Mam vyvinut aktivitu?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mam vyvinut aktivitu?
lol, tak to nema ona manazera, ale on milenku. tieto dve relacie nie su obojstrane identicke 
predsudky nie su vzdy na skodu... opatrnosti nie je nikdy dost, hlavne ked sa to tyka zivotnych rozhodnuti.
Chalani z Ba mavaju obcas predsudky voci vychodnarkam pretoze maju skusenost ze casto su to zlatokopky ktorym ide iba o to sa hodit na krku niekomu kto je aspon trochu zabezpeceny..Ale je to odpripadu k pripadu,neda sa zovseobecnovat, ja mam napr kamosa ktory si zobral za zenu vychodnarku, pritom on je uspesny podnikatel a ona teda, ako to napisat, modelka prave nie je
a uz im to par rockov pekne funguje, aj dietatko je na ceste
a uz im to par rockov pekne funguje, aj dietatko je na ceste
sice OT, ale nevedela som, ze zlatokopky maju povod na vychode
tym podcenovanim som skor mala na mysli, ze vychodoslovensky vidiek je automaticky spajany s patriarchalizmom, alkoholizmom a rozlicnymi kulturnymi prejavmi primitivizmu.
tym podcenovanim som skor mala na mysli, ze vychodoslovensky vidiek je automaticky spajany s patriarchalizmom, alkoholizmom a rozlicnymi kulturnymi prejavmi primitivizmu.
-
Soviet
Darca
Top managera. Ake jednoduche hodnoty u zien
Vsetkym z tych prachov drbe. Premna ma vacsiu hodnotu clovek z ulice ako daky manazerik, ktory lieta v oblakoch. To iste smerom na zeny.
Inak axxis ma v tomto zas raz pravdu
Inak axxis ma v tomto zas raz pravdu
soviet.. co ja viem, zeny z ulice nie su vyhra. a aj zdravotne rizika su dost velke 
//prispevok cislo 1000 som nezachytil, tak oslavim aspon 1026
//prispevok cislo 1000 som nezachytil, tak oslavim aspon 1026
-
Soviet
Darca
Zas nemyslim bezdacky ci dievciny za peniaze
Ale vyfintene dievciny, ktore hladia len nato ako vypadaju a vidia len prachy a nic ine su imho na dve veci. Teda na jednu. Preto mi pride kus jednoznacne, ked dievcina sa snazi k top managerovi dostat. Vsak to je okate ako svina.
No pre mna je top manager clovek ako kazdy iny, obcas primitivnejsi ako clovek s ucnovkou. (Okrem toho vacsinou nema cas na rodinu a udrziavanie vztahov). Ale zas musite uznat, ze ked ma dievca na urovni vzdelanie a dobre platenu pracu, tak jasne ze hlada k sebe rovneho alebo niekoho, koho moze obdivovat (pripad mojej kamaratky).
Co ja viem, podla mna u muzov uspesnych a vzdelanych vobec nie je trend si hladat seberovnu partnerku/nezavaznu znamost. A to iste u zien to, ze topmanazera ulovila vzdelana a uspesna baba je pripad 1 z 1000 ..pozrel by som sa ako vyzera ta chudera co mu krmi deti ktorej zahyba. Mozno ma aj maturitu. Blba, pekna, dobre vari vie vychovat deti.
Ta konstalacia je inak:
Top manager po 35-ke ma potrebu zalozit si rodinu. Kedze mu tikaju biologicke hodiny, urobi kompromis a vezme si kamaratku z mladi. Vzdelana zena bez ambicii (ucitelka), nevie sice reprezentovat pana manzela a vyssia spolocnost ju nelaka. Ale on ma v nej istotu, ze ho neopusti a bude dobra matka. Avsak chyba mu vasen a zvodna krasa.
Vzdelana slecna okolo 25, zije v zahranici mimo rodiny. Tvrdo pracuje na svojej kariere a vizazi. Ambiciozna, temperamentna, ocarujuca. Potrebuje niekoho obdivovat a kedze uz toho vela dosiahla, obdivuhodne jej pridu "len" skusenosti. Vsetkeho druhu.. A tak ju nebavi chodit na kavu s rovesnikmi, ktori poriadne nevedia, co chcu. Chce Muza, alfa-samca a to jej pride do cesty pan uspesny manager. Spozna jeho manzelku a nema v umysle mu rozbit rodinu, ale nevie si povedat NIE.
