Pracka so susickou skusenosti
Pracka so susickou skusenosti
Kedze momentalne na urcitu dobu mam byt bez balkona, rozmyslam ako najlepsie susit pradlo okrem kovoveho susiaka
Ake mate skusenosti s prackou so zabudovanou susickou?
Ake mate skusenosti s prackou so zabudovanou susickou?
Re: Pracka so susickou skusenosti
tiez som urcity cas zil v byte bez balkona.
Niektore veci sa neoporucaju susit v susicke ako takej.
Kdejake jemne materialy a potlace atd...ich kupovaniu sa mozes vyhnut a potom nemas problem susit hocico.
Volne vyvesane pradlo sa opotrebuje pomalsie, ako ked sa susi v susicke.
Susit veci v byte tiez neni nic moc...hlavne ked ich je vela.
Urcite to pradlo potom neni na pocit tak svieze, ako z vonku.
Susicka ma ale aj vyhody...rychlejsie vysusis pradlo (hlavne v zime)
a nemusis vobec zehlit, lebo to vytiahnes zo susicky ako keby si to prave vyzehlil.
Najlepsie je mat balkon aj susicku...
Niektore veci sa neoporucaju susit v susicke ako takej.
Kdejake jemne materialy a potlace atd...ich kupovaniu sa mozes vyhnut a potom nemas problem susit hocico.
Volne vyvesane pradlo sa opotrebuje pomalsie, ako ked sa susi v susicke.
Susit veci v byte tiez neni nic moc...hlavne ked ich je vela.
Urcite to pradlo potom neni na pocit tak svieze, ako z vonku.
Susicka ma ale aj vyhody...rychlejsie vysusis pradlo (hlavne v zime)
Najlepsie je mat balkon aj susicku...
Máme sušičku a tiež tam dávame iba niektoré prádlo, hlavne uteráky sú potom ovela jemnejšie a príjemnejšie na dotyk, takisto aj spodné prádlo tam putuje hneď z práčky .. Popr. ráno keď sa mi nestihne vysušiť nejaké tričko / mikina tak to dám ráno šmarím a za 30 minút je to suché ..
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam doma pracku aj susicku. Musim povedat, ze je to life saver velakrat. Priatelka zvykne somrat, ze vraj jej to kazi veci, mne sa nezda, ale budiz. V kazdom pripade tam tiez zvyknem susit prevazne deky, uteraky. Jemnejsie veci susim normalne na susici. Urcite by som susicku odporucil, ak si ju mozes dovolit.
Ako spomínali predo mnou..je to fajn, akurát nie na všetko.
Susucka je velmi dobry pomocnik, ale kupovat kombinovanu pracku so susickou nieje velka vyhra.
Ano, mozes mat stastie na dobry kus, ale taketo stroje su strasne komplikovane na servis. Su ovela viac nachylne na poruchu lebo je tam ovela viac elektroniky a mechanickych veci ako v klasickej pracke s tym, ze velkost ma rovnaku (narvate to v nej je)
Dobry riesene to ma napr gorenje pri jednom modeli (neviem uz aky) ale predpokladam ze aj ine znacky maju podobny model: Susicka nema ziadne ovladanie, ziadny gombik, nic. Je len prepojena komunikacnym kablom s prackou a na ovladani pracky sa spusta susicka.
Ano, mozes mat stastie na dobry kus, ale taketo stroje su strasne komplikovane na servis. Su ovela viac nachylne na poruchu lebo je tam ovela viac elektroniky a mechanickych veci ako v klasickej pracke s tym, ze velkost ma rovnaku (narvate to v nej je)
Dobry riesene to ma napr gorenje pri jednom modeli (neviem uz aky) ale predpokladam ze aj ine znacky maju podobny model: Susicka nema ziadne ovladanie, ziadny gombik, nic. Je len prepojena komunikacnym kablom s prackou a na ovladani pracky sa spusta susicka.
kazi veci ? mam znackove oblecenie tak sa nemusim obavat ? pracku mam takze susicka bude samostatne
@Trussardi
kazde oblecenie aspon trosku na urovni je poriadne oznacene s prislusnymi symbolmi podla ktorych jasne vidno ci sa moze pouzit susicka alebo nie
http://blog.evenlope.cz/prani-pradla
kazde oblecenie aspon trosku na urovni je poriadne oznacene s prislusnymi symbolmi podla ktorych jasne vidno ci sa moze pouzit susicka alebo nie
http://blog.evenlope.cz/prani-pradla
no a ked tam budem mat nahodou ten posledny znak "Nesmí se sušit v bubnové sušičce" tak mam po chlebe
a nieco ako elektricky susiak neexistuje?
a nieco ako elektricky susiak neexistuje?
