Oplati sa este na nakupy do Polska
-
martin0134
Medium Star
Oplati sa este na nakupy do Polska
Zdravim , oplati sa este cestovat na nakupy do Polska ? Chcem nakupit oblecenie do akeho mesta sa oplati ist ?
Re: Oplati sa este na nakupy do Polska
zakopane
.. urcite oplati..hlavne co sa tyka kabatov a kozeniek
-
martin0134
Medium Star
ide mi hlavne o bundy a rifle
Bielsko Biala - veľké nákupné centrá pochoď. Tie isté značky čo u nás ale za iné ceny 
Oplati sa ale do riadnych obchodov ako mas u nas. Na trhu aspon v Nowom Targu je to uz bieda. Ked sme boli naposledy na trhu tak cena triciek, nohavic aj svetrov bola porovnatelna s nasimi obchodmi. Tricko 7€, rifle 13€. Ked vychytas sale akciu v Kenvele, New Yorkeri, Gate a pod. tak kupis ovela vyhodnejsie. Vec si vyskusas ako clovek a nezabijes pol dna cestovanim...
v bialsku, zywci tiez nic moc co sa tyka cien..o par € lacnejsie ako u nas..take normalnejsie rifle cca 25€
V Bialsku je dobrá Sfera a potom oproti Audi čo je ten obchoďák (kedysi tam bola hypernova) nespomeniem si na názov. Tak tam je jeden vcelku veľký outlet známych značiek, kde sa dajú občas nájsť neskutočné kúsky za neskutočné ceny
... Otec si kúpil bundu Killtec ktorá na štítku bolo napísané pôvodne stála 90€ a bola zlacnená na
necelých 30€. Tú bundu má už viac ako pol roka a pred mesiacom som bol u nás v ZA v Auparku kde je samostatný obchod Killtec a zo srandy som ju tam šiel pozrieť či ju budú mať. Samozrejme mali a cena bola 100€ !
Takže kto chce ísť kuknúť, dám mu presne popis kde to je. No netreba sa na to spoliehať. Niekedy tam nie je nič čo zaujme, inokedy nestíha peňaženka vydávať peniaze
necelých 30€. Tú bundu má už viac ako pol roka a pred mesiacom som bol u nás v ZA v Auparku kde je samostatný obchod Killtec a zo srandy som ju tam šiel pozrieť či ju budú mať. Samozrejme mali a cena bola 100€ !
Takže kto chce ísť kuknúť, dám mu presne popis kde to je. No netreba sa na to spoliehať. Niekedy tam nie je nič čo zaujme, inokedy nestíha peňaženka vydávať peniaze