Horror hra
Horror hra
Čaute prosím píšťe sem nejaké Horrorové adventúry alebo hry. Okrem Amnesie tú už som prešiel
Ale prosím nech sa pritom bojím ako pri Amnesii . Taktiež nepíšte Penumbru tú práve prechádzam 
Re: Horror hra
Silent Hill.staré ale dobre!;-)
Slenderman - jednoduchá nápad a predsa je to fest strašidelné, odporúčam
-
frankocean11
Medium Star
Alan wake ?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tých hier je veľa... napríklad starý Blood je pecka podľa mňa
Condemned Criminal Origins napr
Condemned Criminal Origins napr
-
Thief211
Light Star
skus Anna 
-
Mek
Addict
K tej amnesii si skusal aj dodatocne mapy vytvorene uzivatelmi? Tie ti zaistia niekolko mesiacov dalsieho hrania, a stale vznikaju nove 
Za seba by som ti odporúčal určite skúsiť Dead Island. Úplne som tú hru žral, keď som mal nervy, tak pri tomto som si ich nenormálne vyventiloval.
Rovnako tak ma tam aj chytil príbeh, ktorý keď sleduješ poctivo od začiatku, tak potom tú hru chceš dohrať za každú cenu. 
Díky za návrhy počul som že Anna je taká no dobrá atmosféra ale zase vraj dokašlali dej . Silent Hill je predsa staršie no určite skusím. A tie dodatočné módy na Amnesiu zvažujem už dlho len som videl na niektoré videá a sú trošku brutálne niektoré
ináč kompletný Let's play pre Amnesiu ak niekto chce
je to môj a ešte 2 kamošov. http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... ature=plcp
-
lekoklatik
VIP
Resident Evil 3
Dead Island btw nema s hororom nic spolocne.
Dead Island btw nema s hororom nic spolocne.
-
mirak2
Hardcore addict
ak sme pri adventurach, tak Posel smrti a nasledujuce diely pod nazvom Black mirror... ak nepovazujes za horory iba zombie vyvrazdovacky
-
Geogomeogo
Light Professional
a samozrejme FEAR hlavne prvy diel bol dobry, druhy uz slabsi a ten treti shit modernej doby, atmosferu uplne pokazili, ani ho nehraj.
Dead SPace 1,2 som prešiel. A zombie vyvraždovačky beriem skôr ako odreagovanie a nie horror skôr takú Fun hru pri ktorej sa zabavím. Posel smrti určite skúsím 
ak si este nehral, tak ako fanusik horor games by si mal urcite skusit Silent Hill 3 (pripadne aj starsie diely)
- kvalitny dej, perfektna hudba (odporucam soundtrack), logicke hadanky, prisposobenie si obtiaznosti (sam si zvolis obtiaznost hlavolamov aj akcnej casti hry), hl. hrdinka
Recenzia
- kvalitny dej, perfektna hudba (odporucam soundtrack), logicke hadanky, prisposobenie si obtiaznosti (sam si zvolis obtiaznost hlavolamov aj akcnej casti hry), hl. hrdinka
Recenzia
-
xXPAINKILLERXx
Star
Vyskúšaj Condemned Criminal Origins ako som spomínal... to je poriadna horrorovka
-
javatar
Hardcore addict
k tomu poslu smrti sa priklanam aj ja - ale musia ta bavit point&click adventury
a v ziadnom pripade to nehraj s navodom - ja som tak ucinil, nakolko ma dej hry celkom pohltil a ja som v ten tyzden musel nakodit este jednu semestralku - kvoli svojej slabosti som sa tak pripravil o celkom dost zazitku z hry
a v ziadnom pripade to nehraj s navodom - ja som tak ucinil, nakolko ma dej hry celkom pohltil a ja som v ten tyzden musel nakodit este jednu semestralku - kvoli svojej slabosti som sa tak pripravil o celkom dost zazitku z hry