Tuto chybu som si vsimol pri pouzivani standartneho FireFoxu. Neviem ako v Opere alebo inych prehliadacoch, no pod IE, Maxthon a aj AvantBrowser to funguje normalne.
hojko napísal:Tuto chybu som si vsimol pri pouzivani standartneho FireFoxu. Neviem ako v Opere alebo inych prehliadacoch, no pod IE, Maxthon a aj AvantBrowser to funguje normalne.
opera to dava tiez na koniec. Mne osobne to nevadi, na pridavanie phpbb kodu nepouzivam, pisem to manualne.[/code]
No toto som si vsimol az dnes,ale u nas na ********,ked oznacim nejaky text a stlacim napr. code alebo hocico ine na formatovanie,tak mi ten text vlozi do tagov.Sem hodi akurat zaciatok tagu na koniec textu...preto ich pisem manualne ako trizzo,no myslel som,ze by to mohla byt nejaka chyba tu na fore.Skusal som to aj v mozille aj v opere-bez rozdielu
hej, aj ja som si vsimla. najprv mi to vadilo, reku ze ste dobri machri, tak aj toto ste mohli dotiahnut do konca. potom som rozmyslala nad tym, ze chyba je u mna a nakoniec som si zvykla. zadam code pred tym, ako vyplnim text, prehodim kurzor na koniec kodu, vyplnim, co treba a dam dalsi code. uz sa nad tym ani nepozastavujem. mimochodom pracujem v opere, takze aj ta to robi.
Holubar napísal:Dalo by sa to nahodit naspat?Strasne ma znervoznuje pisat tie kody rucne,ked som bol uz zvyknuty na ten luxus
to podla mna nie je luxus ale nutnost aj ked dnes uz vlastne code nepouzivam kedze su povolene zive linky .... ale zislo by sa to na quote a b a ostatne .....