bude naozaj na nic.