Mapy pre DVD autorádio LH 959 QL
Mapy pre DVD autorádio LH 959 QL
Súrne hladám Mapy pre DVD sautorádio LH 959 QL nevedel by niekto poradit??
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mapy pre DVD autorádio LH 959 QL
To je sice pekne co si napisal, ale co tak napisat na com bezi tato cinska navigacia??? Je tam Android alebo Windows Mobile, bezi tam nieco ako Sygic alebo iGo??? Alebo pouzivaju vlastnu navigaciu a vlastne mapy???
NO to je ten problem, nikde na netu to neni psane co tam je za system
mam jej taky a nemozem naist ziaden program ktory by dokazal shodit ten zakladny program aby se clovek dostal do systemu 
-
hojko
Site Admin
Sprav obrazky fotakom tej navigacie, ako vyzera program, mapy atd..., mozno sa to bude dat identifikovat. Tiez skus dat DVD do pocitaca, otvor to cez Pocitac alebo Total Commander, sprav screeny co su tam za subory, ci tam nie je nejaky .cfg alebo .ini subor v ktorom by mohol byt zapisany typ map...
ja by som skorej potreboval dostat sa do systemu, automaticky se tam spusti program, v priloze alespon nahled aky. Co viem, myslim ze tam ma byt IGO, ja osobne mam verziu bez navigacie. K radiu som zidne cd nedostal 
- Prílohy
-
- in_dash_lcd_dvd_model_lh_959ql_7_touch_screen_and_bluetooth.jpg (33.77 KiB) 906 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Skusim to napisat este raz, snad to pochopis: Sprav obrazky fotakom tej navigacie, ako vyzera program, mapy atd..., mozno sa to bude dat identifikovat. Tiez skus dat DVD do pocitaca, otvor to cez Pocitac alebo Total Commander, sprav screeny co su tam za subory, ci tam nie je nejaky .cfg alebo .ini subor v ktorom by mohol byt zapisany typ map...
jaj, asi jsme se nepochopili, tak znovu, k tomuto autorádiu se nedodává žádné DVD ani CD. Všechno co uvidíš je hlavní obrazovka kterou jsem tam přiložil, navigaci předpokládám že tam je IGO, já mám verzi bez navigace ale tak jako tak nemá šanci upgradovat mapy pokud se nedostane do systému toho rádia, což bohužel nejde, jelikož nikdo asi neví co tam je za OS.
-
hojko
Site Admin
Kedze je to autoradio, tak tam bude najskor Windows Mobile vo verzii 5 alebo 6, nic ine tam neocakavat. V lepsom pripade Android, ale iGO pre Android vysiel tusim len teraz v lete, takze to skor vidim na ten Windows Mobile.
Ako tam chces dostat mapy, da sa to pripojit na USB alebo su mapy na pamatovej karte???
Ako tam chces dostat mapy, da sa to pripojit na USB alebo su mapy na pamatovej karte???
tohle radio má i možnost USB i paměťové karty problém je hlavně v tom že nemůžeš nic zapsat do radia pokud se nějakým způsobem člověk nedostane do windows a to je ten základní problém. Jinak všechno je nahrané v paměti rádia samozřejmě ke které ze základní obrazovky není přístup.
-
hojko
Site Admin
Jedna vec je citanie USB kluca s hudbou, druha vec je, ze ak to prepojis kablom s pocitacom, tak ze ci pocitac na to reaguje, najde pripojene nove zariadenie atd...
no to by možná šlo, hlavní problém asi bude kabel, normálním kabelem to nepropojíš. zkoušel jsem dneska připojit klávesnici, že by třeba Ctrl + Alt + Delete pomohlo shodit ten progrma ale bez efektu
-
hojko
Site Admin
Preco by si to neprepojil normalnym kablom???
Omlouvám se, moje chyba, kabel jsem našel, propojil ale bez reakce, žádný nový hardware nenalezen