A tak pani manzelka sice o vztahu medzi managerom a slecnou tusi, ale ved nech je pan manzel stastny. Pan manzel je stastny nepochybne, za najkratsi koniec taha mlada krasna uspesna slecna. Ale "mladost, pochabost" -> vzdelany clovek nezamena mudry clovek. howk
Top manager po 35-ke ma potrebu zalozit si rodinu. Kedze mu tikaju biologicke hodiny, urobi kompromis a vezme si kamaratku z mladi. Vzdelana zena bez ambicii (ucitelka), nevie sice reprezentovat pana manzela a vyssia spolocnost ju nelaka. Ale on ma v nej istotu, ze ho neopusti a bude dobra matka. Avsak chyba mu vasen a zvodna krasa.
Vzdelana slecna okolo 25, zije v zahranici mimo rodiny. Tvrdo pracuje na svojej kariere a vizazi. Ambiciozna, temperamentna, ocarujuca. Potrebuje niekoho obdivovat a kedze uz toho vela dosiahla, obdivuhodne jej pridu "len" skusenosti. Vsetkeho druhu.. A tak ju nebavi chodit na kavu s rovesnikmi, ktori poriadne nevedia, co chcu. Chce Muza, alfa-samca a to jej pride do cesty pan uspesny manager. Spozna jeho manzelku a nema v umysle mu rozbit rodinu, ale nevie si povedat NIE.
A tak pani manzelka sice o vztahu medzi managerom a slecnou tusi, ale ved nech je pan manzel stastny. Pan manzel je stastny nepochybne, za najkratsi koniec taha mlada krasna uspesna slecna. Ale "mladost, pochabost" -> vzdelany clovek nezamena mudry clovek. howk
-
axxis
Addict
hlavne oralnekathleen napísal:Tvrdo pracuje na svojej kariere
a samozrejme aj s tou dobrou oralnou reprezentacioukathleen napísal:Ambiciozna, temperamentna, ocarujuca.
zbalit zenateho muza sa v dnesnej dobe povazuje za uspech?kathleen napísal:najkratsi koniec taha mlada krasna uspesna slecna
a preco vlastne taha za najkratsi koniec? vsak je na tom najlepsie. manazera ma a nema co stratit, pri najhorsom sa rozidu. nehorzi jej rozpad manzelstva, nehrozi jej, ze pride o deti....
tak v tom pripade zvolila urcite jeden z tych najzvlastnejsich sposobov nerozbijania rodiny, ktory som doteraz videl. ja som bol totiz v tom, ze tr*kat otca rodiny vedie....k inemu vysledku ako stmelenie rodinykathleen napísal:nema v umysle mu rozbit rodinu
axxis.. preco taha za kratsi koniec?
milenky sa len malokedy stavaju regulernymi partnerkami. stratia tak najlepsie roky zivota a ked si to po tridsiatke uvedomia, uz moze byt neskoro. nasledne hladanie zivotneho partnera je o to narocnejsie - ked si k tomu pripocitas, ze na vzajomne otukanie bude potrebovat nejake 2 roky (na prvu supu si partnera na cely zivot mozno nenajde = dalsie 2 roky..; kym si zvykne na zmenu mileneckeho vztahu na partnersky atd atd)...
.
zena v takomto vztahu straca to najcennejsie - CAS
milenky sa len malokedy stavaju regulernymi partnerkami. stratia tak najlepsie roky zivota a ked si to po tridsiatke uvedomia, uz moze byt neskoro. nasledne hladanie zivotneho partnera je o to narocnejsie - ked si k tomu pripocitas, ze na vzajomne otukanie bude potrebovat nejake 2 roky (na prvu supu si partnera na cely zivot mozno nenajde = dalsie 2 roky..; kym si zvykne na zmenu mileneckeho vztahu na partnersky atd atd)...
.
zena v takomto vztahu straca to najcennejsie - CAS
-
axxis
Addict
vsak kto jej zakazuje si zacat s inym v priebehu? ona nema voci sovjmu partnerovi ziadne zavazky, moze menit za behu a neutrpi ziadnu ujmu.
podla mna sa clovek s dvoma titulmi, ktory pracuje v medzinarodnej firme a popritom este dokoncuje nadstavbove studium v zahranici, moze povazovat za uspesneho. perspektivny odbor, jazykove znalosti, flexibilita -> vsetky dvere otvorene.
