Zdravim, ked sa chcem prihlasit do administracii routeru tak dam ip do prehliadaca co je 192.168......atd a na routri mam napisane udaje ako meno to mam admin. Heslo tam je ze leave blank. Ok tak dam tam tu ip vsetko vyplnim username a password a napise error..(screen)
router mam d-link dir 600
dik za pomoc
router-administracia
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: router-administracia
Nazdar, skús ako heslo použiť "admin", "1234", "12345" a také podobné. Prípadne resetni router na výrobné nastavenia a zadaj tie hodnoty. Ak Ti to nepôjde tak reklamuj.
aké heslo si písal? lebo ak dobre viem, čo hento znamená, tak heslo si nemal písať žiadne... či?quartz napísal:Heslo tam je ze leave blank.
defaultne je heslo 'profesor'
-
terrens
Light Star
Iba na zariadeniach od T-Comu... Či?
-
hojko
Site Admin
Ano, na zariadeniach Telekomu, napr. v pripade D-Linku. Okrem toho sa heslo menilo s firmwarom, takze niekde to moze byt heslo ucitel, niekde profesor, zalezi od firmwaru zariadenia. Je to napisane aj na stranke Telekomu.
ja to mam tak spravene ze mam poskytovatela internetu nevernet a router som si kupil.....a uz som to spravil raz tak som sa docital ze musim podrzat 20 sec tlacitko reset a potom sa to tam daju tovareneske nastavenia..a potom tam az neni heslo...ale ajtak diky kazdemu za odpoved k 
po resere
User Nama: admin
Password: admin
User Nama: admin
Password: admin