Celkova politika

Diskusie na politické témy...

Myslite si ze tu bude normalny zivot ?

Nie ...
0
Žiadne hlasovania
Nie ... vobec
0
Žiadne hlasovania
Mozno ...
1
100%
Ano
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 1

Dawwee
Amateur
Amateur

Celkova politika

Príspevok od používateľa Dawwee »

Otvaram tuto diskusiu . Ja som len zvedavy do kedy si necha Slovac skakat po hlavach ...

Citam denno denne rozne diskusie a clanky a noviny a to co je tu to nie je nikde inde . Aby clovek co slusne robi ma rodinu snazi sa ju zabezpecit mal ledva na vyzitie ...

a ktomu este tieto veci :

Kód: Vybrať všetko

http://www.revuca24.sk/clanky?extend.143718_Kotleba-v-romskej-osade:-Domy-Romov-to-prezili!
tu podotknem jedine tuto vec : Teoreticky keby som si zalozil vlastnu osadu s nejakymi kamaratmi atd . a zili by sme u prezidenta policii v zahrade nemohol by nas vyhnat , lebo by to bolo porusenie nasich prav ... viva la Slovakia

a o tomto uz ani nehovorim

Kód: Vybrať všetko

http://www.topky.sk/cl/10/1325839/Vyhercovia-pozor--Nezaplatili-ste-statu--mozete-skoncit-s-exekutorom-na-krku-

Neviem ako vas ale mna to uz vrcholne poburuje ze si ta chamrad robi co len chce kazdy kradne a najhorsie natom je ze ludia co v demokracii predstavuje moc su proti sebe vinia jeden druhych iny modrych dalsi cervenych , fialovych atd ... nie ze by sa ludia spojili a povedali UZ STACI !! , nie oni sa dalej hadaju a denno denne sa s tym stretavam .

Vy to ako vidite ? Je podla vas normalne ze mlady ludia idu hned do zahranicia a to je akurat minus pre SR ... ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Celkova politika

Príspevok od používateľa begbeee »

Emigrácia je len dôsledok zlého stavu Slovenska. Podobne tomu bolo aj v 19. storočí, rovnaké príčiny. Zlá ekonomická aj politická (maďarizácia) situácia.
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Celkova politika

Príspevok od používateľa uplink »

Nemáme tu už dosť tém o politike, mnohé zahŕňajúce aj túto tému?
Zamknuté