svadba v 17stich ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: svadba v 17stich ?

Príspevok od používateľa Header »

Nehádzal by som špinu na svadbu ako takú. Proti tomu nemám nič. Akurát v takomto veku (hlavne jej) to strašne smrdí ešte väčším problémom ako je teraz.
Tiež som kedysi riešil podobné problémy, možno nie takéhoto charakteru. Ale princíp bol ten, že na jej vek bola matka veľmi prísna. Vydržali sme to, prešlo to, matka sa dala časom do poriadku tiež a dnes už je to iba spomienka. Hlavne chlape mysli!
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

1. svadbu nevidim ako riesenie, ale ako prilievanie oleja do ohna
2. ak rodinne konflikty udas ako dovod svadby, tak ti to ani sudca (podla mna) neschvali
3. ako vies, ze jedneho dna to tvoja baba (pod vplyvom matky) neotoci proti tebe? Predsa len ty mas byt ten starsi, zrelsi, zodpovednejsi.

Uz len to, ze ONA navrhla svadbu ako riesenie a TY si sa toho chytil..svedci o tom, ze ani dokopy nemate vela rozumu. (Vsetci vieme, ako skoncili Romeo a Julia.)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hlavne by sudca urcite schvalil nieco taketo za usilovneho protestu matky...kedze navrh na sud musi podat zakonny zastupca fakt si to neviem predstavit ani prakticky ani teoreticky, mas o tom prilis romanticku predstavu

nehovoriac o tom, ze je to blbost ako mraky...na tvojom mieste by som asi velmi spozornel a asi aj zacal finishovat na brucho, aby jej nahodou nenapadlo, ze urobit si dieta je skvely napad ako specatit vasu lasku a vysadila by tabletky...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Manželstvá na truc sú všeobecne tie "najlepšie".
Takéto manželstvá nie sú riešením problémov, ale ich začiatkom.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

naco hned manzelstvo? v 18 sa k tebe moze prestahovat. aspon si vyskusas, ake je to starat sa o dieta :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vsetko tu uz bolo povedane. Ja som na manzelstvo prvy krat pomyslel pred dvoma rokmi, dovtedy ani nahodou a to mam teraz 28. Nechapem, ako ste k takemu niecomu vobec dospeli. Len za to, ze mama nedovoli byt spolu? Ved to nie je ziadna novinka dnes. Nie, ze by som mal podobny problem, vlastne naopak, toto u mna nikdy problem nebol, ale ze by som to isiel riesit svadbou? To akoze jej tymto chcete dokazat: Na tu mas! Aj tak si budeme robit po svojom!? - dajme tomu, ze to aj spravite, kde chcete byvat? Z coho chcete zit? Ako sa chcete o seba postarat?

Nemyslim, ze sa hned musia rozist, len preto, ze je mlada, ale ist do svadby v takomto veku je kapitalna blbost.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

ledenaster napísal:aha vdaka/..... no nie... davame si pozor len proste ona ma blaznivu matku ktora nas chce rozdelit a zakazujem nam spolu byt... proste jej vsetko vadi na kazdom a neznasa ludi !!! kazdeho !!!!
a takto to chce frajerka vyriesit, ze aby nas nic nerozdelilo.
Takto to chce frajerka vyriešiť, aby Vás nič nerozdelilo? Prepáč, ale to je absolútna hlúposť...Ako dlho ste spolu? Dievča má 17, predpokladám, že ešte duševne, resp. psychicky dospeje...tým samozrejme nechcem povedať, že je nejaká neinteligentná, blbá, nezrelá, ale v priebehu pár rokov sa môže kadečo zmeniť... a ak sa teraz vezmete, tak aby ste to neskôr neľutovali;) Ste obaja dosť mladí - nie je nič výnimočné ak sa ľudia v súčasnosti berú v 30tke...a vy takto zhurta nato? No, je to vaša vec, ale podľa mňa príliš unáhlená a nepremyslená...Môj osobný názor je, že nie si posledný priateľ, ktorého bude mať...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Aspon vidis, ake vyspele nazory ma tvoja polovicka. "Mama nam nedovoli byt spolu, tak jej urobime na truc a vezmeme sa..." To je riesenie ? Ak Vam nedovoli byt spolu, tak svadba to nevyriesi. Ak vyhodi tvoju buducu zenu po svadbe z domu ? Si pripraveny sa o nu starat ?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

No ja som len nad tou moznostou rozmyslal ci sa to da... ked to navrhla... som sice zamestnany ale nastastie tehotny nikto nie je. No chodime spolu rok a nevieme si predstavit zivot bez seba. Nuz ale dievca je take, ze sa chce silou mocou brat aj ked je to blbost no snad pochopi, ze je to hlupost. A najhorsie je to, ze ju chce vyhodit z domu tak ci tak ak sa so mnou stretne ! .....cize sialena mama :/
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Prečo Ťa nemá tá jej matka v láske?
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ledenaster napísal:No ja som len nad tou moznostou rozmyslal ci sa to da... ked to navrhla... som sice zamestnany ale nastastie tehotny nikto nie je. No chodime spolu rok a nevieme si predstavit zivot bez seba. Nuz ale dievca je take, ze sa chce silou mocou brat aj ked je to blbost no snad pochopi, ze je to hlupost. A najhorsie je to, ze ju chce vyhodit z domu tak ci tak ak sa so mnou stretne ! .....cize sialena mama :/
Daj do toho trochu racia. Rok spolu -> faza zamilovanosti, ruzovy oblak. Dievca sa chce brat, lebo potrebuje vypadnut z domu. Nech vydrzi do VS, teraz nema nadhlad. Zachovaj si rozvahu, raz ti za to podakuje ;)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

A s jej matkou ste si to vyjasnili ? Co ma vlastne proti tebe ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Still better lovestory than twilight. :smt049
Napísať odpoveď