Anonymný tip polícii na motorkára
Anonymný tip polícii na motorkára
Potrebujem vedieť, ako by som mohol dať anonymný tip na políciu na jedného výrastka, ktorý nám pravidelne chodí na svojej 125ke pred bytovku a túruje ju tu ako blázon. Aj teraz mi hučí pod oknami. Problém je tu v tom, že pokiaľ by mal sériový tlmič, tak nič nepoviem, ale má tam nejakú debilnú home made rúru a hučí to otrasne. Počuť ho je už pol kilometra od bytovky. Už som mu to vravel a len sa pousmial, že nech to hučí, že keď nie je objem a nejde to, nech to je aspoň počuť. A ďalšia vec sú tie jeho neznesiteľné fialové xenóny čo svietia kade tade, len nie na cestu. No a o modrom podsvietení budíkov ani nevravím, tie už vidím zďaleka večer...Prosím, čo môžem proti tomuto somárovi urobiť, lebo už ma to vážne prestáva baviť...Posielam aj zopár fotiek tej "stuningovanej" hučiacej sračky. Prosím pomôžte! PS: Nie som proti motorkárom - sám sa občas na motorke povozím, ale toto je už moc aj na mňa...
//Fotky radšej zmazané...
//Fotky radšej zmazané...
Re: Anonymný tip polícii na motorkára
Nevies si poradit s vyrastkom? Tak ked sa nechas len tak odbit tym, ze: ked to nejde nech to aspon huci... tak sa ani necudujem, ze si s nim nevies poradit. Ja by som to riesil vyhrazkami o policii a uvidis co spravi potom, popripade to vysvetlit rodicom. Ked nepomoze tak proste musis vystihnut moment ked bude pred domom aj s moto a vtedy zavolat policiu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Policia ma na webe formular, ktory funguje, skusal som to a normalne prisla pekne odpoved. Ak chces ale volat policiu v momente, ked tam pride, tak na to asi mailom nepojde, jedine telefonicky. Je taky problem predstavit sa a povedat im o co ide??? Alebo myslis, ze ta budu bonzovat, ze prave ty si tam volal, ci coho sa bojis???
iWin, je tu trošku problém, pretože naši otcovia sa poznajú a dokonca aj my dvaja sa poznáme... Pokiaľ by to bol niekto iný, tak bez problému to vyriešim, zbehnem dole a buď to vysvetlím ja, alebo moja ruka. Hojko, chcem anonymne, kvôli dôvodom tu spomenutým.
-
hojko
Site Admin
V tom pripade popros kamarata alebo niekoho, nech ti kupi nejaku SIM kartu a potom zavolaj z nej, predstav sa vymyslenym menom...
Ale veď keď chceš zostať v anonymite tak normálne zavolaj na políciu a povedz že toto a toto a chceš zostať ako anonym. Keď teda pôjdu mladého obzrieť nemôžu mu povedať kto podal sťažnosť takže sa nemáš čoho báť. Takto to funguje keď napríklad voláš (alebo na teba) zavolajú políciu pre rušenie nočného kľudu, pre podozrenie na vedenie vozidla pod vplyvom alkoholu atd atd. Tu všade sa dá oznamovateľ uviesť ako anonym.
-
RATZINGER666
Darca
podla mna ak by ten jeho kamarat mal znamosti na policii, aj tak podla cisla asi zisti, o koho slo...
ja by som to riesil cez niekoho znameho v Tvojom meste alebo cez niekoho z fora, kto je zo Sabinova, pripadne z okolia, z Presova, Levoce alebo Bardejova, nech im tam zavola a nadiktuje spztku a nemusi to byt ani anonymne
ja by som to riesil cez niekoho znameho v Tvojom meste alebo cez niekoho z fora, kto je zo Sabinova, pripadne z okolia, z Presova, Levoce alebo Bardejova, nech im tam zavola a nadiktuje spztku a nemusi to byt ani anonymne
Vsak dochodci vecne cihaju z okna a ked niekto zle zaparkuje, tak hned volaju mestskych. Ti to musia prist riesit a nesmu prezradit identitu volajuceho. Pochybujem, ze u zelenych je to inak.
Vzate z opacnej strany, kebyze som policajt, na znameho ma niekto zavola koli tomuto a ten po mne bude chciet identitu volajuceho, tak mu bez sankcii dohovorim, nech si to da doporiadku, lebo kolega ho za to moze pokutovat pripadne mu zobrat technicak.
Pochybujem, ze nejaky policajt bude riskovat vyhadzov z roboty koli nejakemu vyrastkovi, co sa nezmesti do koze. Nie sme na Ukrajine.
Vzate z opacnej strany, kebyze som policajt, na znameho ma niekto zavola koli tomuto a ten po mne bude chciet identitu volajuceho, tak mu bez sankcii dohovorim, nech si to da doporiadku, lebo kolega ho za to moze pokutovat pripadne mu zobrat technicak.
Pochybujem, ze nejaky policajt bude riskovat vyhadzov z roboty koli nejakemu vyrastkovi, co sa nezmesti do koze. Nie sme na Ukrajine.
Tak tak. Aj keď je pravda že polka republiky tu má kadejaké známosti, netreba sa toho báť. A pochybujem že práve tento bude mať niekoho kto by mu anonymnú identitu prezradil. Na známeho niekto zavolal hliadku keď išiel z oslavy na aute a mal požité. Len na koniec uličky. Mal známosti na polícií, aj tak mu to bolo prd platné. Doteraz nevie (iba sa domnieva) kto to mohol byť.
Vďaka vám za info, tak už nejak to vymyslím, poprípade zavolám aj spolužiakovi, ktorý je policajtom, lenže v Prešove. Ten by nemal poznať toho výtržníka. Teda aspoň dúfam, lebo ja mám pocit, že v tom našom mestečku už pozná asi každý každého...
povedz to otcovi, jemu to nevadi? ak to pocuje cela bytovka, on to nepocuje? mozno to spomenie pred jeho otcom a nakoniec sa to vyriesi bez policie
Môj otec pracuje v ČR, takže on nie je doma často, a keď príde, tak takéto veci nerieši 
-
tacosi
Moderátor
Je to sice dva roky stara tema, ale zaujima ma, ako a ci sa to nejako vyriesilo 
Mladý vysoko pravdepodobne už motorku predal takže je po probléme. 
Kúpil si ešte hlučnejšiu... Začal kšeftovať s autami, má nadštandardný príjem na východ SR, no napriek tomu je vedený na úrade práce. Všetci o tom vedia a nikto s tým nič nerobí. Žiadne dane, žiadne odvody, nič - čisté peniaze do vačku
Vitajte na Slovensku 
//pre k_posuka - nezavidim, ale seriozne pracujem ty kktko
//pre k_posuka - nezavidim, ale seriozne pracujem ty kktko
Nas alfasamec by s nim spravil poriadok
Vsak qwerty-xyz