nová sms brána

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté

Využívali by ste takúto službu?

áno
0
Žiadne hlasovania
nie
6
100%

Celkom hlasov: 6

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nová sms brána

Príspevok od používateľa audiotrack »

Nebojte, bezplatné sms bránu tu nenájdete, to je utopia. Ale čo by ste povedali na novú službu, ktorá by fungovala asi takto:

Za 10€ si kúpite 150 správ, ktoré môžete posielať z internetu
  • cena jednej sms vychádza 0,067€, čo je lacnejšie ako pri dvoch naších operátoroch a len trošku drahšie ako v O2 (T-com 0,10€ | O2 0,06€ | Orange 0,09€ )
  • jednotná cena zo zahraničia, stačí vám pripojenie na internet. Pri mobilných operátoroch platíte rôzne ceny, podľa toho kde ste. V orange je to od 0,1€ až po 0,55€
  • časovo neobmedzená platnosť kreditu (v o2 je to tuším 3 mesiace, ak neminiete tak vám prepadne)
  • prijímateľ nespozná že bola správa poslaná z mobilu. Príde mu z vášho čísla, môže na ňu odpovedať a jeho odpoveď príde vám na mobil. Ak má vaše číslo uložené v mobile, tak mu pochopiteľne ukáže vaše meno
  • možnosť definovať si šablony, posielanie hromadných správ viacerým príjemcom, posielanie správ s opozdením (napíšte blahoželanie s predstihom a nastavte dátum, ak viete že v čase kamarátových narodenín nebudete pri počítači) a plno iných featuriek...
  • prípadne neskôr aplikácia pre android a iphone, aby ste nemuseli z mobilu chodiť cez prehliadač
využívali by ste takú službu? Technické prostriedky mám, len by ma to stálo na začiatku prvotné investície. Preto chcem počuť názory či do toho ísť.
Forsaken
King
King

Re: nová sms brána

Príspevok od používateľa Forsaken »

nie, dneska este niekto smskuje?
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Ja sice netusim, v akom pomere sa dnes pouzivaju sms vs e-maily, ale zacinam mat pocit, ze sms je uz mierny prezitok. Osobne mam blackberry, cize bol by pre mna hriech pouzivat viac sms. Takisto aj u ostatnych mobilov, ktore nie su primarne urcene na emaily, v dnesnej dobe bez problemov prijimes a aj odosles mail. Moj osobny nazor je, ze zacinas podnikat v sfere, ktora je pomaly uz pri konci. Hlasujem za nie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nezačínam :) Nemám ani doménu kúpenu, ani kúsok kodu. Ja sa len pýtam ako to vníma verejnosť. Osobne by som to tiež nevyužil asi, ale nie každý má také priority a možnosti ako my, tak chcem vedieť viac názorov.
Inak nemyslím že sms je prežitok, ja ich používam denno denne
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

urcite by som to nevyuzil :? pisat z netu sms...to bolo tak pred 5 rokmi, ak nie viac :? .. ta suma 10€, nie je moznost zakupit nizsiu sumu?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jasné, dalo by sa napríklad 15 správ za euro alebo ako chceš.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi dva týždne som používal niečo podobné: https://www.fishtext.com/ aj s mobilnou aplikáciou, ale rýchlo ma to prešlo... inak v prípade spustenia tejto služby je mobilná aplikácia Android + iPhone nevyhnutná!

:)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Za seba mozem povedat, ze nie. Pouzivam podobnu sluzbu fishtext https://www.fishtext.com/ . Maju web rozhranie a aj aplikaciu pre rozne mobilne platformy. Na Android sice nemaju nativnu aplikaciu, ale existuju najmenej 2 appky ktore sa dokazu na fishtext pripojit. V ramci ich aplikacie navyse posielaju smsky zadarmo (momentalne asi iba pre iphone). A v neposlednom rade su lacnejsi. Do Orange a telekomu posielaju za 5-6 centov a do O2 za 2. Kredit je neobmedzeny a dobija sa cez kreditku alebo paypal.
btw smsky posielam denne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ok, dík za názory. To mi stačí :) Tak nič z toho
Zamknuté