League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
to hráš na akom elo prosím ťa?
-
Geogomeogo
Light Professional
1250-1300. Prečo?
-
PhYs0c
King
tak, čudujem sa, že takéto veci sa tam dejú
Mne uz ide "HONOR"it hracov mas tam 3 moznosti helpful, friendly a teamwork
na pbe alebo live?Walky napísal:Mne uz ide "HONOR"it hracov mas tam 3 moznosti helpful, friendly a teamwork
-
lekoklatik
VIP
mozete povedat ako to funguje? ( viem ze mozem dat a dostat honor, ale bude to sluzit aj na nieco ine? bude to opvlyvnovat nieco ? napr. ze ma hodi do queue len s honor-ovanymi ludmi na istej urovni ?)
ma to nejaky vplyv na nieco ? alebo je to len preventivne - aby ludia neboli je***, tak ich mozete o-honorovat.
ma to nejaky vplyv na nieco ? alebo je to len preventivne - aby ludia neboli je***, tak ich mozete o-honorovat.
-
Sarger
Guru wannabe
Konečne spravili niečo poriadne, asi sa tam po 3 mesiacoch mrknem...
-
lekoklatik
VIP
forsaken pozri si odkaz, ktory som tam hodil.
Nikto nevie viac nez riot, a popisuju to tam.
Nikto nevie viac nez riot, a popisuju to tam.
tam pisu same klise...
hlavne nic podstatne k tomu co sa pytam ja...
a to je hlbsi vyznam honoru, okrem toho ze bude mat summoner 1000honoru a summoner 200 honoru bude to na nieco? bude mozne ze ked niekto bude mat 0 honoru tak mu napise You are dishonored and nobody wants to play with you ?
jedine co tam vidim je: we’re going to experiment with some potential bonuses to being an honorable summoner in the future ...
ja si myslim ze ludia co su normalny - svoje normalne spravanie neocenia, pretoze je pre nich normalne... zato rageri sa nezmenia, pretoze ich honor system nijak nepotresta (resp. nikto nevie na co ten honor bude a to sa pytam)
niekde mozno na fore o tom diskutovali preto to mozno dakto cital.
hlavne nic podstatne k tomu co sa pytam ja...
a to je hlbsi vyznam honoru, okrem toho ze bude mat summoner 1000honoru a summoner 200 honoru bude to na nieco? bude mozne ze ked niekto bude mat 0 honoru tak mu napise You are dishonored and nobody wants to play with you ?
jedine co tam vidim je: we’re going to experiment with some potential bonuses to being an honorable summoner in the future ...
ja si myslim ze ludia co su normalny - svoje normalne spravanie neocenia, pretoze je pre nich normalne... zato rageri sa nezmenia, pretoze ich honor system nijak nepotresta (resp. nikto nevie na co ten honor bude a to sa pytam)
niekde mozno na fore o tom diskutovali preto to mozno dakto cital.
-
lekoklatik
VIP
Vsetko potrebne mas napisane v hore uvedenom poste.
Mas tam aj kratke FAQ.
Co ja viem, zatial sa o tomto "mode" viac nevie, ale ked sa vediet bude, urcite sa to hodi aj sem.
Ja osobne to vnimam pozitivne. Uz som par krat "honor" udelil a tiez aj dostal.
Neviem ci to bude mat nejake vyuzitie, ale k tomu sa urcite RIOT vyjadri, dostane (ved ako si sam napisal, este je to len experiment, dajme tomu vo vyvoji).
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2012, 17:23)
" While Honor is not a currency, it does equip players to recognize community members who make a positive impact. In the future, we plan on experimenting with potential bonuses for the most Honorable summoners. "
http://eune.leagueoflegends.com/news/compete-honor
Mas tam aj kratke FAQ.
Co ja viem, zatial sa o tomto "mode" viac nevie, ale ked sa vediet bude, urcite sa to hodi aj sem.
Ja osobne to vnimam pozitivne. Uz som par krat "honor" udelil a tiez aj dostal.
Neviem ci to bude mat nejake vyuzitie, ale k tomu sa urcite RIOT vyjadri, dostane (ved ako si sam napisal, este je to len experiment, dajme tomu vo vyvoji).
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2012, 17:23)
" While Honor is not a currency, it does equip players to recognize community members who make a positive impact. In the future, we plan on experimenting with potential bonuses for the most Honorable summoners. "
http://eune.leagueoflegends.com/news/compete-honor
forsaken:No aj keby niekto nemal tie plusove bodiky,tak by mu urcite nenapisalo,ze nikto s tebou nechce hrat
.To by riot prisiel o zisk,pretoze v dnesnej dobe nieje problem hladat ludi co su v jednom vkuse podrazdeny alebo dokonca ktory nadavaju.Je problem najst ludi ,ktory to beru sportovo,hraju to pre radost atd.. Ale tiez som na to pekne zvedavy,ci to vobec k niecomu bude alebo to bude len akysi nasa vizitka.
jj kevyn
a presne o tom vravim, s lol som skocil prave kvoli komunite asi pred dvoma mesiacmi, bolo to moje 3. skoncenie pretoze ma neustale dakto nasieral (neskill, spam, troll, stupid-rage-kid atd), ignorovat nebola cesta...
a preto ma zaujima ci ten Honor aj na nieco bude..
alebo je to len klasicky tah ktory realne v nicom "game experience" nezmeni...
pretoze ked dakto bude alebo nebude mat honor tak co ?
tak ako pise Sarger - kravinu (Konečne spravili niečo poriadne, asi sa tam po 3 mesiacoch mrknem...) , co je na tom poriadne ? - ked, to funguje zatial tak ze mozes niekoho "lajkovat" a nic to neovplynuje ci mas 0 ci mas 1000 nic sa nezmeni.
a presne o tom vravim, s lol som skocil prave kvoli komunite asi pred dvoma mesiacmi, bolo to moje 3. skoncenie pretoze ma neustale dakto nasieral (neskill, spam, troll, stupid-rage-kid atd), ignorovat nebola cesta...
a preto ma zaujima ci ten Honor aj na nieco bude..
alebo je to len klasicky tah ktory realne v nicom "game experience" nezmeni...
pretoze ked dakto bude alebo nebude mat honor tak co ?
tak ako pise Sarger - kravinu (Konečne spravili niečo poriadne, asi sa tam po 3 mesiacoch mrknem...) , co je na tom poriadne ? - ked, to funguje zatial tak ze mozes niekoho "lajkovat" a nic to neovplynuje ci mas 0 ci mas 1000 nic sa nezmeni.
Uvidime,kazdopadne to bude zaujimave.To by bola blbost,keby to bola len akasi vizitka hraca.CO ja mam z toho,ze sa nanho pozriem a vidim kolko ma plusiek za to,to a toto..Nieco z toho urcite bude,ale o tom mozme zatial len polemizovat,tak sa nechajme prekvapit a ja dufam,ze nas riot nesklame.No tak si pripadne najdi kamaratov s ktorymi si obcas zahras.Mam par kamaratov takych,co obcas dojdu a zahrame si.Sami nehraju vobec prave kvoli ludom,co hraju tuto hru.
-
Yos
Professional
Teraz sa nam podarilo udrate vitazstvo, asi najlepsia hra co som hral.
Skoda ze si to nemozem zahrat aj ja 
Dva wamogy 
Tak S2WCH nám začal komu fandíte a kto podľa vás nakoniec aj vyhraje ?!