(zdroj: www.abcgames.sk) Info: Hra nebude len čistý HD remake ale znovupostavenie titulu úplne od základov pod menom Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty! Titul tak dostane 3D engine aj keď štýlom ostane hra v 2D skákačkovom štandarde. Tretí rozmer však budeme cítiť a to ako v pohyboch kamery, tak aj dynamických svetlách. K tomu na rozdiel od pôvodnej hry sa bude kamera pohybovať spolu s postavou a teda prostredie nebude rozdelené na samostatné obrazovky.
Hlavne zmena kamery a absencia rozdelenia na obrazovky si vynútila zmenu hrateľnosti a niektorých prvkov. Síce sa 80-90% pôvodnej hry podarilo autorom zachovať ale zvyšok musel byť upravený. K tomu bol implementovaný quicksave systém a upravili sa aj niektoré puzzle úlohy, aby boli "priateľskejšie k hráčom".
Predstavené na Eurogamer Expo 2012...
http://www.eurogamer.net/articles/2012- ... gamer-expo
Na túto hru sa naozaj ťeším, ked som bol malý tak som hrával prvý diel len v podobe dema. Až teraz nedávno (1-2 roky dozadu) som mal možnosť stiahnuť si a zahrať obidva diely... Ale v novej grafike to bude perfektné...
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
Re: Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty
Neskutocnu radost mi to spravilo, toto bola hra, taketo remaky klasik by mali robit castejsie.
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ej tak na toto som zvedavy
bomba hra! moje detstvo, ale myslim si ze klasika je klasika a ze ju to neprekona teda aspon u mna nie
ale uvidime nechajme sa prekvapit
-
uplink
VIP
Abe's Oddysey a Abe's Exodus boli fantastické hry. Jou jou jou jou jou a ovládam myseľ toho malého šrota 
-
napalm
Light Expert
co znamena puzzle ulohy priatelskejsie hracom? snad z toho nechcu urobit nejaku bezbarierovu hru