Ako si správne čistiť uši | vata v uchu | špina v uchu
Re: Ako si správne čistiť uši | vata v uchu | špina v uchu
ja si cistievam usi bavlnenym trickom na malicku. tricko ktore idem hodit do spinaveho pradla si dam cez malicek a dam dnu do ucha a vycistim. Tym padom nie je sanca aby mi v uchu nieco zostalo a aj si ho dost dokladne vycistim. Taktiez si ten usny maz nezatlacam (aspon si to myslim) 
Však ale ten malíček nebudem natláčať čo najhlbšie nasilu, aj tak sa tam nezmestí, tak tam nemá čo zatlačiť (vatová tyčinka ide dosť hlboko). To je len tak formálne, skôr ten silnejší prúd vody do ucha.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jefty: Ja si naopak myslim, ze z tricka sa skor uvolni prach, ktory je na nom usadeny pocas nosenia a taktiez malicke chlpky z bavlny, nez by sa ti uvolnila vata z vatovej palicky.
to je pravda, stat sa to moze.
no z vatovej tycinky sa nemusi uvolnit cela vata ale tiez len vlakna, ktore mozu zostat v uchu a potom stvrdnut. Cize najlepsie bude asi si ho cistit len cistou vodou ?
no z vatovej tycinky sa nemusi uvolnit cela vata ale tiez len vlakna, ktore mozu zostat v uchu a potom stvrdnut. Cize najlepsie bude asi si ho cistit len cistou vodou ?
-
Grim
Darca
...ušný maz je vo vode nerozpustný...ako ti voda pomôže?...
Ale mne nejde o maz kdesi v uchu, ale o viditeľné časti ucha. A odtiaľ ho dostaneš. Takisto ho nemusím rozpúšťať, stačí ho dostať preč odtiaľ. 
Takze tvrdis, ze tebe ide len o to viditelne na kraji ucha? A co potom to co sa ti hromadi dalej, ved sa to musi upchat 500x rychlejsie ako keby si si usi pravidelne cistil palickou a po troske by si to dotlacal.
-
senator8008
Light Star
Ale ucho sa ti mazom neupchá, maz ucho čistí. Ucho sa čistí paličkami a podobnými vecičkami iba kvôli tomu od mazu, že viditeľný maz pôsobí negustiózne(píše sa to takto?
).
áno, negustiózne alebo tiež synonymum - neestetickysenator8008 napísal:Ale ucho sa ti mazom neupchá, maz ucho čistí. Ucho sa čistí paličkami a podobnými vecičkami iba kvôli tomu od mazu, že viditeľný maz pôsobí negustiózne(píše sa to takto?).
Tak tak, takže test, si mimo.
viete doporucit nejaky sprej do ucha? uz ma nebavia vatove tycinky...
nie co vygooglite, ale co mate odskusane takze chcem tu vidiet aj plusy aj minusy konkretneho vyrobku.
nie co vygooglite, ale co mate odskusane takze chcem tu vidiet aj plusy aj minusy konkretneho vyrobku.
-
TommyHot
Addict
Sprej ti nepomoze. Ked som naposledy skoncil na ORL lebo som tyzden nepocul take som mal zapchate usi (a tycinky som tlacil aj 2cm do ucha), tak som sa pytal doktorky co je najlepsie a povedala, ze sprej je uplne o nicom a nic lepsie ako tycinky zatial nikto nevymyslel. Samozrejme povedala, ze to neodporuca a ze je lepsie cistit si usi malickom a potom vyplachnut teplou vodou.
Inak ked mi vyplachla usi, tak som asi mesiac pocul aj najmensi suchot. Dokonca som pocul aj chrobaka ako chodi po podlahe a buchoce "nohami".
Inak ked mi vyplachla usi, tak som asi mesiac pocul aj najmensi suchot. Dokonca som pocul aj chrobaka ako chodi po podlahe a buchoce "nohami".
Toto je dosť haluz - stačí prísť normálne ušnému a povedať, že chcem vyčistiť uši od bordelu? 
hej ale nie takymi slovami
k zubarovi tiez neprides ci ti neumyje zuby 
-
TommyHot
Addict
Ano, a ked nahodis nevinne klamstvo o tom ako sa ti zhorsil sluch, tak to ani nebude vyznievat trapne.hughito napísal:Toto je dosť haluz - stačí prísť normálne ušnému a povedať, že chcem vyčistiť uši od bordelu?