za kratsi koniec.. no lebo usadeny muz s rodinou sa kvoli nej nevzda stability, o ktoru sa usiloval. ona to dobre vie, uz taky vztah mala. ako vravi lumir, je to strata casu, hrdosti, mladosti s niekym, kto ju moze hocikedy vymenit. totizto postelny vztah a zakonity vztah su dve diametralne odlisne veci. a realne si popritom nemoze vybudovat ziaden zdravy vztah, to je jasne.
za kratsi koniec.. no lebo usadeny muz s rodinou sa kvoli nej nevzda stability, o ktoru sa usiloval. ona to dobre vie, uz taky vztah mala. ako vravi lumir, je to strata casu, hrdosti, mladosti s niekym, kto ju moze hocikedy vymenit. totizto postelny vztah a zakonity vztah su dve diametralne odlisne veci. a realne si popritom nemoze vybudovat ziaden zdravy vztah, to je jasne.
-
axxis
Addict
Once again: kto ju nuti v tom vztahu byt? to nie je manzenlstvo. robi to z vlastnej vole, lebo jej to tak vyhovuje. ona ma v tom vztahu iba same vyhody a nic nestraca. to, ze z toho asi nic nebude dobre vie a ak aj napriek tomu pokracuje tak je ta strata casu asi zas az tak velmi nevadi
btw. ona ma 2 tituly v 25-tich? hmm, to by som rad vedel ake.
btw. ona ma 2 tituly v 25-tich? hmm, to by som rad vedel ake.
to je predsa dost bezne a odjakziva to tak funguje ze uspesni muzi pri peniazoch mavaju okrem zakonitej manzelky este aj podstatne mladsiu milenku. Obe strany vedia do coho idu, co mozu ziskat a co stratit. Ono v podstate aj institucia zvana manzelstvo je vlastne iba forma prostitucie.
axxis
2 tituly, lebo robila mastra naraz na SVK aj v zahranici. ale to nie je podtstane. ja sa jej nezastavam, ona sama vie, ze je to nemoralne a ze tym kazi zivot sebe aj tej rodine. len som chcela uviest priklad, ze nie je zlatokopka ako zlatokopka. lebo ona ma proste na neho slabost a kupuje mu darceky rovnako ako on jej. je to smutne, ale je to tak.
gogo956
s tymto nesuhlasim. vzdy zavisi od charakteru cloveka a od toho, aku vaznost sam priklada manzelstvu. niekto podvadza, ked chodi ako robotnik na tyzdnovky a niekto ako manager na sluzobkach, aky je v tom rozdiel? asi taky, ze ked je pre niekho manzelstvo posvätne a chce sa svojim detom pozerat do oci s cistym svedomim, tak mimomanzelsky vztah je pre neho vyluceny.
2 tituly, lebo robila mastra naraz na SVK aj v zahranici. ale to nie je podtstane. ja sa jej nezastavam, ona sama vie, ze je to nemoralne a ze tym kazi zivot sebe aj tej rodine. len som chcela uviest priklad, ze nie je zlatokopka ako zlatokopka. lebo ona ma proste na neho slabost a kupuje mu darceky rovnako ako on jej. je to smutne, ale je to tak.
gogo956
s tymto nesuhlasim. vzdy zavisi od charakteru cloveka a od toho, aku vaznost sam priklada manzelstvu. niekto podvadza, ked chodi ako robotnik na tyzdnovky a niekto ako manager na sluzobkach, aky je v tom rozdiel? asi taky, ze ked je pre niekho manzelstvo posvätne a chce sa svojim detom pozerat do oci s cistym svedomim, tak mimomanzelsky vztah je pre neho vyluceny.
kathleen
je to vsetko vec uhla pohladu a nazoru. Netvrdim ze schvalujem nemoralne spravanie, len som chcel poukazat ze je to relativne casta vec. Apropo k teme manzelstvo som nasiel celkom zaujimave myslienky od Osha a myslim ze nieco mozno aj vystihuju>
"
Jednou z foriem neslobody je aj manželstvo.
Poznáte to:určite poznáte páry,ktoré žijú na divoko a ich vzťah funguje dobre.
Poznáte aj manželstvá,ktoré fungujú dobre iba navonok.Ludia sa snažia dať láske trvácnosť a tým ju zničia.Uzavretím manželstva a podpísaním papiera sa snažia preniesť každodenný boj o partnera na nejaký zdrap papiera!Osho hovorí o manželstve,ako o forme prostitúcie.Manžel prinesie domov výplatu a žena mu navarí.Okrem iného.Ak donesie odmeny navyše,žena ho odmení kráľovsky.Je to jednoducho iba obchod.Obojstranne výhodná spolupráca,v prírode nazývaná symbiozou.