-
p4ra
Redeemer
To Gorenje riesenie, ktore spominal wladas mozem povedat, ze je skvele. Mame to otec kupil otec este, ked som s nimi byval. Asi pred 6 rokmi. A dodnes jedina chybicka nebola. Funguje ako hodinky. Chcel som kupit aj ja, ked som si kupoval, ale nebolo na sklade a cakacka bola 2 mesiace, no vzhladom, ze uz som chcel zit vo svojom, ako clovek, tak som kupil LG set. Tiez nelutujem kupu, ale tu uz je ovladanie samostatne pre pracku aj susicku.
Mate este niekto skusenosti s prackou so susickou? Ktora znacka/system? Zevraj tie kombinovane susicky s prackou funguje to susenie inak.. ale neviem poriadne najst ohladne toho nic..
Bohuzial nemam priestor na susicku aj pracku..
Bohuzial nemam priestor na susicku aj pracku..
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja som kombinaciu nechcel, lebo jeden cyklus by trval naozaj dlho, takto za vikend zena operie aj 3-4 pracky.
Do susicky ide vsetko az na nove tricka, tie sa zvyknu trosku zbehnut.
Do susicky ide vsetko az na nove tricka, tie sa zvyknu trosku zbehnut.
ja do susicky davam iba to co periem na 60 stupnov, cize spodne pradlo, ponozky, uteraky a postelnu bielizen. Vsetko ostatne davam susit na susiak (to je slovo
)
Moja susicka doma je nieco ako toto https://www.alza.sk/bosch-wtw85540eu-d5040856.htm len sa mi zda ze je to o generaciu (minimalne) starsi model
Moja susicka doma je nieco ako toto https://www.alza.sk/bosch-wtw85540eu-d5040856.htm len sa mi zda ze je to o generaciu (minimalne) starsi model
-
kukiak
Addict
Existuje pracka so susickou, ale s tepelnym cerpadlom? Vacsinou som nasiel len starsie modely, ktore sa uz nedaju zohnat.
Cavte, zmenilo sa nieco za tu dobu? Momentalne mame pracku so susickou, kvoli tomu, ze nemame na zvlast susicku miesto.
Tato funguje nejak na principe ze pri suseni mina vodu. Asi to zohreje strasne a potom odstredi. Normalne to funguje, ale problem je, ze s tym nevysusime napriklad paperky.
U niektorych pracok so susickou je ukazana spotreba vody pri suseni, u niektorych je to 0.
Existuju teda take pracky so susickou, kde susicka uz funguje ako original susicka bez kompromisov?
Diky
Tato funguje nejak na principe ze pri suseni mina vodu. Asi to zohreje strasne a potom odstredi. Normalne to funguje, ale problem je, ze s tym nevysusime napriklad paperky.
U niektorych pracok so susickou je ukazana spotreba vody pri suseni, u niektorych je to 0.
Existuju teda take pracky so susickou, kde susicka uz funguje ako original susicka bez kompromisov?
Diky
cinges
co su to "paperky"?
co su to "paperky"?
Vankúš/perina z páperia. To sa ťažko perie, resp. pranie nie je problém, problém je to potom usušiť.
Som minule dal prať vankúš na 60ke. Nafúkol sa ako vzducholoď, práčka to nedala a zastavila sa uprostred programu a ja som ten vankúš ani nevedel vytiahnuť von.
Na 30ke to v pohode vypralo aj odstredilo vodu. Akurát neviem, či 30ka je dostatočná teplota, aby to zabilo všetky tie zvieratká.
Som minule dal prať vankúš na 60ke. Nafúkol sa ako vzducholoď, práčka to nedala a zastavila sa uprostred programu a ja som ten vankúš ani nevedel vytiahnuť von.
Na 30ke to v pohode vypralo aj odstredilo vodu. Akurát neviem, či 30ka je dostatočná teplota, aby to zabilo všetky tie zvieratká.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
to by malo ísť do čistiarne na to určenej
ano to sa dava do specialnej cistiarne. Ja som sa zbavil vsetkeho z páperia kvoli alergii a potom z dovodu ze sa mi to zda aj v zime prilis teplé. Presiel som na synteticke periny a tie mi kombinovana pracka/susicka vyperie aj uplne vysusi bez problemov.