Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Zo slovenskych ziadna. Skus Bet365 alebo Pinnacle.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V bet365 máme 50 eur bonus http://www.bet365.com/extra/sk/promotio ... unt-offer/ Ale pozor, môžu ti volať a overovať, či máš 18 
Nike určite nie, skús sportingbet 
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2012, 19:29)
Dnešné 2 tikety na náš hokej:
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2012, 19:29)
Dnešné 2 tikety na náš hokej:
-
DanielDevil
Addict
martinwa chváliť sa cudzími tipmi...
Plasmon asi detto
-
DanielDevil
Addict
ja narážam nato odkiaľ si mal ten tip, ale nebudem to tu rozoberať 
-
hojko
Site Admin
Plasmon: Tie ostatne si preco zamaloval a neukazal aj ostatne stavky???
Lebo tam ma dalšie stavky za 40 Eur, ale neuspešne...
-
hojko
Site Admin
Nikto sa do teba neobuva, teda aspon ja nie. Len ma zaujimalo, ze ci aj tie ostatne stavky boli podobne. Ako teraz pozeram, tak obcas das solo s vyssim vkladom, inokedy zase kombinaciu s vyssim vkladom a zrejme nizsim kurzom (pocitam, ze tak 2-3 zapasy).
-
Silmer
Darca
a odkial ze mali tie tipy?DanielDevil napísal:martinwa chváliť sa cudzími tipmi...Plasmon asi detto
Neuveriteľná otočka Oaklandu proti Texasu z 1:5 na 12:5. Plný štadión a perfektná atmosféra na posledný zápas základnej časti. Oakland vyhral Americkú ligu !!!
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... =hide_code
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... =hide_code
DanielDevil - chváliť sa cudzími tipmi??? Prosím?
Košice s Nitrou v posledných zápasoch hrajú ofenzívny hokej, kde padá veľa gólov ... a Trenčín? Ten už niekedy musel zlomiť tú svoju sériu prehier, blízko k tomu mali už zápas predtým, keď síce strelili 5 gólov ale nestačilo to. Takže asi tak ty mudráň ....
Košice s Nitrou v posledných zápasoch hrajú ofenzívny hokej, kde padá veľa gólov ... a Trenčín? Ten už niekedy musel zlomiť tú svoju sériu prehier, blízko k tomu mali už zápas predtým, keď síce strelili 5 gólov ale nestačilo to. Takže asi tak ty mudráň ....
-
DanielDevil
Addict
to tu nebudem rozoberaťSilmer napísal: a odkial ze mali tie tipy?
Martinwa tak Trenčín nevyhral prvé tri zápasy, to si ich dával už odvtedy že vyhrajú? Ale tak keď sú to tvoje tipy tak okej, ak ti niečo hovorí meno Miro tak to už je iná vec
//K- čurák si akurát ty, ešte aj posraný keď sa nevieš ani podpísať...keď to dával podľa seba je to okej, ale veď aj Plasmon sa nepriamo priznal, aj na obrázku je vidieť že podáva tak za 10€ a henten zápas dal za 40€...ja to tu už riešiť nejdem, tiež som to hral za podobnú sumu, dovi
//martinwa
ešte raz si prečítaj čo všetko som napísal a nájdi mi tam tie dve slovíčkato neznamená, že keď tu nedám tip pred zápasom, že som zlodej a odpad ako si ma nazval.
a písal som to preto že jeden chalan ponúka informácie o zápasoch našej extraligy s vysokou úspešnosťou a presne tieto 2 boli na ten deň, a akurát ich aj tu hrali 2 ľudia, ak to máš z tvojej hlavy tak sorry
Aj keby to boli tipy Petra Pána tak tu nerieš somariny, podal to za svoje peniaze a bodka. 
Predstav si, že nepoznám ... ale ty asi áno, tak ho potom pozdrav.Martinwa tak Trenčín nevyhral prvé tri zápasy, to si ich dával už odvtedy že vyhrajú? Ale tak keď sú to tvoje tipy tak okej, ak ti niečo hovorí meno Miro tak to už je iná vec
A nie, nedával som už odvtedy - ako som už písal vyššie, sledoval som ich predchádzajúci zápas a nehrali zle, dali 5 gólov čo je pomerne dosť aj keď to napokon nestačilo na 7 gólov Zvolena (3 góly padli po fatálnej chybe v obrane, 2 po chybe brankára Hálu, ktorý nemá formu a už v zápase proti Popradu nastúpiť nemal), no a Popradu sa práve tiež nie veľmi darí v tomto období. Trenčín hral navyše doma, tak prečo si nepodať?
Presne tak , aj keby, tak ...Aj keby to boli tipy Petra Pána tak tu nerieš somariny, podal to za svoje peniaze a bodka.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2012, 12:30)
DanielDevil -> (reakcia na tvoj odkaz) Svoje tipy dávam na svoj web, ak chceš pošlem ti link
Akože nerozumiem troška tvojmu mysleniu, ak nejaký "miro" dá na tiket zápas ako ja, tak automaticky beriem od neho tie zápasy? Podľa tvojej logiky sme potom všetci "niemandi", ktorí sa ako si napísal chvastajú cudzími tipmi? To neznamená, že keď tu nedám tip pred zápasom, že som zlodej a odpad ako si ma nazval.
Prosim vas, uz asi 20minut hladam na BET365 typ stavky: "Tim da gol - Ano/Nie"
Povedzme zajtra West Ham-Arsenal ak by som chcel dat ze druhy tim da gol, kde to vobec najdem na bet365? na fortune to je prehladnejsie, no tam som strateny.
dik
Povedzme zajtra West Ham-Arsenal ak by som chcel dat ze druhy tim da gol, kde to vobec najdem na bet365? na fortune to je prehladnejsie, no tam som strateny.
dik
Tak dnes ma ponatahovali kvalitne minutka pred koncom golik ale predsa 
Šťastie
Šťastie
Šťastie
A zeby nebolo ze som len vyhral
Smola
Smola
Chcel som si podat live najpr som myslel ze este ma drzi alkohol no jak pozeram tak pozeram a to nebude alkohol
taze som stoho trochu dost mimo
TAKZE US TO MAM TEAM SA VOLA Grêmio Barueri DAKUJEM UJO GOOGLE
Šťastie
Šťastie
Šťastie
A zeby nebolo ze som len vyhral
Smola
Smola
Chcel som si podat live najpr som myslel ze este ma drzi alkohol no jak pozeram tak pozeram a to nebude alkohol
TAKZE US TO MAM TEAM SA VOLA Grêmio Barueri DAKUJEM UJO GOOGLE
-
napalm
Light Expert
Zdravim...chcem sa spytat ohladom Bwin platby...ked zvolim typ Bankovy prevod tak mi tam da instrukcie na zahranicnu banku...myslim ze kedysi tam bola TATRA BANKA....no teraz je tam ERSTE cize sa musi ist na internet bankingu cez zahranicny prevod?SU TIETO PREVODY SPOPLATNENE?