Okolo žraloka sa motajú prísavníky,lezú mu do papuľe,čistia zuby a celé telo.On im na oplátku poskytuje ochranu a stravu.Alebo krab strčený do škeble so sasankou navrchu...Láska je neistá.Všetko,čo je neisté má akúsi zvláštnu a vzácnu príchuť.To je život sám.
Manželstvo je obchodný vzťah živený spomienkami na lásku,ktorou sa tento vzťah začal.
Pri troche šťastia obaja žijú v sebaklame-dokážu sami seba tak zhypnotizovať,že veria,že toho druhého ešte milujú.Láska žiaden papier nepotrebuje-vystačí si sama."
je to vsetko vec uhla pohladu a nazoru. Netvrdim ze schvalujem nemoralne spravanie, len som chcel poukazat ze je to relativne casta vec. Apropo k teme manzelstvo som nasiel celkom zaujimave myslienky od Osha a myslim ze nieco mozno aj vystihuju>
"
Jednou z foriem neslobody je aj manželstvo.
Poznáte to:určite poznáte páry,ktoré žijú na divoko a ich vzťah funguje dobre.
Poznáte aj manželstvá,ktoré fungujú dobre iba navonok.Ludia sa snažia dať láske trvácnosť a tým ju zničia.Uzavretím manželstva a podpísaním papiera sa snažia preniesť každodenný boj o partnera na nejaký zdrap papiera!Osho hovorí o manželstve,ako o forme prostitúcie.Manžel prinesie domov výplatu a žena mu navarí.Okrem iného.Ak donesie odmeny navyše,žena ho odmení kráľovsky.Je to jednoducho iba obchod.Obojstranne výhodná spolupráca,v prírode nazývaná symbiozou.
Okolo žraloka sa motajú prísavníky,lezú mu do papuľe,čistia zuby a celé telo.On im na oplátku poskytuje ochranu a stravu.Alebo krab strčený do škeble so sasankou navrchu...Láska je neistá.Všetko,čo je neisté má akúsi zvláštnu a vzácnu príchuť.To je život sám.
Manželstvo je obchodný vzťah živený spomienkami na lásku,ktorou sa tento vzťah začal.
Pri troche šťastia obaja žijú v sebaklame-dokážu sami seba tak zhypnotizovať,že veria,že toho druhého ešte milujú.Láska žiaden papier nepotrebuje-vystačí si sama."
Jasne, existuju patologicke (nezdrave) vztahy a nie je ich malo.
ALE: statne manzelstvo je papier, ktory upravuje majetko-pravne pomery medzi ludmi, ktori sa miluju a boli by spolu tak ci tak. papier lasku neposilni, neozivi ani nezabije. keby si zil so zenou na pustom ostrove, tak manzelstvo nie je mozne ani potrebne. ked s nou zijes v spolocnosti a urcitom pravnom systeme, tak tento zväzok je skor ci neskor ziaduci pre oboch partnerov. uz len z pravneho hladiska. je to garancia ekonomicka a pravna, ale nie citova.
manzelstvo v cirkvi je prehlasenie dvoch milujucich sa, ze chcu pozehnanie od Boha. ale milovali by sa tak ci tak. ked ale nebudu na vztahu pracovat, rozpadne sa im rovnako, ako keby manzelmi neboli. neexistuje ziadne magicke kuzlo lasky z neba, aj keby ich sobasil papez.
ALE: statne manzelstvo je papier, ktory upravuje majetko-pravne pomery medzi ludmi, ktori sa miluju a boli by spolu tak ci tak. papier lasku neposilni, neozivi ani nezabije. keby si zil so zenou na pustom ostrove, tak manzelstvo nie je mozne ani potrebne. ked s nou zijes v spolocnosti a urcitom pravnom systeme, tak tento zväzok je skor ci neskor ziaduci pre oboch partnerov. uz len z pravneho hladiska. je to garancia ekonomicka a pravna, ale nie citova.
manzelstvo v cirkvi je prehlasenie dvoch milujucich sa, ze chcu pozehnanie od Boha. ale milovali by sa tak ci tak. ked ale nebudu na vztahu pracovat, rozpadne sa im rovnako, ako keby manzelmi neboli. neexistuje ziadne magicke kuzlo lasky z neba, aj keby ich sobasil papez.
gogo.. snad si to jednoho dna neprecita ta tvoja prostitutka