svadba v 17stich ?
-
ledenaster
Medium Professional
svadba v 17stich ?
Tak v kratkosti...
mam 23 rokov a dievca ma 17 rokov... a dalo by sa zobrat si ju ked nema 18st su nejake vynimky ?
mam 23 rokov a dievca ma 17 rokov... a dalo by sa zobrat si ju ked nema 18st su nejake vynimky ?
Re: svadba v 17stich ?
Prečo nemôžete počkať?
-
senator8008
Light Star
Pokiaľ sa nič nezmenilo, tak sa to dá, no musí o tom rozhodnúť sudca. No ak sa dá, tak by som na tvojom mieste počkal do 18.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
sa bojis ze ti utecie ked dostane rozum? 
-
senator8008
Light Star
Skôr si myslím, že bude otcom.
dat sa to da ale rozumnejsie bude pockat
-
senator8008
Light Star
tu to mám.
(3) Ak chce uzavrieť manželstvo neplnoletá osoba staršia ako 16 rokov alebo osoba, ktorej spôsobilosť na právne úkony je obmedzená, doloží okrem dokladov uvedených v odseku (1) písm. a) až c) a e) právoplatné rozhodnutie súdu o povolení uzavrieť manželstvo.
celý zákon je tu http://www.svadba-slovensko.sk/Vseobecn ... ySobas.htm
(3) Ak chce uzavrieť manželstvo neplnoletá osoba staršia ako 16 rokov alebo osoba, ktorej spôsobilosť na právne úkony je obmedzená, doloží okrem dokladov uvedených v odseku (1) písm. a) až c) a e) právoplatné rozhodnutie súdu o povolení uzavrieť manželstvo.
celý zákon je tu http://www.svadba-slovensko.sk/Vseobecn ... ySobas.htm
-
ledenaster
Medium Professional
aha vdaka/..... no nie... davame si pozor len proste ona ma blaznivu matku ktora nas chce rozdelit a zakazujem nam spolu byt... proste jej vsetko vadi na kazdom a neznasa ludi !!! kazdeho !!!!
a takto to chce frajerka vyriesit, ze aby nas nic nerozdelilo.
To je veľmi hlúpe riešenie, ver mi. Jej matka z toho "vyrastie", keď dcéra zostarne. Resp. keď sa osamostatní, tak si bude môcť robiť, čo chce. Ale sobášiť sa v tomto veku je naozaj hlúposť.
to je to najblbsie riesenie ake ju/vas mohlo napadnut ver mi
dá sa to, ale tak ak sa dá a nič vám v tom nebráni, určite by som toľko počkal
-
uplink
VIP
Ti musí dobre špliechať na maják, keď si chceš brať 17tku. Ako good luck s tým. Ja osobne sa ženiť nikdy nebudem, na to aby som bol verný svojej priateľke nepotrebujem list. Podľa mňa je to len prežitok a starý zvyk mŕtvej generácie, ktorý sa dodnes traduje a podľa mňa ak chcete byť spolu, tak nech povie matke že už je skoro dospelá a nech jej nekafre do života. Navyše čo plánuješ po tom? Máš kde bývať, stabilný príjem, dosť peňazí na platenie hypotéky? Ako seriózne sa zamysli nad tým čo chceš práve spraviť.
-
Soviet
Darca
Lol..v 23ke a ty mas takyto rozum? So 17r, ktora skonci strednu a vtedy zisti o com je zivot a ak pojde na vysku si zacne uzivat vo velkom v partii a tak. Nerob takuto blbost 
Mňa by zaujímalo, že koľko spolu chodíte ...
-
javatar
Hardcore addict
neblbni a pockaj... minimalne do vtedy kym nezacne pracovat...
-
audiotrack
VIP
how sweet, a aké poetické. Aby nás nič nerozdelilo. V 23 si myslieť niečo takéto je veľmi naivné. Asi si ešte nepočul o rozvodoch.ledenaster napísal:...
a tiež by ma zaujímalo koľko ste spolu
-
Grim
Darca
...akú silu má papier, že by vás mal udržať pokope???...nemala by tá sila skôr vychádzať z vás a z vašej lásky???...
chod do toho, bude aspon prca
-
uplink
VIP
beardie
si zabil 
-
axxis
Addict
Oh, preco ste len vsetci nanho taki zli?
Mne sa chce dnes az basnit ked to tu vidim. Druhy pribeh cistej a nezistnej lasky za jediny den! A to som si uz myslel, ze v tomto svete skazenom nadobro vymrela. Noze ich Ty len nepocuvaj a sup sup si ju zober za zenu. Vsak co by si otalal ked ste obaja taki suci na vydaj. uvids, ze rok od roka to bude len lepsie a lepsie! koniec koncov, nema sa co pokazit. jak budete raz svoji uz len ta smrt Vas moze rozdelit. a ona to tak bude urcite citit rovnako. v 17-tich uz ma svoje najburejsie obdobie za sebou a nebude ju chytat wonderlust alebo podobne. ak ake krasne ludske bytosti, zite v Kristu stastni.
Mne sa chce dnes az basnit ked to tu vidim. Druhy pribeh cistej a nezistnej lasky za jediny den! A to som si uz myslel, ze v tomto svete skazenom nadobro vymrela. Noze ich Ty len nepocuvaj a sup sup si ju zober za zenu. Vsak co by si otalal ked ste obaja taki suci na vydaj. uvids, ze rok od roka to bude len lepsie a lepsie! koniec koncov, nema sa co pokazit. jak budete raz svoji uz len ta smrt Vas moze rozdelit. a ona to tak bude urcite citit rovnako. v 17-tich uz ma svoje najburejsie obdobie za sebou a nebude ju chytat wonderlust alebo podobne. ak ake krasne ludske bytosti, zite v Kristu stastni.