Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Markíza vs JOJ

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem kam to mam zaradit, ide mi o "Bez servítky" ... myslíte ze ucinkujucim preplacaju tie nakupy v Lidli? lebo neviem ci bez toho by sa tam obycajny clovek prihlasil :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To neviem, ale 100% viem, že tá relácia, kde hľadajú bývanie s Voštinárom... tak tam hrajú herci, resp. komparzisti-brigádnici.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ako... miesto ludi, co si hladaju byvanie?
ci ten architekt ci kto to je, je herec?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ľudia, čo si hľadajú bývanie. Poznám dvojicu, čo si tam hľadali byt v BA ako pár po VŠ, v skutočnosti sú obaja chudobní ako kostolné myši a študujú na VŠ. Pokiaľ viem, dostali za to nejaké drobné rádovo v stovkách € (400 ak si dobre pamätám), fajn brigáda.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

veľmi to nesledujem ale tieto dve televízie akoby medzi sebou zápasili, tam MasterChef, tu Recept na bohatsvo, tam Horúca krv, tu Pod povrchom a najviac som sa nasmial, až mi bolo do plaču zo seriálu Hoď Svišťom, ktorý by mal vyhrať 1. miesto za trápnosť.
Vlastne mi to príde tak, že normálne ani nie je čo pozerať, hlavne cez pracovné dni. Raz za čas dajú niečo poriadne a to väčšinou po 01.00. Najviac ma asi irituje Panelák, ktorý akurát už neviem koľký rok úspešne vymýva mozgy ľudom a sledovať kto sa s kým vyspal a kto čo poklebetil v jednom paneláku? Srsly?
telku zapínam keď sa nudím a väčšinou kvôli Partičke alebo nejakým seriálom (Kosti, CSI)
toť môj názor
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

http://ekonomika.sme.sk/c/6551151/lampa ... cnost.html

No však si pozri... Borovský (riaditeľ JOJ) o divákoch svojej TV nemá valnú mienku.
Blur
Light Star
Light Star

a o spravodajstve v jednej alebo druhej televízií ani nehovorím, to ani komentovať netreba
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

CheZteR napísal:neviem kam to mam zaradit, ide mi o "Bez servítky" ... myslíte ze ucinkujucim preplacaju tie nakupy v Lidli? lebo neviem ci bez toho by sa tam obycajny clovek prihlasil :)

Ja by som aj povedal, ze si to platia zo svojich, ale nemam zdroj, kedze nekonci maju tusim nejake peniaze pre vitaza.
Inac jedna z mala celkom dobre zvladnutych relacii. Ziadna moderatorka nic, proste robia co maju.

To ze nove byvanie su herci, to som uz tiez pocul, a da sa tomu aj verit.

Aj spravodajstvo klesa stale nizsie, tie Live komentare na marikze som nepochopil, bud je to vecer pred zavretou budovou alebo zo studia, zopakuju to co moderator, hlavne, ze mali live vstup.

Ako ste spominali Panelak, no riadna telenovela, hod svistom, by som sa tam hanbil hrat, robit zo seba idiota.
Particka, tak isto, prvych par mesiacov alebo tyzdnom to bolo celkom pozeratelne, teraz staci reklama, jake traposiny preafektovane. To je vidiet, ze nemaju ziadne napady, tak vsetko zvelicuju a co najviac dotoho afektuju.
Blur
Light Star
Light Star

Pascalwb napísal:

Ako ste spominali Panelak, no riadna telenovela, hod svistom, by som sa tam hanbil hrat, robit zo seba idiota.
Particka, tak isto, prvych par mesiacov alebo tyzdnom to bolo celkom pozeratelne, teraz staci reklama, jake traposiny preafektovane. To je vidiet, ze nemaju ziadne napady, tak vsetko zvelicuju a co najviac dotoho afektuju.
tak Hoď svišťom by som za seriál nepovažoval, je to skôr strápňovanie hercov a akurát tým u mňa joj dosť klesla. Veď keď už robím nový seriál, tak tam nedám hercov alá "vykopávky" a ten humor? zatiaľ som tam žiaden nepostrehol
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja si myslim, ze ten nakup preplaca televizia, resp. ide na ucet obchodneho domu v ktorom sa nakupuje (tusim Lidl ci co to je). Obchodny dom investuje par eur na nakup, ale ma za to reklamu...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

V Novom Byvani bola moja sesternica s manzelom, a o ponuke odtial celoom realne uvazovali, takze to nie je ziadne divadielko. Navyse aj cakaki, aby tam mohli ist, takze nudza o ludi (hercov) tam urcite nie je. Netreba verit vsetkemu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No ja tomu nemusím veriť, keďže ich poznám.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ako je to so sudnou sienou? komparzisti su uplne vsetci? alebo divaci su naozaj "divaci"?
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

v publiku su komparzisti. Dostaneš 20e za to. Zvyšok sú herci
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jukel: Jedna znama bola na natacani Sudnej siete, bola to poskodena/obvinena a neviem o tom, ze by bola herecka.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ako sa dostat k takym veciam? komparz v relacii/serial?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Jedno obdobie asi pred polrokom bežala reklama na jojke, že hľadajú práve takýchto ľudí do komparzu, do rôznych reality show a tak... skús napísať email na [email protected]

:)
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

hojko napísal:jukel: Jedna znama bola na natacani Sudnej siete, bola to poskodena/obvinena a neviem o tom, ze by bola herecka.
Tak neviem ako to je. Kamarát bol svedok už asi 4x no študuje na všmu. Dobré peniaze su za to
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Blur napísal:
tak Hoď svišťom by som za seriál nepovažoval, je to skôr strápňovanie hercov a akurát tým u mňa joj dosť klesla. Veď keď už robím nový seriál, tak tam nedám hercov alá "vykopávky" a ten humor? zatiaľ som tam žiaden nepostrehol

Nj to ti co tomu pisu scenar, to musi byt nejaka rodinka, lebo aby taku sprostost niekto dobrovolne pustal v TV :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nechcem otvárať novú tému, tak sa opýtam tu. Viete mi niekto poradiť, ako to bude s platením na huste.tv teraz? Napríklad koľko peňazí si budú chcieť účtovať za jeden prenos + akou formou sa to bude dať zaplatiť (pôjde to aj prostredníctvom smsky?)... Ďakujem.
Napísať odpoveď