Nabitie ntb
Nabitie ntb
Dobry den, prestala nam nabijat ta koncovka od ntb a nahradnu uz nemame, neviete ako inak nabit ntb? alebo ci sa tie koncovky daju osobitne kupit? vdaka
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nabitie ntb
Ahoj,
koncovky sa dajú kúpiť, ale sú "veľmi" drahé + účtovanie technika čo to spraví.
Odporúčam radšej kúpiť univerzálnu nabíjačku na Tvoj typ notebooku. V každom dobrom PCshope Ti budú s tým vedieť pomôcť, len sa pýtaj na konkrétny typ notebooku.
koncovky sa dajú kúpiť, ale sú "veľmi" drahé + účtovanie technika čo to spraví.
Odporúčam radšej kúpiť univerzálnu nabíjačku na Tvoj typ notebooku. V každom dobrom PCshope Ti budú s tým vedieť pomôcť, len sa pýtaj na konkrétny typ notebooku.
Dakujem za odpoved. toto vsak nieje prvy krat co je problem s nabijackou - za 1,5 roka je to uz 3x! myslim ze to bude prehrievanim ntb (je to compaq) a naslednym rozstavovanim tej koncovky. ako reklamacia to asi neprejde, takze sa oplati kupit novu nabijacku ako tie koncovky?
-
terrens
Light Star
Roztavenie koncovky? Tak to už je niečo zle s notebookom, to by som hodil na reklamačku celý notebook ak sa to naozaj roztápa.
Momentálne brigádujem v opravovni notebookov, PC a podobných vecí, a keď som videl čo stojí taká koncovka do nabíjačky, tak mi prišlo až zle. Možno sa to v niektorých prípadoch oplatí(nehovorím že nie), ale treba sa na to spýtať v predajni. Prípadne sem hoď presný typ notebooku, a pokiaľ možno aj fotku alebo niečo aby som vedel ako ten konektor vypadá a spýtam sa zajtra.
Momentálne brigádujem v opravovni notebookov, PC a podobných vecí, a keď som videl čo stojí taká koncovka do nabíjačky, tak mi prišlo až zle. Možno sa to v niektorých prípadoch oplatí(nehovorím že nie), ale treba sa na to spýtať v predajni. Prípadne sem hoď presný typ notebooku, a pokiaľ možno aj fotku alebo niečo aby som vedel ako ten konektor vypadá a spýtam sa zajtra.
-
Lukkas
Star
To je ta koncovka s kolikom v strede? Ono pravdepodobne sa daju opravit aj tie stare ale to by som musel vidiet. Vacsinou ak je chyba v nabijacke tak ju viem opravit do 10e ale ak sa ten kolik v strede zasunie do vnutra tak nema dobry kontakt a to sa uz neda.