Zdravím,
rád by som vedel kde sa dajú predať cartridge, tonery a podobné kazety do tlačiarní. Samozrejme sa jedná o použité a neoriginálne kusy. A máme toho až toľko že by sme s tým zasypali celé Slovensko do výšky 10cm- proste veľa(pár vriec). Neviete teda o niekom kto by takéto veci vykupoval?
Na google som strávil už viac než dosť času(ak som niečo našiel, tak vykupovali len originálne, alebo som tam volal a vraveli že s tým sekli), tak sa obraciam s prosbou o pomoc sem.
Ďakujem za každú pomoc.
Výkup neoriginálnych použitých cartridgov, tonerov, ...
Re: Výkup neoriginálnych použitých cartridgov, tonerov, ...
Pokiaľ viem, firma Pryzmat vykupuje použité tonery a cartridge. Avšak jediné dve pobočky majú v BA.
Aké konkrétne druhy vykupujú ti neviem povedať, ale čo ja viem, tak len v minime prípadoch odmietnu vykúpiť - vyslovene nie bežný druh/typ tonera/cartridga.
Aké konkrétne druhy vykupujú ti neviem povedať, ale čo ja viem, tak len v minime prípadoch odmietnu vykúpiť - vyslovene nie bežný druh/typ tonera/cartridga.
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Na mieste kde firma má pobočky vôbec nezáleží, hlavne nech to predám.
Ak z toho budem mať zisk tak to môže byť aj v Číne, Indii, Izraeli... Ale najlepšie zo Slovenska
Inak ďakujem, dnes tam budem volať a dúfam že mi to vykúpia.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 12:59)
Na všetkých miestach predaja Skupiny Pryzmat vykonávame výkup originálnych, nepoškodených, spotrebovaných tonerov a cartridgov.
Ale ďakujem. Nepoznáte už nič?
Ak z toho budem mať zisk tak to môže byť aj v Číne, Indii, Izraeli... Ale najlepšie zo Slovenska
Inak ďakujem, dnes tam budem volať a dúfam že mi to vykúpia.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 12:59)
Na všetkých miestach predaja Skupiny Pryzmat vykonávame výkup originálnych, nepoškodených, spotrebovaných tonerov a cartridgov.
Ale ďakujem. Nepoznáte už nič?
-
Soviet
Darca
Neoriginalne pochybujem, ze predas. Originalky predas, ale aj tie idu len cca max 1uer aj daco za ks. Takze pochybujem, ze ti niekto za neoriginalku da aspon polku toho.
-
terrens
Light Star
Tak napríklad táto firma "vykupuje" aj neoriginálne. Lenže už nevykupujú lebo sa o stránku nestarajú a je to stará informácia.
A keby som mal dostať aj 0,30€ za kus, mne je to jedno- proste to potrebujem predať.
A keby som mal dostať aj 0,30€ za kus, mne je to jedno- proste to potrebujem predať.